Saç Rengi ve Saç Boyama Lütfen yardım edin sizce hangisi(resimli)

pinklife35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
4
0
36
İzmir
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım ve parlak fikirlerinizi görünce hemen danışmak istedim.Yarın saçlarıma sık röfle yaptırıcam ve 2 seçenek arasında kaldım.Kendi resmimide koyuyorum istediklerimide lütfen bana acil cevap verin :(

$ben1.webp ten ve göz rengimin belirgin oldugu baska bir foto daha koyuyorum :40:

$ben2.webp

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum bu da bitti ve son halim :

Eklentiler

• $istediğimm renkk.webp
    $istediğimm renkk.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 530
  • $roflenasilyapilir-300x300.webp
    $roflenasilyapilir-300x300.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
her ikisi guzel canim,zaten bir-birine cok benziyorlar,ama bir tanesini sec diyorsan,birincisi derim .Saclarini boyattikdan sonrada resmini eklermisin,cok merak ediyorum.Bende sacimi rengletmek istiyorum da...:)

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. :54: Bende birinciyi daha çok istiyordum inşallah aynısı olur çok güveniyorum kuaförüme bakalım ztn foto çekilmezsem olmaz hemen koyarım.Saat 12de randevum var,heycanlıyımm :18: :18:

Bide birşey daha sorucam kendi saçım fotodakinden biraz daha açık orda flashla koyu duruyor.Yani şuan açık kumral denizin etkisiyle tabi.Bu iki model sık röfleyle elde edilebilir mi acaba ? Kuaförüm direk boya yapmam saçına yıpratamam sık röfle yapalm saçın gözükmez bile dedi ama olur mu ki ? :44:

Sarı saçınını beğendim canım ama biraz daha uzat saçlarını bide uçları daha açık olursa daha güzel olur bence tabi bu bence:)

Back
X