Lütfen birileri birşeyler yazsın gerçekten çok endişeliyim
Eşim şehir dışında kayinvalideme söyledim fakat o da geç geldiğinden dolayı olabileceğini söyledi agri kesici ictim ce sıcak şu torbası hazırladım fakat hala ağrım var yatmaktan başka birşey yapamıyorum beni doktora götürebilecek tek kişi eşim ve o da yanımda değil :-(
Eşim şehir dışında kayinvalideme söyledim fakat o da geç geldiğinden dolayı olabileceğini söyledi agri kesici ictim ce sıcak şu torbası hazırladım fakat hala ağrım var yatmaktan başka birşey yapamıyorum beni doktora götürebilecek tek kişi eşim ve o da yanımda değil :-(
kan testi negatifse değilsindr, gecikme olduığuında hemen çıkar kan testinde. Adet geciktiğinde pıhtı parça gelmesi normal, kan testi negatif olduğu için kadın doguma gidersen alttan muayene ile anlayabilirler düşük olup olmadığını. Alltan muayene dışında anlaşılması için tek yolu kan testidir.Regl oldum diye ictim ama biraz önce tuvalette su gibi kan akti ve kan parçası geldi insallah dusuk yapmamisimdir inşallah geciktiği için gelmiştir o parça ben hamile kaldım diye çok mutluydum testler negatiftı ama erken diye dusunuyordum şimdi kendimi kaybetmis gibiyim
doktor kontrolünde yumurtalık rahimde sorun yoksa hamile kalırısn. Eczaneden predictor ovülasyon testi al. Son adetinden 12 gün sonra hergün bu testi yap, kopkoyu pembe gördüğün gün ilişkiye gir ve ilişkiden sonra yat uyu sakın yıkanma tuvalete gitme en az 1 saat uzan yarım saat ayaklarını yukarı kaldırırsan daha iyi olur. Zararlı alışkanlığın varsa bırak sigara gibi.Eşinde kullanmasın, grip, sigara, ilaç kullanımıolduğu zaman sperm sayısı düşüyormuş bilgineTeşekkür ederim doktora gittim reglim geciktiği için parça gelebilirmis öyle dedi ben dört aydır uğraşıyorum gebe kalmak için bu ay çok heveslenmistik eşimle burada ki insanlar hemen ertesi ay hamile kalmışlar hep ve şimdi sanki ben hastalikliymisim gibi davraniyorlar ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum benim annem yok ve bebegimin olması benim için çok kiymetli ama sanki olmayacakmış gibi hissediyorum bu stres yüzünden üç ayda on beş kilo verdim ve kendimi yiyip duruyorum test sonuçları negatif çıktığında :-(
Moralini yuksek tut...benim 2
Evliligim bu 3sene surdu ve korunmadik hamile kalmadm suan 3aylik evliyim ve 2 aylik hamileym Elhamdulillahve hc beklemioduk
Psikolojini.bozma hic.moral.cok onemli
doktor kontrolünde yumurtalık rahimde sorun yoksa hamile kalırısn. Eczaneden predictor ovülasyon testi al. Son adetinden 12 gün sonra hergün bu testi yap, kopkoyu pembe gördüğün gün ilişkiye gir ve ilişkiden sonra yat uyu sakın yıkanma tuvalete gitme en az 1 saat uzan yarım saat ayaklarını yukarı kaldırırsan daha iyi olur. Zararlı alışkanlığın varsa bırak sigara gibi.Eşinde kullanmasın, grip, sigara, ilaç kullanımıolduğu zaman sperm sayısı düşüyormuş bilgine
Yipratma kendini vakti zamani gelince sende anne olursun InsaAllahbu dediklerini uygulayacağım inşallah bu sefer tutar da beni hayata bağlayacak parcama kavusurum
Yipratma kendini vakti zamani gelince sende anne olursun InsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?