• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım.

olay bi kaç ay önce oldu.birlikte olma durumu.nasıl olsa evlencez dedi.üzerinden zaman geçti.bir de benim kendi evimde oldu olay.ayağımdan hastalanmıştım o gün zaten sana güceniyorum dedim ve sonuç ortada.siz ne yapardınız

29 yaşındayım.kendimden çok emindim ama birisini sevdim ve 1 ay sonra nişanlandım.nişanlandıktan 5 ay sonra birlikte oldum istemeyerek.şimdi yüzükleri attım ayrıldık.senden soğudum dedi o ayrıldı benden.oysa o kadar çok emindim ki sevdiğinden her gün çiçekler dışarıda yemek yemeler falan.bu yakınlaşma olayından sonra sürekli işim var dedi.ama beni sevdiğini de söylüyordu.ağustosta evlenecektik yavaş yavaş eşyaları da alıyorduk.evlendiğimizden 3 gün önce bana kıyafet almıştı.bayramdan sonra beni aradı ve senden soğudum dedi.ertesi günü sinir krizi geçirmeme rağmen ne olursan ol umrumda değilsin ister öl dedi ve yüzüme bakmadan çekip gitti.birlikte olduğumuzu kimseye söyleyemedim o benim ilkimdi ve evlencektik.ertesi günü annesinin evine gittim ilk günden oğlunuzu çok sevdim o benim heh annem hem atam vs herşeyim diye.annesi biraz kızdı nişanlım aricam demesine rağmen aramadı.resmen oyuna getirildim.bi işim var burda yükselmeyi düşünüyorum.yüksek lisansta başlatcam hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Allah rızası için siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.bi tanecik babama bunu yaptığıma inanmıyorum.

LÜTFEN BENİ KINAMAYIN ÇOK ÜZGÜNÜM.

ıstemeyerek bırlıkte oldum demek tecavuze ugradım demektır.
dugunune bı gun kalsa yınede bırlıkte olmamalısın ayrılıgı bırak öledebılırdı nasıl guvenıyorsunuz kendınıze boyle
bu saatden sonra kıme soylersen soyle sana ıftıra atıp bakıre degıldı bu yuzden ayrıldım dıyecektır.
yapacagın bırsey yok gecmıs olsun

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
adam senı ıstemıyor sen evlenmelı mıyım dıyorsun bacım...
hayatına bak. keyfıne bak
gıdıp te bence cocugun aılesıne o benım anamdı babamdı vs vs deme anlamsız kucuk dusme

olay bi kaç ay önce oldu.birlikte olma durumu.nasıl olsa evlencez dedi.üzerinden zaman geçti.bir de benim kendi evimde oldu olay.ayağımdan hastalanmıştım o gün zaten sana güceniyorum dedim ve sonuç ortada.siz ne yapardınız
ne yapacağını yazdık... daha ne istiyorsun?

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum

bu ne arabesk allahını seversen
istemiyorken yaşamışsın ama sonra ayrılmamışsın da
üstelik beni alsın diye annesine yalvarmışsın
29 yaşında LİSANS mezunu İŞİ olan bir kadınsın nolmuş bakire değilsen
azıcık kafanı kullan ya
kendini böyle defolu mal olarak görmeye devam edersen işin var senin

Şuan böyle düşünmen çok normal böylelikle hayat tecrübesi kazanacaksın. Bırak gitsin bence sana iyilik yapmış ki zatwn iyi tanımıyordun onu. Bekaretten daha önemli olan senin psikolojik sağlığın. Güçlü ol güçsüz davranma canım

Zorla yaptı ve karşında gülüyordu..
xenforo-smilies-kk64.gif

Tecavüze uğradıysam şikayet ederdim.
Yok adamın zaten evlenicez sözüne kanıp birlikte olduysam hayatıma devam ederdim.

gercekden tecavuze ugrayan kız sevıyorum deyıp aglamaz sinir krizi gecırır !
bıde annesıne gıdıp aglamaz !
tecavuzcusuyle evlendırılen kızlar zorla evlendırılıyor dıye herkesden nefret ederken sızın buna gonullu olmanız buram buram sahtelık kokuyor
kesın nısanlınla falan degıl erkek arkadasınla ısteyerek bırlıkte oldun sımdı napcam dıyorsundur

hap falan katılma olayı yok da nasıl olsa evlencez dedi.seni çok seviyorum dedi helalimsin dedi.nişanlıydık o dönem sence başka birisi beni böyle kabul eder mi.

Bu mesajdan anladığım kadarıyla tecavüz yok.
Hayatınıza dört elle sarılmak yerine işi bırakıp köye dönmekte neyin nesi?
Pskolojik destek alın, mantıklı düşünemiyorsunuz.

1 ayda ne kadar emin oldun da nişanlandın
İstemeden nasıl beraber oldun
Cümlelerin mi devrik benim mi kafam karıştı evlendiğimizden 3 gün önce diyosun sonra evlenmedik diyosun

adam zorla yapmamış ki
helalimsin demiş
evlencez demiş
senin de işine gelmiş

tecavüz olarak algılasan şikayet ederdin hadi etmedin adamı terk ederdin hadi onu da yapmadın arkasından ağlamazdın atam diye :/
çünkü hiçbir aklı başında iş güç sahibi eğitimli bir kadın kendisine zorla sahip olup ruhunu acıtan biriyle 2 damla kan için evlenmeyi göze almaz.

köy yerinde oturuyorum, okul okumadım, mesleğim yok, param yok ailem destekçim olmaz o yüzden evlenmek istedim desen hadi bi derece. ama yüksek lisans yapıcam diyip de bi de bunları söyleyince hiç tutarlı olmuyorsun

Namus temzilemekten kastın ne
Tv deki silah kurşun vs yöntemi mi
Yoksa şaka mı bu konu

İlk aşkım ilk bilmem neyim diyosunda 1 ayda nasıl aşk nişan hepsi olur biter

Hayatınıza devam edin. Aileniz ögrenince köye dönüp eve kapanacaksanız ailenize söylemeyin. Isinize sarılın ,egitiminize sarılın,yaralarınızı sarın illaki bir gün karşıniza sizi oldugunuz gibi kabul edip hak ettiğiniz değeri verecek biri çıkar.

Back
X