• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım.

elini kolunu tutana nasıl karşı koyacaksın zaten bağırdığımda üstümden indi ama iş işten geçmişti zaten.ben donup kaldım zaten şok geçirdim hatırlatmayın arkadaşlar sahneyi.olan oldu.kader deyin aptallık deyin ne derseniz deyin işte.bu vakitten sonra her şey boş ve geç

yok

yok diyemem beni direk onla yüz yüze getirir o şerefsizde zaten kızınız bozukmuş der kabul etmez adım gibi eminim buna.tekrar köye dönüş sonuç olarak kafa kol kırılmış bir vaziyette olurum.sonunda da intihar ederim kesin sonum bu olur.yaparım biliyorum kendimi.Allah kimsenin gözünü kör etmesin inanki göremedim.
Kusura bakmayın ama nisanlinizi sizden uzaklaştıran şey birazda bu ezik tavrınız olmuş bence.erkekler zayıf ve süzük kadinlar sevmezler.birsey yasadiniz olan olmus emin olun burda asip kesen bicok karinda ya sevgilisi ya nisanlisi ile beraber olmustur.sizin sadece sonu iyi bitmemis hepsi bu.intihar falan ne acaip düşünceler bunlar.bu olayida artik kapatin hayatınıza bakın.pismanlikta duymayin.ilerde beraberlik düşündüğünüz adama açıkça söylersiniz inanın sizi olduğunuz gibi kabul edecek biri çıkacaktır karşınıza.tek tavsiyem biraz ezilmek büzulmek yerine dik durun...

Kusura bakmayın ama nisanlinizi sizden uzaklaştıran şey birazda bu ezik tavrınız olmuş bence.erkekler zayıf ve süzük kadinlar sevmezler.birsey yasadiniz olan olmus emin olun burda asip kesen bicok karinda ya sevgilisi ya nisanlisi ile beraber olmustur.sizin sadece sonu iyi bitmemis hepsi bu.intihar falan ne acaip düşünceler bunlar.bu olayida artik kapatin hayatınıza bakın.pismanlikta duymayin.ilerde beraberlik düşündüğünüz adama açıkça söylersiniz inanın sizi olduğunuz gibi kabul edecek biri çıkacaktır karşınıza.tek tavsiyem biraz ezilmek büzulmek yerine dik durun...
Çok teşekkür ederim.bundan sonra öyle bi kadın olucam inanın.

Ay hala bununla mi evlencem diye ugrasiyorsun? Ayol adam ne kadar cigeri bozuk oldugunu gostermis. Salla gitsin. Ailene birsey anlatma. Yukselmene ve egitimine bak. Bu dunyada mert adamlar da var. oyle birini bulana kadar da ona buna dert yanip aglama lutfen. Basin daha cok agrir ve asil o zaman baban uzulur. Oyle aman cicekmis hediyeymis zirt virt seylere guvenmemeyi ogrenmis olmani diliyorum. Merak etme kimsenin ahi kimsede kalmaz ama sen kendi hesabina alman gereken derse odaklan. Mutluluklar ve basarilar dilerim!
Tesekkur ederim yorumlarınızla daha iyiyim.ve daha dik duruyorum şimdi.işlere odaklanınca hayat daha güzel sanki.dediginiz gibi bundan sonra daha mert ve sözünde duran insanların karşımıza çıkması dileğiyle inş.Rabbim güzel günler nasip etsin hepimize

Tesekkur ederim yorumlarınızla daha iyiyim.ve daha dik duruyorum şimdi.işlere odaklanınca hayat daha güzel sanki.dediginiz gibi bundan sonra daha mert ve sözünde duran insanların karşımıza çıkması dileğiyle inş.Rabbim güzel günler nasip etsin hepimize
Allah yardimciniz olsun, guc kuvvet versin! Iyi haberlerinizi alma dilegiyle...

Aslında yaşadığın şey tecavüzdür, şikayetçi olmalıydın
Ama geçmiş artık
Önüne bak, hayatına devam et
Arabesk olma, zardır, kızlıktır boş işler bunlar
Hayatını toparla ve şükret böyle bir pislikten kurtulduğun için

Aslında yaşadığın şey tecavüzdür, şikayetçi olmalıydın
Ama geçmiş artık
Önüne bak, hayatına devam et
Arabesk olma, zardır, kızlıktır boş işler bunlar
Hayatını toparla ve şükret böyle bir pislikten kurtulduğun için
Rabbim kimsemizi bu tür insanlarla karsilastirmasin ve böyle bi oyuna getirmesin.yorumlarınız için tsk.ler

29 yaşındayım.kendimden çok emindim ama birisini sevdim ve 1 ay sonra nişanlandım.nişanlandıktan 5 ay sonra birlikte oldum istemeyerek.şimdi yüzükleri attım ayrıldık.senden soğudum dedi o ayrıldı benden.oysa o kadar çok emindim ki sevdiğinden her gün çiçekler dışarıda yemek yemeler falan.bu yakınlaşma olayından sonra sürekli işim var dedi.ama beni sevdiğini de söylüyordu.ağustosta evlenecektik yavaş yavaş eşyaları da alıyorduk.evlendiğimizden 3 gün önce bana kıyafet almıştı.bayramdan sonra beni aradı ve senden soğudum dedi.ertesi günü sinir krizi geçirmeme rağmen ne olursan ol umrumda değilsin ister öl dedi ve yüzüme bakmadan çekip gitti.birlikte olduğumuzu kimseye söyleyemedim o benim ilkimdi ve evlencektik.ertesi günü annesinin evine gittim ilk günden oğlunuzu çok sevdim o benim heh annem hem atam vs herşeyim diye.annesi biraz kızdı nişanlım aricam demesine rağmen aramadı.resmen oyuna getirildim.bi işim var burda yükselmeyi düşünüyorum.yüksek lisansta başlatcam hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Allah rızası için siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.bi tanecik babama bunu yaptığıma inanmıyorum.

LÜTFEN BENİ KINAMAYIN ÇOK ÜZGÜNÜM.

sanki anlatılmayan bir parça var, seninle ilişkiye girdi ve hemen ayrıldı mı yani, kafasında bir soru işareti olmasın?artı kafana takma, gittiyse gitti, herhalde yalnız yapmadın bu işi, senin kadar o da hatalı, tabi bu bir hata ise...Ama adamın umrunda değil, yani yıpranmamak için unut ve sadakanı ver ki böyle bir pislikten kurtulmuş oldun(eğer seni kullanmaksa niyeti).ya evlenseydiniz,çok şükür bence.

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
ne namus temizlemesi, bu şahsiyetsizle evlenmeyimi planlıyorsun yoksa, sakın...
1

29 yaşındayım.kendimden çok emindim ama birisini sevdim ve 1 ay sonra nişanlandım.nişanlandıktan 5 ay sonra birlikte oldum istemeyerek.şimdi yüzükleri attım ayrıldık.senden soğudum dedi o ayrıldı benden.oysa o kadar çok emindim ki sevdiğinden her gün çiçekler dışarıda yemek yemeler falan.bu yakınlaşma olayından sonra sürekli işim var dedi.ama beni sevdiğini de söylüyordu.ağustosta evlenecektik yavaş yavaş eşyaları da alıyorduk.evlendiğimizden 3 gün önce bana kıyafet almıştı.bayramdan sonra beni aradı ve senden soğudum dedi.ertesi günü sinir krizi geçirmeme rağmen ne olursan ol umrumda değilsin ister öl dedi ve yüzüme bakmadan çekip gitti.birlikte olduğumuzu kimseye söyleyemedim o benim ilkimdi ve evlencektik.ertesi günü annesinin evine gittim ilk günden oğlunuzu çok sevdim o benim heh annem hem atam vs herşeyim diye.annesi biraz kızdı nişanlım aricam demesine rağmen aramadı.resmen oyuna getirildim.bi işim var burda yükselmeyi düşünüyorum.yüksek lisansta başlatcam hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Allah rızası için siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.bi tanecik babama bunu yaptığıma inanmıyorum.

gebelik umarım yoktur...

İşini terk edip köyüne dönersen senin için asıl zulüm başlar. Namus temizlemek ne ki, seviştiniz diye böyle bir adamla evleneceksen, boşanmanın yollarını da yap bence.

Babana sana zorla sahip olduğunu ve terk ettigini söyle. Bazı insanlara çok kolay gelebilir ama Türkiye'de hiç sıcak bakılmıyor bu konuya. Hele ki babalar tarafından..

Alacağını almış olmanın getirdiği soğuma ile ayrılan bir ş*refsiz mevzusu daha.

Böyle insanların kendini baştan belli ettiğini düşünüyorum. Yani bu kadar aşktan kör mü oldunuz ki güvendiniz bu herife? Bu noktada kızıyorum sadece. Ayrıca, beraber olmuşsunuz diye tepki vermek kimsenin haddi değil o anı yaşayan ikinizdiniz. Aranızdaki şeye buradan "olmasaydı" desek ne? Olmuş işte. Zorla nasıl oldu onu da anlamadım gerçi. Neyse, sadece "güvendim" konusuna odaklandım ben.
Kendinizi suçlu hissetmeyin beden sizin, karar sizin. Bir daha güvenmediğiniz birisi ile beraber olmayın ama sadece bunu söyleyebilirim. Bir üye de demiş ama onun daha değiştiğini yazayım ben de "akıl iki bacağın arasında olsaydı, o....lar alim olurdu". Düşünmeyin, dünya dönmeye devam ediyor. Kendinize hayatı dar etmeyin.

Babana sana zorla sahip olduğunu ve terk ettigini söyle. Bazı insanlara çok kolay gelebilir ama Türkiye'de hiç sıcak bakılmıyor bu konuya. Hele ki babalar tarafından..
ne biçim bir tavsiye, Allah korusun işin sonu çok kötü noktalara varabilir.sen özelini kimseye anlatma canım,unut gitsin, kötü bir kabustu, bitti

Canim belliki hevesini aldiktan sonra senden vazgecti ahh keske okadr inanmasaydin ahlaksiz birisiymis belli allah yardimcin olsun ettigini bulur inslalah yapacak birseyin yok yoluna bakacaksin senin için iyi olmadi ama seninde sinavin bu mucadele edeceksin bununla

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum

Bence tövbe edin ve hayatınıza devam edin

Allah razı olsun hepinizin yorumları için.çok gafil avlandığımı biliyorum.ama dediğiniz gibi hayat bi sınav fakat benimki çok çetrefilli geçecek.hayatım hiç bi zaman çok güzel geçmedi hep zorluklar içerisindeydi.en zor sınavım da buydu.şerefsizin en doruk noktasına ulaşan kişiye inanmışım üstelik aşık olduğumu bilerek kullandı.bunu görememem benim için en acıydı.hergün tövbe ediyorum.ağlıyorum inanın ama.geriye dönersem çok kötü olacak biliyorum.Rabbim kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.dua edelim birbirimize.kib.

istemeyerek oldu lafi bna sacma geliyo sonucta bi tecavuz yok ortada. namus o zar parcasi degil canm..bunun icn karalar baglamana gerek yok..hayatina bak kaldgn yerden devm et..serefszn onde gdeniymiss allaha havale et ..bundan sonra adimlarin daha saglam atarsinn ...

Back
X