• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım.

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
29 yaşındayım.kendimden çok emindim ama birisini sevdim ve 1 ay sonra nişanlandım.nişanlandıktan 5 ay sonra birlikte oldum istemeyerek.şimdi yüzükleri attım ayrıldık.senden soğudum dedi o ayrıldı benden.oysa o kadar çok emindim ki sevdiğinden her gün çiçekler dışarıda yemek yemeler falan.bu yakınlaşma olayından sonra sürekli işim var dedi.ama beni sevdiğini de söylüyordu.ağustosta evlenecektik yavaş yavaş eşyaları da alıyorduk.evlendiğimizden 3 gün önce bana kıyafet almıştı.bayramdan sonra beni aradı ve senden soğudum dedi.ertesi günü sinir krizi geçirmeme rağmen ne olursan ol umrumda değilsin ister öl dedi ve yüzüme bakmadan çekip gitti.birlikte olduğumuzu kimseye söyleyemedim o benim ilkimdi ve evlencektik.ertesi günü annesinin evine gittim ilk günden oğlunuzu çok sevdim o benim heh annem hem atam vs herşeyim diye.annesi biraz kızdı nişanlım aricam demesine rağmen aramadı.resmen oyuna getirildim.bi işim var burda yükselmeyi düşünüyorum.yüksek lisansta başlatcam hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Allah rızası için siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.bi tanecik babama bunu yaptığıma inanmıyorum.

LÜTFEN BENİ KINAMAYIN ÇOK ÜZGÜNÜM.

nasıl bi çözün önerisi istediğini anlamadım daha doğrusu ne için çözüm istediğini

sevgilin gitmiş dönmez artık

bekaret de geri gelmez (N.Ş.A da yani ) problem bunlar ise eğer

şimdi ne yapmalıyım diye sormuşsunuz ya
bir şey yapmayacaksınız hayatınıza bakacaksınız, bundan önce nasılsanız öyle devam edeceksiniz konuyu kafanızdan atacaksınız
bu kadar çirkin bir reddedişten sonra ne yapılabilir Allahaşkına?
Asla, asla kendinizi kirlenmiş hissedip değersizleştirmeyin.
Sizin bedeniniz sizin kararınız
Yeryüzünde evlenceği kadını iki damla kana indirgemeyen erkekler de var ve umarım toparlanma sürecinizden sonra karşınıza da böyle adam gibi bir adam çıkar.
Bir genç kızı istismar edip sonra yüz çeviren o aşağılık heriften ne beklenir? Kurtulmuşsunuz bence şanslısınız...

Sevişen sensin, babana nasıl bir hasarın var ki.

Ben olsam yüksek lisansıma devam ederdim, keyfime bakardım. Giderse gitsin yav. Yüksek lisansa kadar gelmiş kadınsın, ayakların üzerinde duruyorsundur herhalde. Daha ne boşver.

İçkine ilaç falan da katmadığına göre oyuna getirilmiş, mağdur falan da değilsin. Kendini o drama psikolojisine sokma lütfen

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum

Nisan takmak bi garnti degil ki hemen birlikte oluyorsunuz
Ayrıca bu dünyada hicbirseyin garantisi yok
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Bi hata yapmışsınız belli
Bundan sonra 2 damla kanın hesabını yapıp barışma gibi bi hata yapmayın bari
Dediginiz gibi sadece sogudum diye bi açıklama yapmadan bitirdiyse değmez
Sizi birlikte olmaya omu zorladı istemeyerek demişsiniz

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
Tecavüze uğradın o zaman öyle mi?

29 yaşındasınız ve namusunuzu iki bacağınızın arasında mı sanıyorsunuz?
sizi terk etmeseydi de sizi zorlayarak birlikte olan bir adamla evlenecek miydiniz?
neden o zaman tepkinizi göstermediniz?

zorla yaptı dediğine göre olay tecavüz zaten... neden şikayetçi olmuyorsun?

hap falan katılma olayı yok da nasıl olsa evlencez dedi.seni çok seviyorum dedi helalimsin dedi.nişanlıydık o dönem sence başka birisi beni böyle kabul eder mi.

namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.

yüksek lisans yapma düşüncesi olan birinin bu kadar cahilce düşünmesi bende fake olduğun algısını yarattı.

hap falan katılma olayı yok da nasıl olsa evlencez dedi.seni çok seviyorum dedi helalimsin dedi.nişanlıydık o dönem sence başka birisi beni böyle kabul eder mi.

Tecavüze uğramışsınız şikayette bulunmak yerine bu zırvaları mı düşünüyorsunuz???

Back
X