Arkadaşlar ben 2 hafta önce yüzümde 2 tane hafif sivilce çıktığı için eczaneye gidip bi ilaç istedim ki yüzüm tertemizdi sadece 2 tane sivilce vardı ve hiç belli olmuyordu ama işte daha fazla yayılmasın diye ilaç almak istedim,eczacı bana effaclar duo , bi tane de avene triacneal verdi yanında da monodoks antibiyotik .bende salağım işte aldım ilaçları bi de yüz küsür para ödedim her gün sabah akşam uyguladım geçer diye ama 2 hafta sonra ne oldu biliyor musunuz?alnımın her tarafını sivilceler kapladı yüzüm soyuldu,kızardı,döküldü ayrıca sivilce izleri bile oluştu 2 tane hafif aknem var derken bir sürü sivilce çıktı ve kezzap dökülmüş kadarcasına kızardı
ne yapsam bilmiyorum cildiyede randevu saati yok.yüzümün her yeri kızardı dışarı çıkamıyorum çok kötü oldum
hep bilinçsiz kullandığım ilaçlar yüzünden oldu.Eğer bu ilaçları kullanan varsa bana yardımcı olabilri mi?lütfen,çok teşekkür ederim
ne yapsam bilmiyorum cildiyede randevu saati yok.yüzümün her yeri kızardı dışarı çıkamıyorum çok kötü oldum
hep bilinçsiz kullandığım ilaçlar yüzünden oldu.Eğer bu ilaçları kullanan varsa bana yardımcı olabilri mi?lütfen,çok teşekkür ederim