Gebeliğe Hazırlık Lütfen yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
102
103
30
Artvin
Bugün doktoruma gittim. Hormon testi yapmistik adetin 2. Günü . Test sonucuma gore yumurtalarim yavas calisiyormus estradiol 17.80 cikti. Hormon takviyesi olmadan bu yolla olmasi zor dedi. Bu degerlerls hamild kalamazmisim. folbiol , coraspin, estrofem, cyclo-prognova verdi. Bunları 2 ay kullanacaksin dedi. Bu sekilde olupta duzelen kisiler var mi nolur Allah rizasi icin yardim edin. Bir kez dusuk yaptim. Hic bi sorunum yoktu simdi boyle bir sonuç beni kahrediyor.

Bugün doktoruma gittim. Hormon testi yapmistik adetin 2. Günü . Test sonucuma gore yumurtalarim yavas calisiyormus estradiol 17.80 cikti. Hormon takviyesi olmadan bu yolla olmasi zor dedi. Bu degerlerls hamild kalamazmisim. folbiol , coraspin, estrofem, cyclo-prognova verdi. Bunları 2 ay kullanacaksin dedi. Bu sekilde olupta duzelen kisiler var mi nolur Allah rizasi icin yardim edin. Bir kez dusuk yaptim. Hic bi sorunum yoktu simdi boyle bir sonuç beni kahrediyor.
Benim de estradiol yani östrojen düşüktü. Şanslısın ki doktorun sorun olduğunu sana söylemiş. Ben hangi doktora gittiysem olur bu değerlerle dedi. Değerimin düşük olduğunu tesadüfen öğrendim. Tam değerini bilmiyorum ama <20 yazıyordu. Bi ay incir kürü yaptım 55 oldu değer. O ay da hamile kaldım zaten.

Benim de estradiol yani östrojen düşüktü. Şanslısın ki doktorun sorun olduğunu sana söylemiş. Ben hangi doktora gittiysem olur bu değerlerle dedi. Değerimin düşük olduğunu tesadüfen öğrendim. Tam değerini bilmiyorum ama <20 yazıyordu. Bi ay incir kürü yaptım 55 oldu değer. O ay da hamile kaldım zaten.
Peki canim incir kürünü nasil yapmistin nasil kullandin anlatabilir misin. Her yontemi denemeye raziyim yeterki bi faydasi olsun

Peki canim incir kürünü nasil yapmistin nasil kullandin anlatabilir misin. Her yontemi denemeye raziyim yeterki bi faydasi olsun
Bunu yapabilmek için prolaktininin yüksek olmaması lazım. Ona emin olmalısın. Yoksa prolaktinin yükselir iyice o da engel hamileliğe.

Düşük kaç haftalıkti? çok geçmiş olsun..bak oluyormuş ıste doktor öyle dedi diye kendine çok sıkıntı yapma :)) hormonlardan çok anlamıyorum maalesef

Kilon nasıl? varsa verirsen çok iyi gelir

Hormonları dengelemek icin testere disli Aslan pençesi alabilirsin aktardan Prof dr. Saracoğlu’nun anlattığı bitki cayı. Kürtajdan sonra prolaktin hormonu yukseldi göğsümden sut gelince bu bitki çayına başladım bir hafta sonra faydasını gördüm tamamen kesildi , doktorunu da dinle tabi ama bi öneri sadece :)

Kilom 90. 173 boyundayim ne cok zayifim ne cok sisman boyuma orantilayinca. Ilk gebeligimi 82 kilo ile baslamistim. O zaman boyle bir sıkıntı yojtu demekki 2 aya hemen hamile kalmistim. Ama ne yazikki devami gelmedi iste. Ama su siralar diyet yapiyorum eski halime donmek icin. Kurtaj 10 haftalikken oldum dusuk yuzunden. O da zarari olabiliyoemus rahime. Eczaneden ilaclarimi aldi esimin arkadasiydi. O tahribar buyuk ama bu ilaclar iyi gelir 2 ay duzenli kullansin. Kisa surede zaten etkisini gorucek hormon degeri artacaj demis. Ama iste aklima takmadan edemiyorum bugun basladim ilaca. Diger adetime kadar zaman bakalim nasil gececek

Back
X