Evet 1,5 yaşında kızım varHuylu huyundan vazgeçmez ... korku mutsuzluğunuzu arttıracak.. aslında herşey ortada
Evet 1,5 yaşında kızım varcocuk var mi?
Evet 1,5 yaşında kızım var
Şimdi ben buraya boşanmaya cesaretim Yok desem herkes üstüme çullanacak ama kafam çok karışık eşimle birlikte çalışıyoruz dolayısıyla hayatıma 0 dan başlamam gerekCocugunuz oldugundan saglikli dusunun cok iyi karar verin. calisiyormusunuz duzenli geliriniz varmi, bosandiginizda tek basiniza bu toplumda ayakta kalabileceginize eminseniz, herseyi göze aliyorsaniz eşinizle ciddi bir sekilde konuşun, boşanmayı gerçekten isteyip istemediginize cok iyi dusunun.
Nasıl becericem gram gücümBir yapan bir daha yaparın kanıtı ,ilk defa olmaması ..daha bekleme, süründüre süründüre boşan ,her gece adını sayiklasin. Boylelerini ç.künden meydana asacaksin ki herkes malını bilecek ..
hiçbirBirde aklıma takılan ,acaba kadın pazarlayan adamlarla mi irtibat kuruyor ,değilse mahalleden ordan burdan tehdit şantaj kadın kız bulan ş.erefsizlerle mi ?
hiçbir fikrim Yok ama atın resimler gayet prof imişiz yapan kız resimleriydiBirde aklıma takılan ,acaba kadın pazarlayan adamlarla mi irtibat kuruyor ,değilse mahalleden ordan burdan tehdit şantaj kadın kız bulan ş.erefsizlerle mi ?
daha öncede aynı şekilde yakaladım
Ay onursuz gurursuz yaşamaya sebep para mı yani ? Gidersin ailenin yanına kendini toplayıp para biriktirene kadar kalırsın sonra ayrı eve çıkarsın . Ne kadar güzel bahaneler bunlar yaaa..sen boşanamam de güzel güzel ,milleti uğraştırma boşunaŞimdi ben buraya boşanmaya cesaretim Yok desem herkes üstüme çullanacak ama kafam çok karışık eşimle birlikte çalışıyoruz dolayısıyla hayatıma 0 dan başlamam gerek
Şimdi ben buraya boşanmaya cesaretim Yok desem herkes üstüme çullanacak ama kafam çok karışık eşimle birlikte çalışıyoruz dolayısıyla hayatıma 0 dan başlamam gerek
Birde aklıma takılan ,acaba kadın pazarlayan adamlarla mi irtibat kuruyor ,değilse mahalleden ordan burdan tehdit şantaj kadın kız bulan ş.erefsizlerle mi ?
Aynen öyle beni çantada keklik biliyoraz onceki mesajimi eski konularini bilmeden yazmistim. eski konularina baktim az önce. ve yazdigim ılımlı mesaji unut!
tatil konusu;Antalyaya tek basina gitmesindeki sebep neydi? tatilse neden tatilinizi birlikte yapmadiniz?
telefona gelen mesaj konusu; birileriyle yazışıyor bu belli. peki birlikte olmadiginin garantisi var mi?
bence kanit topla, telefondan ekran goruntusu al, mail adresine gir, silinmis mailleri kurcala, telefonuna takip programi kur, kendin yapamiyorsan git baska muhitte bir telefoncuya, gizli takip programi kurdur. o kendi telefonundan kimi ariyor kime ne yaziyor direk bilgisi sana gelir.
sonra tüm bu kanitlari belgeli tarihli önüne koy. "ya adam olursun ya seni bosarim hem de bosamakla kalmaz alemi cihana rezil ederim, ananin babanin yuzune bakamazsin" de
o seni cantada keklik bilmis ondan boyle istedigi halti yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?