Lütfen yardım edin

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
dün Gece Allah’tandır elim eşimin telefonuna gitti öylesine mesajlara bakıyordum gözlerime inanamadım. Bir önceki gece annemde kaldım benim evde olmadığımı fırsat bilip mesaj atmış birine tek kişim kimse var mı fln diye karşı taraf kız resimleri atmış benim kocam başka yok mu demiş karşı taraf Yok yazmış benim ki de tamam iyi akşamlar demiş yani beni sadece kız beğenmediği için aldatmamış beğense 1 dk düşünmeden gidecekti. Dün gece mesajı görür görmez delirdim Evden kovdum hala şoktayım bu ilk vukaatıda değil daha öncede aynı şekilde yakaladım beceremeden bana yakalandı affetsen birdaha yapar demişlerdi 6 ay geçti üzerinden yine yaptı bunu yazdım çünkü dik duramamaktan korkuyorum sizden güç almaya ihtiyacım var

Huylu huyundan vazgeçmez ... korku mutsuzluğunuzu arttıracak.. aslında herşey ortada

Evet 1,5 yaşında kızım var

Cocugunuz oldugundan saglikli dusunun cok iyi karar verin. calisiyormusunuz duzenli geliriniz varmi, bosandiginizda tek basiniza bu toplumda ayakta kalabileceginize eminseniz, herseyi göze aliyorsaniz eşinizle ciddi bir sekilde konuşun, boşanmayı gerçekten isteyip istemediginize cok iyi dusunun.

Şimdi ben buraya boşanmaya cesaretim Yok desem herkes üstüme çullanacak ama kafam çok karışık eşimle birlikte çalışıyoruz dolayısıyla hayatıma 0 dan başlamam gerek

Bu defa ciddi süründür o zaman.affetme hemen hatta bedel ödet.kesinlikle ciddi bir ceza ver.gözü korksun!
kusura bakmayında terbiyesiz adam 1 gece efendi gibi duramamış mı tüüü..
Sanki her gece töbestt....

Yok kaldıramam ben bu adamı artık, böyle düşünmesi bile beni çileden çıkardı daha yürütemem diyorsanız boşanmayı deneyin.

Bir kez olan çok küçük bir ihtimal de olsa ikinci kez olmayabilir,
Ama ikinci kez olan kesin üçüncü kez de olur..

Bir daha yapmaz diye düşünmeyin,ne biliyorsunuz belki yakalayamadığınız durumlar da var. Boşanın boşanmayın diyemem kimsenin evliliğine ama bana göre bu affedilir bir şey değil.

Bir yapan bir daha yaparın kanıtı ,ilk defa olmaması ..daha bekleme, süründüre süründüre boşan ,her gece adını sayiklasin. Boylelerini ç.künden meydana asacaksin ki herkes malını bilecek ..

Birde aklıma takılan ,acaba kadın pazarlayan adamlarla mi irtibat kuruyor ,değilse mahalleden ordan burdan tehdit şantaj kadın kız bulan ş.erefsizlerle mi ?

Bir yapan bir daha yaparın kanıtı ,ilk defa olmaması ..daha bekleme, süründüre süründüre boşan ,her gece adını sayiklasin. Boylelerini ç.künden meydana asacaksin ki herkes malını bilecek ..
Nasıl becericem gram gücüm
Birde aklıma takılan ,acaba kadın pazarlayan adamlarla mi irtibat kuruyor ,değilse mahalleden ordan burdan tehdit şantaj kadın kız bulan ş.erefsizlerle mi ?
hiçbir
hiçbir fikrim Yok ama atın resimler gayet prof imişiz yapan kız resimleriydi

Şimdi ben buraya boşanmaya cesaretim Yok desem herkes üstüme çullanacak ama kafam çok karışık eşimle birlikte çalışıyoruz dolayısıyla hayatıma 0 dan başlamam gerek
Ay onursuz gurursuz yaşamaya sebep para mı yani ? Gidersin ailenin yanına kendini toplayıp para biriktirene kadar kalırsın sonra ayrı eve çıkarsın . Ne kadar güzel bahaneler bunlar yaaa..sen boşanamam de güzel güzel ,milleti uğraştırma boşuna

az onceki mesajimi eski konularini bilmeden yazmistim. eski konularina baktim az önce. ve yazdigim ılımlı mesaji unut!

tatil konusu;Antalyaya tek basina gitmesindeki sebep neydi? tatilse neden tatilinizi birlikte yapmadiniz?

telefona gelen mesaj konusu; birileriyle yazışıyor bu belli. peki birlikte olmadiginin garantisi var mi?

bence kanit topla, telefondan ekran goruntusu al, mail adresine gir, silinmis mailleri kurcala, telefonuna takip programi kur, kendin yapamiyorsan git baska muhitte bir telefoncuya, gizli takip programi kurdur. o kendi telefonundan kimi ariyor kime ne yaziyor direk bilgisi sana gelir.

sonra tüm bu kanitlari belgeli tarihli önüne koy. "ya adam olursun ya seni bosarim hem de bosamakla kalmaz alemi cihana rezil ederim, ananin babanin yuzune bakamazsin" de

o seni cantada keklik bilmis ondan boyle istedigi halti yiyor.

Yani bunların numarasını nereden buluyor,sanki bu konuşmaların jargonunu da biliyor gibi geldi bana. "Bir kişiyim kimse var mı? " bu sanki bir kaç kez böyle bir şeye yeltenmiş kime nasıl ulaşılır,nasıl konuşulur biliyormuş izlenimi yarattı bende.

Aynen öyle beni çantada keklik biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…