Lütfen yardım edin

Çalıştığı yerde birinden almış numarayı ama evet Bu işleri gayet iyi biliyor gibiydi mesaj

Nasıl becericem gram gücüm

hiçbir

hiçbir fikrim Yok ama atın resimler gayet prof imişiz yapan kız resimleriydi
Sen güç iste yeter ki ,bir sürü kadınız burda ,destek oluruz sana ama birlikte çalışıyoruz ,sıfırdan başlamam gerekecek bıdı bıdılarına girersen herkes köstek olur sana ..kocan ölseydi napacaktin, öyle düşün ..

Vay pislik profesyonel çalışıyo yani ..iz bırakmam ,başıma da bela olmaz diye düşünmüş ama çekirge fazla uzağa ziplayamamis .birde hastalık bulaştırır bu adam sana ya ..ne biliyorsun yakaladıkların haricinde yakalayamadiklarin olduğunu ?

boylelerinin bir tarafini kesip ellerine vereceksin.

gecenlerde okudum hindistanda bir kadin ayni boyle bir olay, kesmis atmis malzemeyi, ilkyardim bahcenin ta bi bilmem neresinde bulmus dikmis ama nafile.

boyleleri bunu hakediyor.

Ben de aynı şekilde düşündüm ,bir yandan da korktum küçük kızları mi kandırıyorlar diye

boylelerinin bir tarafini kesip ellerine vereceksin.

gecenlerde okudum hindistanda bir kadin ayni boyle bir olay, kesmis atmis malzemeyi, ilkyardim bahcenin ta bi bilmem neresinde bulmus dikmis ama nafile.

boyleleri bunu hakediyor.
Bizim ülkemizde olsa kadın ceza alır :/
Yapanın ellerine sağlık ..

Sve

Çalıştığı yerde birinden almış numarayı ama evet Bu işleri gayet iyi biliyor gibiydi mesaj

sana tavsiye,

dedigim programlari onun telefonuna kur, sonra ye iç keyfine bak, giy en guzelini tak takistir sur surustur, al kizini cik gezmelere, cagir eve misafir arkadas anne babani, "umrumda degilsin, ben cok degerliyim, keyfimi bozamazsin" mesaji ver. madem calisiyorsun gelirin de var önce güçlü kadin olup ayagini yere bir vur. onun vazgecilmez olmadigini anlamasini sagla.

belediyelerin ucretsiz psikolojik destek merkezleri var. bayramdan sonra ara ogren, git oraya görüş, iyi gelir.

sana sen yardim edersin ancak biz burdan bir yere kadar. ezdirme kendini arkadaşim.

Şimdi ben buraya boşanmaya cesaretim Yok desem herkes üstüme çullanacak ama kafam çok karışık eşimle birlikte çalışıyoruz dolayısıyla hayatıma 0 dan başlamam gerek
Niye siz sıfırdan başlayacaksınız ki? Ekran görüntüsü aldıysanız avukata gidin, gösterin. Dava açın, tazminat+malların yarısı+kendinize ve çocuğa nafaka alın. Gül gibi geçinirsiniz. Gerisini o düşünsün.
Ne iş yapıyorsunuz ki eşinizle birlikte?

O anki şokla ekran görüntüsü alamadım kendime çok kızıyorum

O anki şokla ekran görüntüsü alamadım kendime çok kızıyorum
Sizin eski konularınız da hep eşinizin bu tür davranışları üstüne. İki buçuk yıl önce de size yalan söyleyip Antalya’ya tatile gitmiş. Başka bir yerde ticaretle uğraştığınızı, maddi durumunuzun iyi olduğunu yazmışsınız. Maddi durumunuz iyiyse ayrılın, dükkâna ortaklığınız devam eder zaten. Ayrıyken de birlikte yaşayamayacağınıza göre ortaklığı ya ona devreder ve hissenizin karşılığında para alırsınız ya da o size devreder, işinizi kaybetmemiş olursunuz. Üstelik çocuğuna nafaka ödemek zorunda tüm bunların üstüne. Neyin cesaretsizliğini yaşadığınızı anlamadım ben. Bu kadar aldatan, size saygı duymayan adamla bir ömür aynı yastıkta kocamak gibi bir hayaliniz yoktur heralde, yoksa var mı??? O birlikte olduğu kadınlardan herhangi bir hastalık kapıp size bulaştırmasını falan bekliyor olamazsınız değil mi, yoksa bunun için mi bekliyorsunuz o evde?

Ticaret yapıyoruz ama işin komik kısmı herşey eşimin üstüne ve kendinden aldığım harçlıktan başka hiçbirseyi
Haklısnız bende bunları duymak için yazdım buraya

Ticaret yapıyoruz ama işin komik kısmı herşey eşimin üstüne ve kendinden aldığım harçlıktan başka hiçbirseyi

Haklısnız bende bunları duymak için yazdım buraya
herseyin onun olmasi birsey degistirmiyor. bosanmalarda kanun kadini koruyor, mal paylaşımı yapılıyor.

bosanmaya karar vermeden önce internetten herhangi bir bosanma avukatina danisip detayli bilgi alabilirsin. ama bu karar cok ciddi bir karar. enine boyuna cok cok iyi dusunulmeli, ailen mevzulari az cok biliyor benim anladigim. gerekirse onlarla da paylas.

ama herseyden once bikac mesaj yukarida yazdigim tavsiyelerimi bir uygula... sen kendine deger vermeli, kendini yuceltmelisin ki cevrendekiler de senin vazgecilmez oldugunu bilsin.

Çok teşekkürler

Evlenmeden önce nasıl biriydi eşiniz? Size karşı nasıldı, karakteri nasıldı? Bunları soruyorum çünkü bu kadar mı başarılı bir şekilde gizleyebiliyor bu erkekler kendini ya. Hiç mi öncesinden karakterlerini göstermiyorlar? Huylu huyundan vazgeçmiyor gerçekten. Bu şekilde devam edip etmemek size kalmış. Allah kolaylık versin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…