Lütfen yardım edin :(

Selin gkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
25
8
1
28
1.5 yıllık ilişkim var çok seviyorum bir yıl önce doktora gittiğimde akciğer damarlarımda daralma olduğu söylendi bu durum beni çok üzdü bugün nefessiz kaldım bayıldım sözlüme bunu söylediğimde umursamadı yanımda olmadı bile o kadar kötü hissettim ki Bi hasta olsam umrunda olmuyorum yapmasaydın etmeseydin diyor ama bu benim elimde olan birşey değil zor günler geçiriyorum yanımda olmaması beni o kadar üzüyor ve kırıyor ki napcağımı bilmiyorum aynu şey onda olsa bir dakika bile düşünmeden edemem hep yanında olurum sizce napmalıyım kafam o kadar karışık ki

gecmıs olsun
bılmedıgım ıcın soruyorum akcıger damarlarında daralma sıze ne gıbı sıkıntılar yasatacakmıs yanı cok tehlıkelı bır hastalık mı nedır durum

Normalde ilişkiniz nasıl? Birbirinize nasıl davranıyorsunuz?

Bırakın sevgiyi merhametten yoksun biri.
Merhametsiz birinin sevgisi inandırıcı değildir.

Iyi gunde kotu gunde diyeceksiniz ve her daim yaninizda o olacak ya umursamazsa bence dusunun evlilik birbirine destekle yuruyor

gecmıs olsun
bılmedıgım ıcın soruyorum akcıger damarlarında daralma sıze ne gıbı sıkıntılar yasatacakmıs yanı cok tehlıkelı bır hastalık mı nedır durum
Çok teşekkür ederim İlk başta belirtilerini görmedim zaten gıda zehirlenmesinden dolayı gittiğimde kalbimde üfürüm olduğu söylendi bunun için araştırma hastanesine gittiğimde ekg çekilirken daralma olduğu ortaya çıktı efor gerektiren hareketler yaptığımda nefessiz kalabiliyorum veya gece uyurken nefes alamıyorum genelde ise akciğerlerimde nefes alırken yetersiz geliyor bu durum çoğu zaman nefessiz kaldığımda anı bayılmalar ortaya çıkıyo aşırı terleme vs vs durumları var tabi ölümcül bir hastalık olarak biliniyor çünkü kalp krizi geçirme riski var

Bir insanda merhamet yoksa, ister dünya yakışıklısı olsun ister dünya zengini, beş para etmez. Hastalıkta sağlıkta sözü lafta kalmamalı.
Haklısınız ama çok değer veriyorum çok fazla tartışıyoruz bu durumlar oluyor fakat ayrılamıyorum ayrı kalamıyorum çok üzülüyorum istiyorum ki bu günlerimde yanımda olsun ama onun umrunda bile değilim

Şimdiden böyleyse evlendiğinizde daha ilgisiz, sevgisiz ve de saygısız olacaktır. Sizi üzmek istemem ama böyle biri sevilmeyi hak etmiyor

Ayrıl arkana bakmadan kaç seni degersiz hissettirenle ne işin var

Normalde ilişkiniz nasıl? Birbirinize nasıl davranıyorsunuz?
Normalde çok iyiyiz özellikle yan yanayken çok mutluyuz fakat en ufak birşeye kavga çıkarıyor bu tarz durumlarda böyle davranıyor tartıştığımızda ağlasam umrunda olmuyorum ve kötü olduğumuz zaman hasta olduğumda bahane ediyorsun diyor birşeyin yok diyor

sımdı gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım
bu adam ıcın kendınızı uzdugunuze degmez
sızı uzmek ıstemıyorum ama
normalde doktora kendısıde ızın alıp ısten gelıp yanınızda olması gerekıyordu
evlılık bır omur boyu bunun hastalıgı var hamılelıgı var herseyı var
cok sıkıntı yasarsınız zaten sıkıntınız var deger mı ?
evlenmeden bazı seylerı gormus olmanız onemlı
yıne de evleneceksenız ılerde yuzde yuz sorun yasayacaksınız bıle bıle evlendım kendım ettım kendım buldum dersınız
annenız ne dıyor bu duruma genelde anneler yanılmaz ama sormak ıstedım

Geçmiş olsun. Yol yakınken ayrıl böyle bi adamla ömür geçmez ama sen bilirsin tabii. Kendim yaşayıp kendim görmek isterim dersen devam et tabii ki bnmki fikir sadece

yasınız kucuk sanırım konusmanızdan oyle anladım :)

Normal halinin neresi iyi pardon?
Adam diyemeyeceğim mahluk hastalığınıza inanmıyor.

Ailem çok seviyor. İlk başlarda çok merhametli birisiydi en ufak birşey olsa yanımda olur gereken herşeyi yapan birisiydi fakat şuan o kadar farklı Bi adama dönüştü ki hayret ettim aileme bu durumları anlatmadım aralarının açılmasını istemem belki ileride düzelir diye ama gün geçtikçe daha da değişmeye başlıyor

Yazık edersin kendine bu adamla evlenirsen. Gerçi adam muhtemelen seninle evlenmez zaten, bir bahane bulup kaçması yakındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…