Lütfen yardım edin :(

Karsına cok guzel seven huzur veren duzgun bırı cıkacak belki neden uzuluyorsun?

Hastalıkta yanında olmayan bırıyle evlenirken ne yemini edeceksin hastalıkta saglıkta dıyoruz.
Dısarıda cok guzel adamlarda var. Hayat bu tiplerden ibaret degıl.

Evleneceğiniz adamda ilk kriteriniz merhamet olsun yoksa hayatınız zindan olur emin olun.

Reis geçmiş olsun insallah ilerleyici ve hayatini sıkıntıya sokacak bi hastalik degildir...
Yani sira su dandik dünyaya tek.geldik tek gidecegiz ne ana ne baba ne de sevgili olacak yanimizda tekiz...
Sevgiliye neden insan bu kadar umut baglar ki ...
Bak incinen siz olmussunuz, siz uzulmussunuz bi de hasta halinizle..
Kime ne kadar deger verdiginize dikkat edin

Çok çok geçmiş olsun. Öncelikle kendi sağlığınızı düşünün ve sizi düşünmeyen herkesi hayatınızdan çıkarın.
bu durumda kendinizi üzmenize değmez gerçekten. Her şeyden önce sizin sağlığınız öyle düşünün.

Yani acımasızca bişiy demek istemiyorum ama nişanınızı sevmekle derdinize dert eklemişsiniz,gittikçe bağlanıyor ve onsuz bi hayat düşünemezken ki ayy niye bu kadar saçma bir durum,derdinize dert eklemeye devam düşüncesndesiniz lütfen yapmayın yol verin gitsin yoksa sizi umursamayan insan evlendiğinde sadece yemekte ne var diye sorar kumandayı alır önümden çekil der,,tablo bu..

Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim canim.
Ikinci olarak bence kendine saygından dolayı o herifin bi tarafina tekmeyi basmalisin.öküz olmanın dışında birde gaddarini bulmuşsunuz neyse tecrübe olmuştur. Şu saniye sil engelle canım. Bu pislikleri en başından hayatina alman hata ama donebilecegin bir hata ama şu saniyeden itibaren yolla pisligi..

Onu çok seviyorum demişsin ne güzel bir insanı sevebilmek ama insan olani.
Senin sevebilecek bir kalbin varsa tekrar seversin.kimbilir bu sefer sevginiz karşılıklı olur.1.5 yil zaman kaybini telore edebilirsin ama yıllarını hayatını böylesi vicdansız sevgisiz biriyle yaşarsan tek üzülen sen degil aileni de kahr edersin..birak kim seviyosa sevsin o pisligi sen karartma gelecegini

Çok teşekkür ederim ayrıldım canım şimdi ise peşimde affet beni diye ama artık o hata bitti

Normal zamanlarda çoğu insan birbiriyle iyidir zaten. Gerçekten iyi olup olmadığı birbirinize destek olmanız gereken günlerde ortaya çıkar. Ve iyi gün sevgilisi her yerde bulunur ya. Hayatı paylaşmayı beklediğiniz insanın daha fazla şeye; size karşı hassasiyete, ilgiye, anlayışa sahip olması gerekiyor. Bu adam tam bir kalas.
Çok teşekkür ederim ayrıldım canım şimdi ise peşimde affet beni diye ama artık o hata bitti
Bunu yeni okudum, daha doğru bir karar olamazdı. Affet yalvarmalarına da kanmayın. Bu salakların %99'u tekmeyi yeyince o moda giriyor, çünkü o ana kadar sizi elinde garanti olarak görüyor, terk edilince şok oluyor tabi. Geri dönünce de aynı hırboluklarına kaldıkları yerden son sürat devam ediyorlar.

Son düzenleme:
Aynen öyle yapıcam şimdi hayatıma bakıcam hastalığım ile uğraşıyorum zaten ailem yanımda o olmasa da olur ne destek oldu ne birşey aksine yük oldu

Aynen öyle yapıcam şimdi hayatıma bakıcam hastalığım ile uğraşıyorum zaten ailem yanımda o olmasa da olur ne destek oldu ne birşey aksine yük oldu
Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsiniz. Kıymetinizi bilmeyen insanın hayatınızda işi yok. Güzel bir ilişki yaşamak isteyen zamanında güzel davransın. Sonraki ağlamaların değeri yok.

Kendini hamileyken düşün şu an hamileyim ve bulantidan mutfağa adım atamıyorum 2 ayı geçti eşim hem çalışıyor hem çocuğuna bana bakıyor ...kanamam oluyor ayağa zor kalkıyorum bazen kanamam Olmasa ağrım oluyor vs...bence iyi düşün ve eminim evlensen 1 yılda sogursun çocuk olmazsa 2 yılda sogursun

Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsiniz. Kıymetinizi bilmeyen insanın hayatınızda işi yok. Güzel bir ilişki yaşamak isteyen zamanında güzel davransın. Sonraki ağlamaların değeri yok.
Çok teşekkür ederim canım. İnsan yaptığının karşılığını alırmış

Öncelikle geçmiş olsun.
Sözlünüz tam bir hödük. Yani insan grip olsa bile sorar, eder destek olmaya çalışır.Benim en ufak belim ağrısa kocam zırt pırt geçtimi, acıyor mu , hadi doktora gidelim . Yok mok desemde her saat başı tekrar. Yani erkek arkadaş, eş bilmem ne farketmez insanlıktır bu ilgilenmeli sizinle.
Bence konuşun direk farkında olmayabilir erkekler pek ince düşünmez zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…