lutfen yardim edin

deryaprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
68
3
37
ben fransada yasiyorum.ikinci tup bebek denemesini yaptik ama sonuc negatif.burada tup bebek denemeleri pek basarili olmuyor.benim sorun esimde.sperm sayisi %5 in altinda.

tedavi bedava.ama sonuclar genelde negatif.neden bilemiyorum.biz iki bir kere daha deneyecegiz.olmazsa gelip turkiyede deneyegiz.

istedigim yardim turkiyede tup bebek asamalari nasil oluyor.adetin kacinci gunu basliyor tedavi.bende hicbir sorun yok.

benim gibi olup tup bebek yaptiranlar varmi.ve nasil basladi tedavi.hangi hastanede oldu ve sonuc ne oldu.

lutfen beni yanlis anlamayin.bunlari arastirip oyle gelmem lazim turkiyeye.

tesekkur ederim
 
merhaba arkadaşım benimde eşmin aynı problemleri vardı bende 3 kereden sonra hamile kaldım kızım oldu geçen ay tekrar aynı yerde tüpbebek yaptırdım şuan hamileyim adetin ikinci günü başladım tedaviye 12 günü yumurtalarım toplandı 2 gun sonra transfer oldu şimdi hamileyim.
 
ya arkadaşlar inşlah herşey gönlünüze göre olur ve kısa zamanda bebişlerinizi kollarınıza alırsınız.....bütün dualarım sizinle....:1hug:
 
merhaba derya bende almanyada yasiyorum almanyada tedavi daha zor ama türkiyede daha kolay türkiyeyi tavsiye ederim allah kolaylik versin canum
 
SELAM DERYA BENİM İSVEÇTE KUZENİM VAR ONLARDA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN TÜRKİYEYE GELMEK İSTİYOR BENDE ONUN İÇİN BİRAZ ARAŞTIRMA YAPMIŞTIM SANA HADDİM OLMAYARAK BİRAZ BİLGİ VERMEK İSTEDİM. ANKARADA ANATOLIA DİYE BİR MERKEZ VAR 3 TEN FAZLA KERE DENEME YAPABİLİOLARMIŞ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM KDV HARİÇ 5500 USD FİLAN CİVARINDA AMA SEN YİNEDE www.anatolıatupbebek.com DİYE GİRİP KENDİN DAHA KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİN .BENDE TEDAVİ SONUCU BEBEK SAHİBİ OLDUM. AMA BENİMKİ RAHİMLE İLGİLİYDİ ÇOK ŞÜKÜR SORUNUM ÇOK BÜYÜK DEĞİLDİ.ŞİMDİ 3 YAŞINDA İKİZ KIZLARIM VAR DİLERİM SENDE BU MUTLULUĞU TADARSIN. ÜMİDİNİ KAYBETME....
İLKAY ÖZCAN
 
Ankarada maya hast. önermişti arkadaşım.Antalyadada iyi merkezler var diye duydum ben.Adanada da dr. turan çetindi yanılmıyosam benim duyduklarım bunlar canım.Ben daha aşılama sürecindeyim.Ama türkiye bu konularda çok ilerledi, bende burda yaptır derim.
 
X