Lütfen yardım edin...

Hale yezda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2020
11
0
1
25
Merhaba kizlar 20 yasindayim.Hamileyim eşim askerde ve benim sigortam yok mecbur özel hastaneye gitmek zorundayim.6 aylık hamileyim ve çok fazla karın ağrım var ve bir kere hafif kanamam geldi çok korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye.Esimin ailesi ile kalıyorum benim kimsem yok ve eşimin ailesi bu ay çok sıkışık muayene 70 TL internet üzerinden para kazanma gibi ya da evde iş yapabileceğim bir şey var mı İzmir de yaşıyorum ne olur Allah rızası için bir yol gösterin bana çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye

Merhaba kizlar 20 yasindayim.Hamileyim eşim askerde ve benim sigortam yok mecbur özel hastaneye gitmek zorundayim.6 aylık hamileyim ve çok fazla karın ağrım var ve bir kere hafif kanamam geldi çok korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye.Esimin ailesi ile kalıyorum benim kimsem yok ve eşimin ailesi bu ay çok sıkışık muayene 70 TL internet üzerinden para kazanma gibi ya da evde iş yapabileceğim bir şey var mı İzmir de yaşıyorum ne olur Allah rızası için bir yol gösterin bana çok korkuyorum bebeğime birşey olucak diye
Canım yapacağın bu durumda devlet hastanesine gitmek. Yapacak birşey yok. Doktora gitmek istediğinde git. İhmal etme

Neden özele gitmek zorundasınız ki ? Bu kadar zor durumdaysanız devleti tercih etmaniz daha sağlıklı değil mi? Hem sadece muayene ücretiyle bitmiyor ki testler falan da var.

Neden özele gitmek zorundasınız ki ? Bu kadar zor durumdaysanız devleti tercih etmaniz daha sağlıklı değil mi? Hem sadece muayene ücretiyle bitmiyor ki testler falan da var.
Sigortam olmadığı için gidemiyorum devlete

Sigorta olmasada devlete gidersin 30 tl felan sigortasız muayene neden özele gidiyorsun ki 30 tl yi de ayda bir verirsin zaten acil bi durum olduğunda acile gidersin o da ücretsiz sigortaya gerek yok

Sigortam olmadığı için gidemiyorum devlete
Hemen git yeşilkart çıkan git devlete. Benimde yoktu evlenmeden önce hastaneye gitmiştim aynı gün sgk da yeşil kart çıkarttrdım öyle gittim ..

Devlet hastanesi sigortası olmayana bakmıyor diye bisey mi var sanıyorsun devlet sigortası olmayana çok cüzi bi miktar muayene ücretiyle bakiyor
Aynen öyle ... Özele gitse cebinden 100 tl çıkcak devlete gitse 50 tl. Ayrıca yeşilkart diye birşey.var

Back
X