• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar ben birsey danışacagim size kafayi yemek üzereyim. Ben iki yıldır nişanlıyim ve cinsel ilişkimiz var korunmuyoruz nişanlımin spermleri zayıf diye rahat yani öyle olduğunu iddia ediyor iki yıldır zaten hafta bir ilişki oluyor bu zamana kadar birsey olmadı ama şuan hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama günümün ertesi günü başka biriyle bir birliktelik oldum istemeyerek oldu bu ama oldu sonuçta korunmadi o şahıs. Çok kısa sürdü zaten hemen gitti tuvalette kendi boşaldi simdi psikolojim bozuldu ne yapicam bu çocuk kimden aldirmalimiyim kafayi yicem . Nisanlimdan olduğuna emin olsam zaten doğurucam ama emin olamıyorum.
Maşallah genişlikte Çukurova. Bu genişlikle bir de evlenecek misiniz? Bari çoluk çocuğu ortak etmeyin pisliğinize.

bir kadını bu kadar aptal yerine koymayın ya. yok hayatı sönermiş bitermiş. peki tecavuz edilen insanların hayatı. adam sizi tecavüz etti öldürmeden saldı bıraktı yani. sizde gayet normal şkilde teslim oldunuz hayatınıza devam ediyorsunuz. gidin saçmalamayın artık
Evet aynen öyle ne yapayım önüme bakıp devam etmem lazım kendi belasını kendi bulsun açığa çıkarsa daha kötü bence böyle bir olayla gündeme gelemem

Bu tecavüz olayı ne zaman oldu hayır bir de kendimi bıraktım diyor bilerek oyuna gelmeyin hanımlar

Evet aynen öyle ne yapayım önüme bakıp devam etmem lazım kendi belasını kendi bulsun açığa çıkarsa daha kötü bence böyle bir olayla gündeme gelemem
Yok abi ben bu zihnitte biriyle forumda aynı yerde bile yazismak ölüm geliyor yahu sen mi adama zorla sahip olmaya çalıştım o. Mu mağdur da bununla gündeme gelemiyosun

Vay beeee, burda ne konu açarsan aç, millet inaniyor resmen. Hahahaha "Spermleri zayif" Ve millet halen cidden yorum yaziyor ya. Bak demistim artik bol seksli meksli konular çikar diye.

Muhtemelen fake. Değilse de patronuna söyle hamile kaldığını, hamileyken babalık testi yapılabiliyormuş yaptır. Patronundansa aldır masrafları da o haysiyetsiz karşılasın. Şu saatten sonra şikayet edersen kimseye inandıramazsın. Ama kendini daha kötüsü olmasın diye bırakman da bir tuhaf.
Dedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim

Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an
Hadi ya şakacı seni..

Vay beeee, burda ne konu açarsan aç, millet inaniyor resmen. Hahahaha "Spermleri zayif" Ve millet halen cidden yorum yaziyor ya. Bak demistim artik bol seksli meksli konular çikar diye.
Bazı erkeklerin spermleri zayıf olabiliyor normal yolla bebek çok seyrek olabiliyor yada tüp bebekle olacak Allah bilir belli de olmaz isde denk gelebiliyor doktor arkadaşıma sorduğumda kesinlikle nisanlindandir dedi zaten . O zayifligin sebebi de sporcuların kullandığı testosteron iğnesi zayıflığa sebeb oluyor

Dedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim
Hadi be git ordan

15 varsınız ya da yoksunuz muhtemelen üzücü ama ergenseniz ve yaşınızın küçük olduğu ortaya çıkarsa durum daha kötü olur
Yaşınız büyük olsa da sorun bu arada haber veriyorum
onu belirteyim
Bunu ciddi belirtiyorum
Whatpadd diye bir yer var çok mu okudunuz nedir?

mune hanımla kazen bey ilgilenir zannediyorum

konu gerçekse de aldırın yani madem bu kadar ğzülüyorsanız hayır adam tecavüz de etmiş siz çok rahatsınız

Bazı erkeklerin spermleri zayıf olabiliyor normal yolla bebek çok seyrek olabiliyor yada tüp bebekle olacak Allah bilir belli de olmaz isde denk gelebiliyor doktor arkadaşıma sorduğumda kesinlikle nisanlindandir dedi zaten . O zayifligin sebebi de sporcuların kullandığı testosteron iğnesi zayıflığa sebeb oluyor
Hiçbir sağlık çalışanı elinde somut bir şey olmadan yüzde yüz demez bos yapmayin

Sizi ciddiye alıp cevap yazmıştım.Simdi diğer yorumları okudum direk saçmalamışsiniz.Sorun çıkmasın diye adama teslim olmusmus,yok efendim söylerse tecavüze uğradığını hayatı bitermis.Yaptiginin arkasında dur bari.Evet yattım de.Ne biçim insanlarsiniz ya.Yatmayi biliosun ama ertesi gün hapını bilmiosun.Bastan aşağı falsosun ve igrencsin.Hastalik kapip nişanlına bulastirmadigin ya da bulastirmicagin ne malum.Belliki önüne gelenle yatiosun.Ayril ve korun.

Bu nasıl bir olay akışı
İtiraf et yoksa sen o patron musun?
Keko

Sporcular testosteron degil, steroid aliyorlar hahaha.

Ve adam durduk yere niye sperm testi yapsin? Sperm hareketligini,azligini.. kötü olmasi, hamileligin imkansiz oldugu anlamina gelmiyor. Doktor arkadasinda ne güzel test olmadan tespit yapiyor.

Ahaha konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Ama diger konu kadar 1000 yorumluk olmaz. Bihter faktörünü az buldum konunun.

bir kadını bu kadar aptal yerine koymayın ya. yok hayatı sönermiş bitermiş. peki tecavuz edilen insanların hayatı. adam sizi tecavüz etti öldürmeden saldı bıraktı yani. sizde gayet normal şkilde teslim oldunuz hayatınıza devam ediyorsunuz. gidin saçmalamayın artık
Hayati soner biter diğeri korkmuyorum gitsem şikayetçi olsam haklıyım söndürürüm hayatını iyi olur anlaminda dedim ama olmam açığa çıkmaması lazim

Sevgili Mune Mune suç duyurusu sayılmaz mı? Şahıs tecavüze uğradım diyor. Siz bulursunuz bu üyeyi. Gerçekse yardım edlir değilse ifşa. Emre sen misin kız?

Eklentiler

• BD3530AB-EB8C-47A7-B7FC-265C4E025F83.webp
    BD3530AB-EB8C-47A7-B7FC-265C4E025F83.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 74
Sporcular testosteron degil, steroid aliyorlar hahaha.

Ve adam durduk yere niye sperm testi yapsin? Sperm hareketligini,azligini.. kötü olmasi, hamileligin imkansiz oldugu anlamina gelmiyor. Doktor arkadasinda ne güzel test olmadan tespit yapiyor.

Ahaha konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Ama diger konu kadar 1000 yorumluk olmaz. Bihter faktörünü az buldum konunun.
Testosteron ve başka bir iğne daha alıyorlar ikisini karıştırıp ben kendim vurdum iğneyi birsey biliyormuş gibi konusma

2018 de uye olmussun mahmut abi ve ilk mesajlarin bu konuda. Ne kadar degisik dimi ayni sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X