• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar ben birsey danışacagim size kafayi yemek üzereyim. Ben iki yıldır nişanlıyim ve cinsel ilişkimiz var korunmuyoruz nişanlımin spermleri zayıf diye rahat yani öyle olduğunu iddia ediyor iki yıldır zaten hafta bir ilişki oluyor bu zamana kadar birsey olmadı ama şuan hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama günümün ertesi günü başka biriyle bir birliktelik oldum istemeyerek oldu bu ama oldu sonuçta korunmadi o şahıs. Çok kısa sürdü zaten hemen gitti tuvalette kendi boşaldi simdi psikolojim bozuldu ne yapicam bu çocuk kimden aldirmalimiyim kafayi yicem . Nisanlimdan olduğuna emin olsam zaten doğurucam ama emin olamıyorum.
Sadakatsiz insanlardan igreniyorum

Şaka konu çünkü şaka
Spermleri zayıf ay biz korunmayalım demek 26 yaşındaki birine göre cahilce
Diğer yandan doğruysa tecavüze uğramışsınız....

Hamile hamile germeyin falan yazmışsınız bir de ya ayy cidden aldırın madem çocuğu tecavüz çocuğu güyaaa

güyaaa güyaaaaaaa

Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an
Birşey dicem siz normal misiniz isterse bakan olsun patronum diyo 🤦🏻‍♀️

Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an
bir kadını bu kadar aptal yerine koymayın ya. yok hayatı sönermiş bitermiş. peki tecavuz edilen insanların hayatı. adam sizi tecavüz etti öldürmeden saldı bıraktı yani. sizde gayet normal şkilde teslim oldunuz hayatınıza devam ediyorsunuz. gidin saçmalamayın artık

Şaka konu çünkü şaka
Spermleri zayıf ay biz korunmayalım demek 26 yaşındaki birine göre cahilce
Diğer yandan doğruysa tecavüze uğramışsınız....

Hamile hamile germeyin falan yazmışsınız bir de ya ayy cidden aldırın madem çocuğu tecavüz çocuğu güyaaa

güyaaa güyaaaaaaa
Ne şakası hanımefendi suan cok zor bi durumdayım ve ben zaten nisanlimdan cocuk istiyordumm hap kullanmıyorum hatta adamda olacaksa olsun diyor testosteron iğnesi vuruluyordu spor yaptığı için ondan dolayı zayıf diyor spermlerim 3 aya evlenecektik simdi adamında yüzüne bakamiyorum

Merhaba kizlar ben birsey danışacagim size kafayi yemek üzereyim. Ben iki yıldır nişanlıyim ve cinsel ilişkimiz var korunmuyoruz nişanlımin spermleri zayıf diye rahat yani öyle olduğunu iddia ediyor iki yıldır zaten hafta bir ilişki oluyor bu zamana kadar birsey olmadı ama şuan hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama günümün ertesi günü başka biriyle bir birliktelik oldum istemeyerek oldu bu ama oldu sonuçta korunmadi o şahıs. Çok kısa sürdü zaten hemen gitti tuvalette kendi boşaldi simdi psikolojim bozuldu ne yapicam bu çocuk kimden aldirmalimiyim kafayi yicem . Nisanlimdan olduğuna emin olsam zaten doğurucam ama emin olamıyorum.
Nişanlınız ile zaten bir cinsel birlikteliğiniz var bun rağmen başkası ile birlikte oluyordunuz. Hani bahane olarak genelde erkeklerin sunduğu “Cinsel ihtiyaçlarım karsılanmiiiii yiaa :’( ühü bu yüzden yaptım” bahanesini de sunamazsınız. Yani adamı keriz yerine koyup başkasından yaptığınız çocuğu ona senin çocuğun diye yutturamazsınız herhalde di mi? Dünya inanın küçük yattığınız adam yarın öbür gün nişanlınız ya da onun bir tanıdığı ile karşılaşınca ne yapacaksınız? Sizin tek çözümünüz ayrılmak sonrasında isterseniz çocuğu aldırmak İsterseniz doğurmak. Keyfiniz bilir. Ama yaptığınız etik değil hiçbir anlamda. Yarın öbür gün çocuğun bir hastalığı çıkarsa hastanede baba ile normal bir test yapıldığında uyumsuz çıktığında ne diyeceksiniz ya ben seni aldatmıştım mı?

Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o

bir kadını bu kadar aptal yerine koymayın ya. yok hayatı sönermiş bitermiş. peki tecavuz edilen insanların hayatı. adam sizi tecavüz etti öldürmeden saldı bıraktı yani. sizde gayet normal şkilde teslim oldunuz hayatınıza devam ediyorsunuz. gidin saçmalamayın artık
Tecavüzü atlattı 4 buçuk hafta gectiii hayatına normal devam ettiği hamile olduğunu öğrendi kimden olduğunu bilemedi onun karmaşası şuan
Vay bee....

Ah yazik patronsa sikayetci olunmaz tabi ki niye hayati sonsun durduk yere dimi ama. Tecavuz edenlerin hakkini korumaliyiz. Helal olsun sizin gibi yuce gonullu birine. Ya bi git sabah sabah insanin sinirini ziplatma ya.

Fake siniz büyük ihtimal. Tecavüz falan diyorsunuz. Bir insan için bunu anlatmak bu kadar rahat olamaz bence
Ben zaten kadın olduğum için bıraktım orda kendimi erkekler o öfkeyle o anda direnirsen kim bilir neler yaparlar okuyoruz gazetede

O zaman doğur bacı
Patronun malına mülküne konarsın.
Sonuçta çocuk onun varisi.

Lan bu nasıl bir kafa
Açığa çıkmasından çekinmesi gereken sen değilsin o adi adam

Ah yazik patronsa sikayetci olunmaz tabi ki niye hayati sonsun durduk yere dimi ama. Tecavuz edenlerin hakkini korumaliyiz. Helal olsun sizin gibi yuce gonullu birine. Ya bi git sabah sabah insanin sinirini ziplatma ya.
zihni bok çuvalı dolu olan ahlaksız biri sabah sabah konu açıyor ya.

Tecavüzü atlattı 4 buçuk hafta gectiii hayatına normal devam ettiği hamile olduğunu öğrendi kimden olduğunu bilemedi onun karmaşası şuan
Vay bee....
Zaten dünya ya geldiğimden beri sıkıntı yaşıyorum birde bu adı köpeklerin yüzünden boyle bir durumun içine düştüm psikoloğa gidicem artık kafayı yedim çünkü normal degilim

Ne şakası hanımefendi suan cok zor bi durumdayım ve ben zaten nisanlimdan cocuk istiyordumm hap kullanmıyorum hatta adamda olacaksa olsun diyor testosteron iğnesi vuruluyordu spor yaptığı için ondan dolayı zayıf diyor spermlerim 3 aya evlenecektik simdi adamında yüzüne bakamiyorum
İnsan dr ye gider bu durum için korunup korunmadığını sorar ne yapayım saat ilerleyince üroloğa mı sorayım?

konunuzu kibledim hanımefendi

bir de tecavüze uğramışsınız ki konu zaten inandırıcı hiç değil o ayrı mesele bebek kolay iş böyle bakıldığında çocuğu aldırırsınız yolunuza devam edersiniz

böyle duygusuz konuşuyorum kimse tecavüz bebeğini doğurmak istemez diye düşünüyorum

ay ya konu yine çok mantıksız
Ertesi günü hapı almayı da mı akıl edemediniz?

ay ya hahhaa konu o kadar saçma ki mantıksız ki
Hiçbir şey bilmiyorsunuz ama seks maşallah ha

konuda tüm dram,kaos yemleri var

Muhtemelen fake. Değilse de patronuna söyle hamile kaldığını, hamileyken babalık testi yapılabiliyormuş yaptır. Patronundansa aldır masrafları da o haysiyetsiz karşılasın. Şu saatten sonra şikayet edersen kimseye inandıramazsın. Ama kendini daha kötüsü olmasın diye bırakman da bir tuhaf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X