• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim
Acikca konusun yazik etmemek icin... Bunu kim olsa anlar..

Yanlislikla tecavuze ugradim deyin..
Hemen teslim oldum..
Adam patronumdu sesimi cikarmadim..
Hayati filan soner mazallah...
Bebegi soyledim..
Ondan olamaz akillica yanlislila tecavuz etmis lavaboya basalmis cunku....
Doktor arkadasima sordum kesin sendenmis bebek..

Buna anlayis gostermiycek adammi var.. butun taslar yerli yerinde..

Sevgili @Mune suç duyurusu sayılmaz mı? Şahıs tecavüze uğradım diyor. Siz bulursunuz bu üyeyi. Gerçekse yardım edlir değilse ifşa. Emre sen misin kız?
Aaa haklısınnn kızın isteği dışında olmuş bak akıl akıldan üstündür
İyi oldu etiketlemen

bu konu artık savcılığa mı gider bilemedim artık
Tabi bir kadına yardım da etmiş oluruz ardından cinsel eğitim alması için bir yere göndeririz

Gülümse başınızı yaktınız canım ya yazık oldu size
Biz kadınlar olarak birbirimizi korumak istediğimiz için ve tecavüz edilen kadın konusu kanayan yaramız olduğu için bu durum ihbar kabul edilebilir

ayrıca ben belirttiğim gibi yaş ve konu yalan çıkarsa gülümseciğim ne olur bilemicem
Burayı iyi akıl etmişsiniz

buradaki moderatörlerimiz ıp adresinden şak diye buluveriyorlar
Biliyor musunuz?
Biliyorsunuzdur tabi bendeki de aptallık

Kıza yardım edelim dedik gitt görüyor musun vpn mi açmaya gittiniz? Yok artık işe yaramaz sanırım o

Testosteron ve başka bir iğne daha alıyorlar ikisini karıştırıp ben kendim vurdum iğneyi birsey biliyormuş gibi konusma
Lan bu nasıl bir spor?
Mantar mi senin nişanlı sporla çoğalıyor 😂
Ayrıca hangi erkek böyle bir iğneyi yaptırır kendine spor aşkına

Bu arada tecavüzcüye de helal olsun akıllı adammış.Tuvalete boşalmış bu sırada konu sahibi onu yatakta beklemiş 😂😂😂baya planlı programlı tecavuzmus😂😂😂
Güzel noktayı yakalamışsın bak.
Adam madem tuvalete boşalacaktı bunu normalde de yapabilirdi ki😂

Gülümseciğim ben küçük yaş artı fakeimsi konu birleşimleri konusunda burada ihtisas yaptım ve çok hassasım

burada bir hanım kızımızın annesi özelden yazmak zorunda kaldı
Şimdi araları okuyamadım ben ama araları okudum

şuan ahahah şimdi başka iğne de çıkmış piayasaya hahahahah

gülümse hanım gülümse hanımm spermler öldü beybi

Gülümse başınızı yaktınız canım ya yazık oldu size
Biz kadınlar olarak birbirimizi korumak istediğimiz için ve tecavüz edilen kadın konusu kanayan yaramız olduğu için bu durum ihbar kabul edilebilir

ayrıca ben belirttiğim gibi yaş ve konu yalan çıkarsa gülümseciğim ne olur bilemicem
Burayı iyi akıl etmişsiniz

buradaki moderatörlerimiz ıp adresinden şak diye buluveriyorlar
Biliyor musunuz?
Biliyorsunuzdur tabi bendeki de

Kıza yardım edelim dedik gitt görüyor musun vpn mi açmaya gittiniz? Yok artık işe yaramaz sanırım o
Ne gittim burdayım merak etme ben açığa çıkmasın diye uğraşıyorum zaten eşek kadar insanım kimsenin desteğine ihtiyacım yok sadece fikir almak için yazdım

Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an
Kız sen de bi karar ver artık. Bir tecavüz diyorsun, bir zorlama yok teslim oldum hemen diyorsun. Senaryoda açıklar var, üzerinde biraz daha çalış.

Ne gittim burdayım merak etme ben açığa çıkmasın diye uğraşıyorum zaten eşek kadar insanım kimsenin desteğine ihtiyacım yok sadece fikir almak için yazdım
Şimdi saat ilerleyince sizle moderatörler ilgilenecek ve tecavüz içerikli bir konunun gerçek olmasını ben de istemem
O ayrı

ama bu kadar bilgisiz bir kızın seks yapma durumu bir tık korkuttu
O da ayrı

Bu tecavüz konusunu sahte konu malzemesi yapmanız irite edici( ki umarım gerçek değildir zaten)

Adam tuvaleye gitmiş boşalmaya güyaaa ne yaptınız o sırada?

şimdi bir de üstüne yaş küçük çıkarsa duramayız burada

cidden tecavüz durumu varsa savcılığa gidebilir konu seçim sizin diyorum

daha nasıl açıklayayım gülümseciğim ha fake se de gidebilir çünkü bilmiyoruz

sağ twix sol twix seçim sizin işte

Madem tuvalette gitti boşalmaya boşalmak için o an tuvalete gitti yani inanamıyorum orası ayrı da
O zaman neden bu konuyu açtınız nisanlimdan mi baskasindan mi diye

Umarım boşalma ile hamile kalındığını biliyorsundur ...

Şimdi saat ilerleyince sizle moderatörler ilgilenecek ve tecavüz içerikli bir konunun gerçek olmasını ben de istemem
O ayrı

ama bu kadar bilgisiz bir kızın seks yapma durumu bir tık korkuttu
O da ayrı

Bu tecavüz konusunu sahte konu malzemesi yapmanız irite edici( ki umarım gerçek değildir zaten)

Adam tuvaleye gitmiş boşalmaya güyaaa ne yaptınız o sırada?

şimdi bir de üstüne yaş küçük çıkarsa duramayız burada

cidden tecavüz durumu varsa savcılığa gidebilir konu seçim sizin diyorum

daha nasıl açıklayayım gülümseciğim ha fake se de gidebilir çünkü bilmiyoruz

sağ twix sol twix seçim sizin işte
Konu sahibi adının gülsümce olması dışında bir sorun yok
Yazdığın her noktaya işte buuuu işte buuuu diyerek okudum😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X