- 26 Haziran 2021
- 797
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.422
- 33
- 23
- Konu Sahibi Gulsumce15
Nasıl olsa banlanicam diyosunzihni bok çuvalı dolu olan ahlaksız biri sabah sabah konu açıyor ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl olsa banlanicam diyosunzihni bok çuvalı dolu olan ahlaksız biri sabah sabah konu açıyor ya.
Acikca konusun yazik etmemek icin... Bunu kim olsa anlar..Dedim zaten benden değildir ben bosalmadim diyor ama aldırmak istersen gidelim dedi testi de söyledim onun için 9 haftalık olması lazim ki böyle bir durumda hamilelik evlilik nasıl kaldiricam kaldırabilir miyim karşımda ki adama da yazık ederim
Aaa haklısınnn kızın isteği dışında olmuş bak akıl akıldan üstündürSevgili @Mune suç duyurusu sayılmaz mı? Şahıs tecavüze uğradım diyor. Siz bulursunuz bu üyeyi. Gerçekse yardım edlir değilse ifşa. Emre sen misin kız?
Ne yazdın kiKız gülümse bana yanıt verin ama aaa olmuyor böyle yeter artık zaten gerçek kimliğiniz açığa çıkacak yaşınızla beraber
rica ederim annenizi vs yollamayın
Gülümse başınızı yaktınız canım ya yazık oldu sizeNe yazdın ki
zaman gecmeden aldir ,ilacla düşük yaptirirlar yoksa kürtaj olmalisinİstemeyerek değil aldatma da degil zorla bilmediğiniz için normal böyle düşünmeniz çok farklı zor bir durum
Lan bu nasıl bir spor?Testosteron ve başka bir iğne daha alıyorlar ikisini karıştırıp ben kendim vurdum iğneyi birsey biliyormuş gibi konusma
Tecavüz e uğradıniz ve böyle rahat rahat dermanı burda arıyor sunuz ?Yahu ne aldatması ya tecavüze uğradım resmen salak sacma konuşmayın niye aldatıyim adami çok mu azdım tobe yaaa
Yanlislikla olmusya patron tam o anda bir hata oldugunu anlamis zaar..Bu arada tecavüzcüye de helal olsun akıllı adammış.Tuvalete boşalmış bu sırada konu sahibi onu yatakta beklemişbaya planlı programlı tecavuzmus
![]()
Güzel noktayı yakalamışsın bak.Bu arada tecavüzcüye de helal olsun akıllı adammış.Tuvalete boşalmış bu sırada konu sahibi onu yatakta beklemişbaya planlı programlı tecavuzmus
![]()
Gülümse başınızı yaktınız canım ya yazık oldu size
Biz kadınlar olarak birbirimizi korumak istediğimiz için ve tecavüz edilen kadın konusu kanayan yaramız olduğu için bu durum ihbar kabul edilebilir
ayrıca ben belirttiğim gibi yaş ve konu yalan çıkarsa gülümseciğim ne olur bilemicem
Burayı iyi akıl etmişsiniz
buradaki moderatörlerimiz ıp adresinden şak diye buluveriyorlar
Biliyor musunuz?
Biliyorsunuzdur tabi bendeki de
Ne gittim burdayım merak etme ben açığa çıkmasın diye uğraşıyorum zaten eşek kadar insanım kimsenin desteğine ihtiyacım yok sadece fikir almak için yazdımKıza yardım edelim dedik gitt görüyor musun vpn mi açmaya gittiniz? Yok artık işe yaramaz sanırım o
Aman tanrımsenin hayal dünyana sıçayımmm
Kız sen de bi karar ver artık. Bir tecavüz diyorsun, bir zorlama yok teslim oldum hemen diyorsun. Senaryoda açıklar var, üzerinde biraz daha çalış.Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an
Şimdi saat ilerleyince sizle moderatörler ilgilenecek ve tecavüz içerikli bir konunun gerçek olmasını ben de istememNe gittim burdayım merak etme ben açığa çıkmasın diye uğraşıyorum zaten eşek kadar insanım kimsenin desteğine ihtiyacım yok sadece fikir almak için yazdım
Gazete okuyor musun gerçekten?Ben zaten kadın olduğum için bıraktım orda kendimi erkekler o öfkeyle o anda direnirsen kim bilir neler yaparlar okuyoruz gazetede
Konu sahibi adının gülsümce olması dışında bir sorun yokŞimdi saat ilerleyince sizle moderatörler ilgilenecek ve tecavüz içerikli bir konunun gerçek olmasını ben de istemem
O ayrı
ama bu kadar bilgisiz bir kızın seks yapma durumu bir tık korkuttu
O da ayrı
Bu tecavüz konusunu sahte konu malzemesi yapmanız irite edici( ki umarım gerçek değildir zaten)
Adam tuvaleye gitmiş boşalmaya güyaaa ne yaptınız o sırada?
şimdi bir de üstüne yaş küçük çıkarsa duramayız burada
cidden tecavüz durumu varsa savcılığa gidebilir konu seçim sizin diyorum
daha nasıl açıklayayım gülümseciğim ha fake se de gidebilir çünkü bilmiyoruz
sağ twix sol twix seçim sizin işte