- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Çok yeni olabilir geç döllenme bende bu gün öğrendim inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinKızlar normalde 7 sinde hasta olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim 2.0 çıktı doktor da 3 gün sonra tekrar etmemi söyledi belirtilerim miğde bulantısı baş dönmesi bide fazlasıyla akıntım var yaşayan varmı acaba bide yaptığım testi ekliyorum kan verdiğim gün yapmıştım Eki Görüntüle 3174833
Senin için çok sevindim hayırlısı olsun hakkında kaç gün kala kan verdin acabaÇok yeni olabilir geç döllenme bende bu gün öğrendim inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Bence var cnm tekrarla testiniSenin için çok sevindim hayırlısı olsun hakkında kaç gün kala kan verdin acaba
Kan vericem 2 3 gün sonra yine dün erken gebelik testi yaptım sadeceBence var cnm tekrarla testini
Adetime iki gün kalaSenin için çok sevindim hayırlısı olsun hakkında kaç gün kala kan verdin acaba
Anladım Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağlıklaAdetime iki gün kala
Kan vericem 2 3 gün sonra yine dün erken gebelik testi yaptım sadeceEki Görüntüle 3174867
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuAnladım Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla
Var var bebiş öğrenirsen haberini beklerim inşallah da vardır Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasınKan vericem 2 3 gün sonra yine dün erken gebelik testi yaptım sadeceEki Görüntüle 3174867
Gec dollenme olabilir muhakkak gebelik var gozukuyor kan testini tekrarlayin hayirli olsunKızlar normalde 7 sinde hasta olmam gerekiyordu ama olmadım kan verdim 2.0 çıktı doktor da 3 gün sonra tekrar etmemi söyledi belirtilerim miğde bulantısı baş dönmesi bide fazlasıyla akıntım var yaşayan varmı acaba bide yaptığım testi ekliyorum kan verdiğim gün yapmıştım Eki Görüntüle 3174833
Amin inşallahGec dollenme olabilir muhakkak gebelik var gozukuyor kan testini tekrarlayin hayirli olsun
Haber vericemVar var bebiş öğrenirsen haberini beklerim inşallah da vardır Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın
Yaptığım da test vermiştim 3 gün önce ama 2.0 yani negatif çıkmıştı o yüzden pek ümidim yok doktor tekrarla dedi daha tekrarlamadımGebelik var görünüyor sabah ilk idrarla yap inşallah daha net görürsün
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahHaber vericem
Madem yarın tekrar git kan ver yada hemen git yükselmiş belli kiYa
Yaptığım da test vermiştim 3 gün önce ama 2.0 yani negatif çıkmıştı o yüzden pek ümidim yok doktor tekrarla dedi daha tekrarlamadım
Öğrendiniz miHaber vericem
Yok köyde yaşıyorum pazartesi veya salı ama hala hasta olmadımÖğrendiniz mi
Belirtin olarak da miğde bulantısı baş dönmesi bel ağrısı var gögüs hassasiyeti yok ama ağrısı varÖğrendiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?