Lütfen Yardım Edin :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

busem92

5 qn BiLemedin 6 qn ..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
130
0
96
İstanbul
günaydın arkadaşlar bişey sormak istiyorum sevgilimle 14 şubatta buluşalım dedim çok özledim falan deyince bu arada benim ailem öyle çok bi yere yollamazlar kaçarark gidicektim işte konuştuk şuraya gideriz falan diye el ele kol kola falan sonra bi msj geldi ondan bana nisanda buluşuruz havada güzel olur hem ben kendimi hazırlım o güne dedi içime oturdu yani nisan mı. sonra dedim ki önemli degil oda yazdı ki üzüldün biliyorum çok istiyorsan tamam ama ben el ele tutuşmadım çekiniyorum bu ne demek oluyor arkadaşlar siniren aglıyorum hep yüregime oturdu ne olur yardım edin bana şimdiden tesekkürler hepinize :çok üzgünüm:

Nisanda buluşmak ve o güne kendini hazırlamak-tatlicadiarzu-

Kendini nikaha falanmı hazırlıyoda o kadar uzun zamanda hazırlıcam dio
Var bi bit yenigikaydirigubbakcemile2

Kaç yaşında ki bu arkadaş? Sanki evlenecek.. Bence 14 Şubatta hediye almamak için yapmış olabilir.. Maddi olarak hazır değildir diye tahmin ediyorum.

Nisanda buluşmak ve o güne kendini hazırlamak-tatlicadiarzu-

Kendini nikaha falanmı hazırlıyoda o kadar uzun zamanda hazırlıcam dio
Var bi bit yenigikaydirigubbakcemile2

dün gece msj atmadı 9:30 gibi günaydın yazardı yazmadı benimde elim gitmiyor yazmak için bilemiyorum çok kırıldım çünki saol canım bu arada:çok üzgünüm:

siz ayda bir kez mi görüşüyorsunuz anlayamadım..

- 14 şubatta görüşelim mi??
- yok nisanda görüşürüz....:uhm:

20 yaşında biri nasıl çekinir.. anlamadım ki ben.. Evlerinizde yanyana.. Nisana randevu vermesi biraz tuhaf yani

ya güzelim var bu işte bi iş!!
şubat niree nisan nire??
sonuçta özel bir gün var şubatta kutlamak istediğiniz..
ayrıca ben anlamadım , elele tutşmadım , hazır değilim , nisana hazırladım kendimi?
bu tür bahaneler genelde kızlarındır :)))
kaytarıcak yer aramış resmen ama eline yüzüne bulaştırmış resmen..
salla gitsin dicem ama zor biliyorum , kendi kendini yiyosundur sen şimdi..

ben bu durumdan hiç birşey anlamadım hem evler yan yana hemde 14 şubat olmaz nisan bana garip geldi boşver bence hiç görüşme 14 şubatta başka planları var galiba?????????????*

nasıl yani yaa aynı şehirdesiniz evleriniz nerdeyse yanyana ve nisanda görüşme randevusu?? :bbo: yapacak bi yorum bulamadım

nasıl yani yaa aynı şehirdesiniz evleriniz nerdeyse yanyana ve nisanda görüşme randevusu?? :bbo: yapacak bi yorum bulamadım

Canım senin başına gelse ne tepki verirdin yada ne düşünürdün ilk başta çıkalım diyor planlıyoruz sonra istemiyor ve msj atmıyor bu saate kadar

siz iki ayda birmi görüşüyorsunuz ?? nasıl ilişki bu yahu ??
bence sevgiliniz sizinle görüşmek istemiyor arayı soğutmaya çalışıyor ..

Ayy aklım karıstı Höönnk diye kaldım canım bu çocugun amacı ne anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…