Lütfen yardım edin!

uglyprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
2
0
86
İstanbul
1 yıla yakındır bir ilişki yaşıyorum. O 33 yaşında ben 26. daha önce evlenmiş ve boşanmış.
evlenmeyi düşünmediğini söylüyor ama beni çok sevdiğini de belirtiyor.
Bende ona hayatımdan çıkması gerektiğini bir ailem olduğunu eninde sonunda benden evlilik bekleyeceklerini söyledim. Git dedim yani kısaca.. gitmedi, sarıldı ağladı unut herşeyi dedi..

arkadaşlar lütfen yardımcı olun, kafam çok karışık, amacı ne? neden böyle yapıyor?
sevmiyorsa neden gitmiyor, seviyorsa neden evlilikten kaçıyor..:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk evliliiğinde kötü tecrübeler yaşadıysa normal evlilikten korkması,kaçması.tekrar aynı şeyleri yaşama korkusundandır,zamanla ilişkiniz oturdukça onunda korkuları azalacaktır,şimdiden üstüne düşüp pek sıkmamanı öneririm,biraz zaman tanıyın birbirinize,ha benden sana tavsiye çocuğu varsa ilk evliliğinden,evlilik için iki kere düşün derim mutluluklar canıma.s.

çok teşekkür ederim ilgine.

hayır çocuğu yok, 1 yıla yakın evli kalmışlar ve bitmiş.
çevresinden evlenmek istediğini duyuyorum. ama sanırım benimle evlenmek istemiyor.
aklımı karıştıran, peki neden gitmiyor. beni sevdiğini söylüyor ama samimi bulmuyorum artık. beni sorarsanız ben çok seviyorum.:çok üzgünüm:

evliliği kötü gittiyse,tekrardan evlilik yapmaktan korkuyor olabilir...
ona zaman verin bence...

Çevresinden evlenmek istediğini duyuyorsanız ve sizinle evlenmeye yanaşmıyor demekki sizinle evlenmek istemiyor diye düşünüyorum ben.

çevreden duydukların gerçekliği ne kadar bilmiyorum tabi ama bence evliliği bi kere yaşamız zaten bi daha aynı şeyi yaşamk istemiyordur yani evlendiğine pişman olmuşsa takrar evlenmeyi düşünmez samimi bulmaman çok doğal bence sana dürüst davrancağına eminsen bu konuyu remi olara konuş onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…