Lütfen Yardım edin :(((

canım gebelikle ilgili sitelere gir de bi bak kaan kocatepe nin felan var sitesi okuyup biraz bilgilen lütfen
boşalma bile olmadan hamile kalma şansın olabilir mi anlarsın
akıntı ve adet düzensizliği yumartılıklarında kist felan olabilir ya da stres kaynaklıdır jinekolog muayene etmiş zaten sana bir teşhis koymuştur o bu ay da gecikme olursa gider doktorunla bir daha konuşursun hamile olmaman adet düzensizliğini ciddiye almamana neden olmasın

ay delisin sen yaa.kaydirigubbakcemile3 Hamile kalmak o kadar kolaymı allasen.

Değilsin diyorsak değilsindir uleyn:mymeka:

Bence hamilelik icin gidiceksen bosu bosuna gitme doktora annenede soylemene gerek yok cunku 6 aylik hamile olsaydin annen sen soylemedende anlardi bunu ama psikologa git bence..

hepiniz haklısınız ..şuan komşum 4 aylık hamile ve karnı burnunda 7 kilo almış..onu düşünüyorum.. hergün bize geliyo gözümü karnından alamıyorum..4 aylık çok şişmiş ben 6 aylık hamile olsaydım herhalde onun gibi şişerdi ..gerçekten takıntılı oldum:(pskoloğa gidicem ama annemler neden gidiceksin dicekler işler çok karışık..sıktıysam sizi kusura bakmayın nolur.eminim ki benden daha çok tecrubelisiniz. hepiniz evlisiniz..o yüzden üye oldum yardım istedim sizden .çok saolun yardımlarınız yorumlarınız için...

hepiniz haklısınız ..şuan komşum 4 aylık hamile ve karnı burnunda 7 kilo almış..onu düşünüyorum.. hergün bize geliyo gözümü karnından alamıyorum..4 aylık çok şişmiş ben 6 aylık hamile olsaydım herhalde onun gibi şişerdi ..gerçekten takıntılı oldum:(pskoloğa gidicem ama annemler neden gidiceksin dicekler işler çok karışık..sıktıysam sizi kusura bakmayın nolur.eminim ki benden daha çok tecrubelisiniz. hepiniz evlisiniz..o yüzden üye oldum yardım istedim sizden .çok saolun yardımlarınız yorumlarınız için...

terapiste filan gerek yok, biz seni terapi ederizsengözlerimebaksanab

hamile olmadığın testlerle ve doktor onayı ile kanıtlanmış hala neden soruyosun anlamış değilim.... mirmirmirmir

hamile olmadığın testlerle ve doktor onayı ile kanıtlanmış hala neden soruyosun anlamış değilim....

çok haklısın ama takıntı olmuş işte :(beni sıkmasa korkmasam sizide sıkmazdım...kimseye anlatamadım ama 6 aydır beynimi yedi bitirdi:((anlatırsam rahatlarım diye düşündüm :(

terapiste neden gidicen?

"hamile değilim ama 6 aydır öyle sanıyordum. doktor da yok dedi ama onlara inanmadım. 20-30 kadın hamile değilsindir dedi ancak inandım" demek için mi?

tabiki de pskiloğa ihtiyaç duyuyorsan git ama sebep sadece bu değildir herhalde..

çok haklısın ama takıntı olmuş işte :(beni sıkmasa korkmasam sizide sıkmazdım...kimseye anlatamadım ama 6 aydır beynimi yedi bitirdi:((anlatırsam rahatlarım diye düşündüm :(

Üzülme canım, bu sıkıntın en fazla 3 ay daha sürer... 3 ay sonra içinden bi bebek çıkmazsa o zaman emin olursun sanırsam :1rolleyes: var ya.. alemsin he... :jeyyar:

mrb ben evli değilim pek bilmem ..
ama yani doktora gitmişsin okadar test yapmışsınn çok normal bişi karnının şişmesii...
bizde yaşıyoruz zaman zaman böyle şeyler yani karın şişmesiim diğeri değil...
,kafandan at bence bu düşünceyii..

:çok üzgünüm:Merhaba bana yardım edebilirmisiniz :( Ben 20 yaşında bir genç kızım.Konuyu Sİze nasıl anlatıcamı bilemiyorum kendimden çok utanıyorum:(Belkide kötü biriyim ama kendime engel olamadım.Bundan 6 ay önce erkek arkadaşımla bişey yaşadım.Ama boşalma falan olmamıştı sürtündü sadece.Ve ben bu olaydan 5 veya 6 gün sonra 7 gün süren normal adetimi oldum ancak ondan sonra 3 ay adet olmadım.Belim gösülerim çok ağrıyordu.Akıntım çok geliyordu.Bu 3 ay içerisinde 9 defa test aldım yaptım negatif çıktı.Ama karnım günden güne şişiyordu.6 ay oldu hala şişiyor :(Doktorada gittim kan aldılar hormon testleri yaptılar kanda bhcg gebelik testiymiiş oda 0.10 çıktı doktor hamile değilsin dedi farlutal verdi içtim bitti adet oldum.sonra adetin 5. günü divina diye bi hapa başladım 21 gün kullandım 23 gün adet oldum yani geçen ay.Bu ayda yine geçti 5 gün oldu hala olmadım:(Kendimi öldürmeyi düşünüyorum Çok kötüyüm.kimseye anlatamadım bu konuyu ne olursunuz bana yardım edin.Hamile olsaydım bu testlerden biri doğru çıkmazmıydı.Ulrasonada girdim herşey normal dedi doktor.6 ay oldu her dk bunu düşünmekle geçiyor :((( 6 ayda çok şişermii karın yada ne bileyim içine çekebiliyormusunuz.ben hep içime çekiyorum dümdüz oluyor lütfen yardım edinn:((( belki beni yadırgıcaksınız ama cahillikten başka bişey değildi yaptığım.çok utanıyorum kendimden sizlerden herkestennnn :((((

Canım senin durumun bence psikolojik, yaptığın şey seni çok rahatsız etmiş ve kendini böyel cezlaandırıyorsun, ama yapma tamam çok ileri gitmissin ama sonuçta yetişkin insnasın bu kadar aşağılama kendini, herkesin günahı sevabı boynuna kimse kimseyi yargılayamaz..a.s

Yav bacım, ben de Gönül arkadaşıma katılıyorum.
Aslında sen de hamile falan olmadığını çok iyi biliyorsun da yaptığın şeyin cezasını çektiriyorsun bu şekilde kendine sadece.

Yani tamam bi şeyler yaşanmış, olmayabilirmiş ama olmuş, ne var bunda?
O anda yaşanmış bitmiş, ucunda ölüm yok bişey yok...o kadar çok insan yaşıyor ki böyle şeyler.

Önemli olan senin, tabiatına uymayan bir şey yaptığın vakit, bunu bir daha tekrarlamamak... ee sen de zaten yeterince pişman olmuşsun zaten.
Bunun bedelini...ki bunun bedeli diye bir şey zaten söz konusu olamaz ama... hadi bunun pişmanlığını kendi sağlığınla oynayarak neden çıkartıyorsun ki?
Bu senin kafanda büyüttüğün kadar önemli bir şey değil bence...
Yapma gülüm...

rahatla biraz canım
öncelikle kan tahlilindebirşey çıkmadıysa gebelik yok
üstüne üstelikbirde ultrasonla bakmışlar
ee daha nolsun bacım...
psikolojik olarak karnın şişiyor olabilir. şişmesede sana öyle geliyor olabilir...
cünkü öyle bişi yok relax ol rahatla emi

kafandan atarsın canım accuk üzerinden zaman geçsin.
yeni yara nasıl acır öyle bişi seninki
zamanla kapanır dert etme
önemli olan böyle birşeyin olmaması.. üzülmes sen..

Enaaamm.. ben daha boşalma olmadığını yeni görüyorum :bbo:

Kuzzuuuuu... bu şekilde hamile kalmayı başarırsan hem sen hem erkek arkadaşın dünya tıp tarihine geçer biliyosun di mi? kaydirigubbakcemile3

ben yazacaktım yazmışlar..

hala kuruntu yapıyosan 3 ay daha bekle.. doğurmadığını görünce rahatlayacaksın :kahve:

bu da sana iyi bir ders olmuştur canım. artık arkasında duramayacağın şeyler yapma kendine.. a.s.

Back
X