Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yalancı gebelik yaşıyor olabilirsin. (Ama sanırım bu durumu bebeği olmasını çok isteyen kadınlar yaşardı? :S )
Aldığın ilaçlar da hormonlarını etkiliyor olabilir...
Ama hamile diilmişsin , sıkma canını...
Emin olmak istiyorsan da son bi kez prof. veya doç.'e görün
ben bişey daha sorucaktım ben kanda bhcg testi yaptırdım yani gebelik testi sonuç bölümünde 0.10 yazıor negatifmiş.ama referans aralıklarında 3-4 hafta 1234 falan filan yazıyor bu referans aralığı ne demek sonuçmu önemlidir referans aralıklarımı
arkadaşlar şimdi bu olayı yaşadığım kişi beni arayıp çok ciddi olduğunu ve benimle evlenmek istediğini söylüyor..sen bana tamam de ben hazırım dedi.ve çok özür diledi.onunda morali bozukmuş o aralar ve sende üzerime geldin o on çok sinirliydim inan dedi..ve o benim ilkim.evlenmeyi istiyorum.sizce yanlışmı?
canım hamile olsan zaten 6 ay geçmiş o çocuk şimdiye çoktan karnında hereket etmeye başlardı teste bile gerek kalmazdı yani
erkek arkadaşın içinde eğer gerçekten seviyorsan ve seni mutlu edeceğinden eminsen neden olmasınnnn...
ama sakın birlikte oldun die illa o olacak die düşünme doğru karar ver hayatım :enbuyukkk: