Lütfen yardım edin...

mavikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
12
0
86
Balıkesir
Merhaba,

Benim 4 aylık bir ilişkim var, erkek arkadaşım 1 haftadır bana karşı çok soğuk, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eskiden dakikalarca konuşurdu şimdi konuşmaları birkaç saniye sürüyo. Ben arayınca uykum var yada işim var diyo. Sormaya çalıştım bu hallerini cevap vermiyo hemen telefonu kapatıyo. Çok perişan durumdayım 1 haftada 2 kilo verdim. Ne olur akıl verin. Yaşadığı şehre gitsem çıksam karşısına bu daha mı kötü olur?

O konuşmadıkça benim içim yanıyo, işimden gücümden olucam, evlilik planları yapıyoduk, lütfen bir akıl verin, yaşadığı şehre gitmem uygun olur mu?

bence yaşadığı şehre git,mademki evlilik planları yapıyordunuz...
eğer geçerli bir sebebi yoksa o zaman sıkılmışda olabilir...bitirmek istiyorda olabilir..eğer öyleyse seni üzmesine daha fazla izin verme derim ben..

Gitmeyi düşünüyorum vereceği tepkiden korkuyorum, iyice gözünden düşermiyim:( Ama günlerdir konuşmak istemiyo aradığım zaman telefonları meşgul çalıyo, bütün cesaretim toplayıp gitsem iyi olur sanırım :((

neden gözünden düşesin ki? günlerdir konuşmak istemiyor ve bir açıklamada yapmamış...tabiiki gitmen gerek, başka ne yapılabilir?

bence gitmeyin , sizde aramayı kesin...

madem konuşmak istemiyor , biraz zaman verin ...

açıkçası ben olsaydım 4 aylık bir ilişkide her ne kadar evlilikten bahsedilse bile bulunduğu şehre gitmezdim...

tabi bu benim fikrim...

İlişkinin en başında üzerine gidilmesinden hoşlanılmadığını söylemişti. Bu nedenle çekiniyorum. Ama burda da ben hem sağlığımdan hem de işimden olucam bu gidişle. Hiç halin nedir bile demiyo, sadece birkaç saniye konuşup kapatıyo. Gidince vereceği tepkiden çekiniyorum :(

ilişki dediğin tek taraflı olmuyor. onun kafası rahat olacak diye sen burda sıkıntı çekmek zorunda değilsin. eğer hoşuna gitmiyorsa üstüne gidilmesinden o zaman bir açıklama yapmak ZORUNDA, eğer sizin gerçekten bir ilişkiniz varsa..

Merhaba,

Benim 4 aylık bir ilişkim var, erkek arkadaşım 1 haftadır bana karşı çok soğuk, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eskiden dakikalarca konuşurdu şimdi konuşmaları birkaç saniye sürüyo. Ben arayınca uykum var yada işim var diyo. Sormaya çalıştım bu hallerini cevap vermiyo hemen telefonu kapatıyo. Çok perişan durumdayım 1 haftada 2 kilo verdim. Ne olur akıl verin. Yaşadığı şehre gitsem çıksam karşısına bu daha mı kötü olur?

O konuşmadıkça benim içim yanıyo, işimden gücümden olucam, evlilik planları yapıyoduk, lütfen bir akıl verin, yaşadığı şehre gitmem uygun olur mu?

4 ayda evlilik planları yaptığına pişman olmuş olabilir.:bbo:

4 aydır tanıdığın birinin peşinden yaşadığı şehre gitmek pek sağlam bir adım olmaz
yasakkelime
4 yıl desen anlardım da ... 4 ay da ayrı şehirlerde ne paylaştınız ki bu kadar hemen evlilik planları vs.
kaydirigubbakcemile

bırakın düşünsün

Merhaba,

Merhaba..,
öncelikle bir kac soru yardim edebilmek icin...CADIARZU

gidip gitmemeniz durumunuza bagli cünki..

Nasil bir iliski bu..? Daha önce hic gorustunuzmu yüz yüze, sanaldami,telefonda olan bir iliskimi ?

Kusura bakmayin ama bu tur seyler cok oluyor ve yanlis anlasilma olmasin..Sadece kotu sonuclari engellemek icin soruorum..

Lütfen iyi dusunun hemen gitmek hicte dogru birsey degil..yerimseniben

Bunlari cevaplarsaniz insallah size bi fikir verecegim..

Eger hicbirsey demek istemiorsaniz cevaben :) ki olabilir saygim var buna, onu biraz rahat birakin cok aramayin bence,belki aciklamak istemedigi bir sorunu vardir,bilmiyorum ama gitme konusunda aceleci davranmamak en iyisi.. GüclÜ olun hem hemen kendinizi birakmayin, sonra goreceksinizki belkide hicc kaygilanmaniz gereken bir durum degildir..r

Sizin adiniza uzuldum ve cok iyi anlayabiliyorum nasl bir durum oldugunuzu ,yasayan bilir..

Selamlar...

Doğru söylüyosun, bu zamana kadar hep alttan aldım. Bunu öğrenmek hakkım, böyle belirsizlik içinde yaşamaktansa bir kere giderim, herşeyi öğrenirim.

Sık sık görüşüyoduk ama uzak şehirlerde olduğumuzda daha çok telefonlaşıyoduk. Ben ayda iki kere gidiyodum.

Biraz erken davranmışsınız evliliği düşünmek için. 4 ay kısa bir süre bence karşısına çıkmak için. Paylaşımlarınız olur emek verirsiniz fazlasıyla o da aynı şekilde size emek verir yılların getirdiği bir güven vardır. Mesela benim başıma böyle bir şey gelse atlar giderim başı belada diye düşünürüm çünkü bilirim ki çok önemli bir mesele olmasa öyle davranmaz. Ayrılmak istiyorsa ve bunu söyleyemiyorsa sal gitsin zaten değmez

bencede düşünmesi için fırast tanıyın. biraz sizden ayrı kalsın. eğer gerçekten seviyorsa siz bu şekilde incittiğinin farkına varır. ama sevmiyorsa sizde bunu anlamış olursunuz.

bence sakın gitme canım.belki de senin durumun daha müsait olduğu için hep gitmişsindir ama bu kez gitme.gerçekten tavırlı bi telefon görüşmesi veya mesajla tamamen aramayı kes bir süre.senin yokluğunu içinde bir hissetsin iyice.seviyorsa seni arayacaktır.sevmiyorsa üzgünüm aramayacaktır,geçerli bi sebebi yoksa tabi...

4 ayda evlilik düşündünüz ve bu insan sizden suanda uzaklaşıyor işinizden gucunuzden olacak ne var dunyada bi erkek o mu :olmaz:
gitmeyin bence gittiğinizde güzel şeyler duyacagınızı düşünmüyorum bu sefer daha cok yıkılırsınız

ben arayınca tele cevap vermeyen,beni arayıp sormayan bi adamın peşinden koşmam heleki yanına asla gitmem.4 aylık bi ilişki farklı şehirler zamanla aramayan arandığında cevap vermeyen bi adam.böyle davranmasının sebebi belli..giden gitmiş be güzelim..

Gurur yapma zamanın gelmiş, senin yerinde olsam; aşkımdan ölsem bile aramam, sormam...O'nu kendi haline bırakırım, seviyorsa merak edip arar zaten.
Sakın şehrine gitmek gibi bir hareket yapıpta kalkmış totosunu biraz daha kaldırma..Hep sorun çıkardığında sen yanına mı gideceksin? Kız olan sensin, kendini ağırdan satan sen olmalısın, yazık etme ne gururuna ne de yol parana :teselli:

Back
X