Lütfen yardım edin...

Merhaba,

Benim 4 aylık bir ilişkim var, erkek arkadaşım 1 haftadır bana karşı çok soğuk, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eskiden dakikalarca konuşurdu şimdi konuşmaları birkaç saniye sürüyo. Ben arayınca uykum var yada işim var diyo. Sormaya çalıştım bu hallerini cevap vermiyo hemen telefonu kapatıyo. Çok perişan durumdayım 1 haftada 2 kilo verdim. Ne olur akıl verin. Yaşadığı şehre gitsem çıksam karşısına bu daha mı kötü olur?

O konuşmadıkça benim içim yanıyo, işimden gücümden olucam, evlilik planları yapıyoduk, lütfen bir akıl verin, yaşadığı şehre gitmem uygun olur mu?

Sıkıntınızı anlamaya çalışsam da bir genç kızın sağlığını, kariyerini dengesiz tavırları olan bir adam için tehlikeye atmasını anlamam mümkün değil... :umursamaz: İnsan ailesi yahut kendisi için canını sıkmalı en fazla ki onların da çaresine bakmalı, kara kara düşünmekle olmaz... :olmaz:
Siz zaten yapacağınızı yapmışsınız, "neler oluyor?" diye sormuşsunuz o telefonu kapatmış, iletişim yollarını kullanmak istemiyor. Hal böyleyken bir de karşısına çıksanız büsbütün mahvolursunuz. En büyük korkunuz "bitti"ğini daha net anlamak...Telefonu fütursuzca kapatan bu adam gittiğiniz yerde aynı densizlikle "kapıyı gösterir" size... Bu "büyük olasılığa rağmen" kendinizi kandırıyorsunuz "evlilik planları yapıyorduk" diye... opuyorumnanaktan
Sizin gibi kısa bir müddette değil, yıllarca ailece tanışıp, bir dakikası ayrı geçmeyen, neticede yollarını ayıran insanlar var. Onların varlığını hatırlamak meseleye daha mantıklı yaklaşmanızı sağlayabilir...("Problem"i görmeden çözemezsiniz) Aksi halde "Bundan böyle erkeklere güvenim kalmadı" diyen dertli kızlardan olursunuz, kaldı ki onların "4 aylık açık ara halinizden" daha geçerli sebepleri vardır kahrolmak için... :delphin:
İnsan çok severken bile "uzaklaşıp gözlemlemeli" sevdiğini, gerçekten seviyor mu, gönlü başkasına kayıyor mu diye... Sizin uzaklaşmanıza lüzum bile kalmamış, onun mesajı gayet açık... Suskunca bekleyin, geçerli bir sıkıntısı, mazereti var mı(Kaldı ki bu ihtimal, bu tavırlarla "zamanaşımına" uğramış :delphin: ) elbette kendinizi yıpratmadan... "Resmi yorumlamak gerekirse, ona ve size "ayrı ayrı" mutluluklar... şakkıdı

Merhaba,

Benim 4 aylık bir ilişkim var, erkek arkadaşım 1 haftadır bana karşı çok soğuk, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eskiden dakikalarca konuşurdu şimdi konuşmaları birkaç saniye sürüyo. Ben arayınca uykum var yada işim var diyo. Sormaya çalıştım bu hallerini cevap vermiyo hemen telefonu kapatıyo. Çok perişan durumdayım 1 haftada 2 kilo verdim. Ne olur akıl verin. Yaşadığı şehre gitsem çıksam karşısına bu daha mı kötü olur?

O konuşmadıkça benim içim yanıyo, işimden gücümden olucam, evlilik planları yapıyoduk, lütfen bir akıl verin, yaşadığı şehre gitmem uygun olur mu?

tecrübelerime güvenerek söylüyorum ya aklında başka biri vardır ya da sizi yeterince sevmiyordur , bence arayıp gelmek istediğinizi söyleyin eğer en ufak bir engelleme çabasına girerse zaten yapılacak hiçbirşey kalmamıstır

4 ay çok kısa yaa. ben 2 sene sonra ancak evlilik lafını duydum sevgilimden.
üstüne gitmeyin. yaşadığı şehre de gitmeyin bence.
biraz kendi haline bırakın.kafasında bişey varsa düşünsün taşınsın.
sen de çek kendini bi süre.

gitme derim bende
kafası karışık olabilir zaman ver biraz ne istediğini anlasın
sende çok üstüne düşme

Merhaba,

Yaşadığı yere git ama şunun cevabını ver: Şahit olacaklarına dayanabilecek misin? Daha bir şeye şahit olamadan, bu kadarcık şeyde 2 kilo vermişsin. Birşey görsen kesin canına kıyarsın. Evlenmek isteyen herif (çok özür dilerim), gelir ister. 4 ayda evlilik mi düşünülür? Benim kocamla aramızda 9 saatlik mesafe vardı. Sevgili olduktan 3 hafta sonra evlenme teklif etti ama biz zaten eski arkadaştık. Okulu bitti, 8. ayda geldi sülalesi beni istedi, yüzük taktı. Daha yeni tanıdığın birine güvenmemeni salık veririm. Çok şey kaybedersin, güzel kardeşim.
Adamın seni sevmediği gün gibi ortada. Burada cevaplaman gereken bir soru daha: sen böyle biri için alçalmaya devam edebilir misin?

bencede daha çok yeni bir ilişki biraz yanlız bırakın biraz düşünsün zaten gerçekten seviyorsa yanlış yaptığını anlıycaktır bir dönem benim sevgilimde öleydi sonra yaptığının yanlş olduğunu anladı bir nevi erkek bunalımına girmiştir üzülmeyin umarım yakında düzelir

Back
X