lütfen yardım edin :((

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
hayırlı günler,ben 17 yaşındayım nişanlım ise 23 yaşında.Ailemle aramda birtakım sorunlar yuzunden cok bunaldım ve evden cıktım gıttım.nisanlıma söyledım sevıyorsan cık gel yanıma böyle böyle oldu dedım. geldi o da ve 2 gun sonra meydana cıktık aılemın yanına geldım ve annem babam sıkayetcı degıller bende sıkayetcı degılım ustune nısanlım bana eve gotureyım senı gel dedı fakat ben ıstemedım gıtmeyı aıleler toplanır konusur dedı fakat aıleler toplanınca pek sakın konusamıolar annem babam sıkayetcı degıl bende sıkayetcı degılım kendı ıstegımle gıttım bınevı ben kaçırdım onu nısanlım bı ceza alırmı acıl yardım? ben bugun cocuk subede ıfademı verdım nısanlım ıfade ıcın daha gıtmedı bı sorun olurmu nısanlım kamudan ceza alırmı yada ıcerıye gırermı ??

polis nerden duydu ailen sen ortada olmayınca polisemi haber vermiş.

Son düzenleme:
şikayette yok bence bir şey olmaz merak etme evden kaçan o kadar çokki hangi biriyle uğraşsınlar.

Şikayet olmasa da, kendi rızanızla gitmiş olsanız da, reşit olmayan bir insanı alıkoymak ya da buna ön ayak olmak şuçtur.
Yeni düzenlenen kanunla, rıza onayı çıkarıldı ve istediğiniz kadar ben istedim deyin, bir şey ifade etmez.
Sonuç ne olur bilmiyorum ama illa ki dava açılır.

hukukla bı alakam yok ama 10 yıl oncekı kacma olayımda senın gıbı oldu 15 yasımdaydım bı kac gun kaybolduk ortalardan sonra babanneme gıtmıstım dıerek cıktım ortaya tabı gıttım ıfade verdım aynı sekılde kactıgım eskı esımıde ıfadeye cagırmıslardı herkes korkma bısey olmaz demesıne ragmen hafta sonuydu gıttıgınde ıkıgun nezarette tuttular kamu dava actı ve evlılık sozuyle 20 gunluk bı cezadan sonra serbest kalmıstı tabı evlendık sonrasında.bu 10 yıl once sımdıkı kanunlar nasıldır bılemem sen yınede ıcını ferah tut

Arkadaşın da dediği gibi kendi rızanızla gitmiş olsanızda
alıkoymak ve bu duruma yataklık etmiş olmak suçtur. Siz şikayetçi olmasanızda devlet mutlaka dava açar.

Back
X