Lütfen yardım edin:(

dogru soyluyorsun.sanki bizi leylekler getirdi,bizi de bir ana dogurmadi mi?yuvadan ucup giden gelin olan biziz,kiymete binen erkek analari...

evet.bizler daha hassasız ama sankı onlar gelin biz damatız..ya gerçekten insanı sevdiğindende hayattan da soğutuyorlar. ben kimseye değil nişanlıma kızıyorum.annesinin aklıyla iş yapıyor.dedimkı dün gece sen benim arkamda duramıyorsun.annenin ağzıyla konusuyorsun benle.ve onlar ana oğul kendılerını haklı görüyorlar.ben kendimi artık nişanlıma hatta eşim diyim,eşime karşı çok yabancı hissediyorum.eskiden olsa böyle düşünmezdim ama şimdi diyorumki bu benim harcadıgım üç kuruşunda hesaabını yapar.eder.o yuzden bi an önce memur olabilmek için uğraşıyoruz.onun eline bakmak istemiyoru..hiçbirşey umduğum gibi değilmiş :(

neyse canım olay çözümlenmiş ama hatalı olan onlar önceden konuuşulmuş beraber gideriz diye sonra 2 bilet almak düşüncesizlik...keeyfini bozma artık nişanlında üzülmesin

onlar hatalı görmüyorlar kendilerini, beni çileden çıkaran yanlış seyler söylememe sebep olanda bunlar.nişanlımla da aram çok kötü.görüşmeyelim mecbur kalmadıça dedim ..bir süre..

evet.bizler daha hassasız ama sankı onlar gelin biz damatız..ya gerçekten insanı sevdiğindende hayattan da soğutuyorlar. ben kimseye değil nişanlıma kızıyorum.annesinin aklıyla iş yapıyor.dedimkı dün gece sen benim arkamda duramıyorsun.annenin ağzıyla konusuyorsun benle.ve onlar ana oğul kendılerını haklı görüyorlar.ben kendimi artık nişanlıma hatta eşim diyim,eşime karşı çok yabancı hissediyorum.eskiden olsa böyle düşünmezdim ama şimdi diyorumki bu benim harcadıgım üç kuruşunda hesaabını yapar.eder.o yuzden bi an önce memur olabilmek için uğraşıyoruz.onun eline bakmak istemiyoru..hiçbirşey umduğum gibi değilmiş :(

umarim esin duzelir diyecegim ama boyle ana duskunu erkeklerin degistigini daha gormedim.uzulerek soyluyorum ki evliligin icinde bu tur sorunlar bas gosterdi mi maalesef siz kendinizi hep bir rekabetin icinde hissedeceksiniz.esiniz annesi ve sizin aranizdaki dengeyi koruyabilir ise ne ala!!!Hakkinizda hayirlisi olsun.

bende öyle düşünüyorum.ama hem kendi hem annemin bilet parasını verecem.ister alınsın ister kırılsın.o benim annem.bu bana göre senin annen benim annem ayrımına giriyor.çok kırıldım,çok üzgünüm.ne yapacağımı bilmiyorum :(

hiç üzülme ben neler yaşadım bilsen bu maddi konularda..hep benden gitti

ama asla yüz göz olmadım..şimdide faydasını görüyorum...

ve benim tavsiyem öyle çok da fazla annem de annem deme...

senin için yine kıymetli o senin annen ama bu defa

annesinin sözünden çıkamıyor bunu annesi dolduruyor falan diye düşünürler..

yok yere kadına takarlar..

boşver demiyorum ama her şeyin bir zamanı var...

merak ettiğim bişey var canım, çalışıyormusun?

evet .çalışıyorum mesele onlara ödetmek değilki bende aslanlar gibi veririm annemin biletini alırım.ama bana bilet alacaklar anneme almıcaklar..bu içime sinmeyen beniüzen..ki ben nişanlıma yarı yarıya ödemeyıde teklif etmiştim...

hiç üzülme ben neler yaşadım bilsen bu maddi konularda..hep benden gitti

ama asla yüz göz olmadım..şimdide faydasını görüyorum...

Ve benim tavsiyem öyle çok da fazla annem de annem deme...

Senin için yine kıymetli o senin annen ama bu defa

annesinin sözünden çıkamıyor bunu annesi dolduruyor falan diye düşünürler..

Yok yere kadına takarlar..

Boşver demiyorum ama her şeyin bir zamanı var...

doğru evet herşeyin bir zamanı var.benim şimdi üstüme düşen dönerkende ben verim yol paralarını diyorum.en azından onlara karşıda en güzel davranış bu olur gibi geliyor..

umarim esin duzelir diyecegim ama boyle ana duskunu erkeklerin degistigini daha gormedim.uzulerek soyluyorum ki evliligin icinde bu tur sorunlar bas gosterdi mi maalesef siz kendinizi hep bir rekabetin icinde hissedeceksiniz.esiniz annesi ve sizin aranizdaki dengeyi koruyabilir ise ne ala!!!hakkinizda hayirlisi olsun.

benim eşim annesi rahatsız olduğu için biraz düşkün ona.aslında şimdi salim kafayla düşününce parasızlıktan çaresiz kaldığı için böyle birşey dedi.bende çok dik konuştum ama şalterim attı işte ama yinede yapmaması gerektı

doğru evet herşeyin bir zamanı var.benim şimdi üstüme düşen dönerkende ben verim yol paralarını diyorum.en azından onlara karşıda en güzel davranış bu olur gibi geliyor..

dönüş biletleri almışlardır..

sen dönüş falan deme eğer durumun yoksa

annenin masraflarını öde sadece ödiceksen

diğerlerine karışma canım ne alaka sen gelinlerisin

bir zahmet sana bir güzellik yapmış olsunlar

ondan birşey olmaz...

şimdi dönüşlerini ödersen emin ol 2 sene sonra kendine çok çok kızıcaksın

ne gereksizmiş diye...hiç sıkıntıya sokma kendini

evet .çalışıyorum mesele onlara ödetmek değilki bende aslanlar gibi veririm annemin biletini alırım.ama bana bilet alacaklar anneme almıcaklar..bu içime sinmeyen beniüzen..ki ben nişanlıma yarı yarıya ödemeyıde teklif etmiştim...

konuyu artık uzatmanın manası yok bence.. annene aynı uçakta gidiş dönüş bileti al bence, bu konuda böyle kapansın...

dönüş biletleri almışlardır..

sen dönüş falan deme eğer durumun yoksa

annenin masraflarını öde sadece ödiceksen

diğerlerine karışma canım ne alaka sen gelinlerisin

bir zahmet sana bir güzellik yapmış olsunlar

ondan birşey olmaz...

şimdi dönüşlerini ödersen emin ol 2 sene sonra kendine çok çok kızıcaksın

ne gereksizmiş diye...hiç sıkıntıya sokma kendini
nişanlıma söyledim ben ödicem ddedim kızdı baya bir asla ödetmem konu kpandı gitti dedi.bende sonra düşündüm bana karşı hiççbişeyleri görmedim evime okadar geldıler bir çöp getirmediler.daha birsürü şey..baktım nişanlımda arkamda,ödemicem bende..

kesinlikle taviz vermemelisin eğer annen gitmiyorsa sende gitme çünkü nişanlının ailesine sen nasıl saygılı davranıp bazı şeylerini görmezden geliyordan o da bazı şeylere göz yumsun üç kuruş için sözünden dönmelere ve bu tür davranışlara gerek yok bence yine de tercih senindir arkadaşım umarım orta yolu bulursunuz...:31:

kesinlikle taviz vermemelisin eğer annen gitmiyorsa sende gitme çünkü nişanlının ailesine sen nasıl saygılı davranıp bazı şeylerini görmezden geliyordan o da bazı şeylere göz yumsun üç kuruş için sözünden dönmelere ve bu tür davranışlara gerek yok bence yine de tercih senindir arkadaşım umarım orta yolu bulursunuz...:31:

yok annemede bilet almışlar zaten ben anneme şimdiden böyle birşey yapacak olsalardı büyük konuşmayım ama olay farklı yerlere gelirdi benim için.

Back
X