Bebek Beslenmesi Lütfen yardım edin!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
98
33
3,5 aylık bir bebeğim var. bu hafta doktor kontrolünde doktorumuz artık ek besine geçmemizi söyledi. Sütüm zaten az olduğu için takviye olarak aptamil 1 veriyorduk. Çok değil ama günde sadece 1 ya da 2 biberon 120 cc kadar. Kalanı anne sütü. 4 ayı doldurasıya kadar bekleme taraftarıyım daha sonrasında ne tür besinler verebilirim oğluşuma. Bu tür tecrübesi olanlar var mı? Bu arada bebeğim 6.600 gr boyu da 67 cm.

3,5 aylıkken ek gıdaya geç diyen doktoru da ilk defa duydum.

Benim de sütüm 5.aydan sonra yetmediği halde, gece yatmadan önce biberon vermek zorunda kaldığım halde doktor ek gıdaya 6.ay bitene kadar başlatmadı.

3.5 aylik cocuk ek gidaya gecmeye ne gerek var madem sutun yetmiyor o zaman devam sutu icsin. Acele etme canim. bu devirde devam sutleride cok vitaminli yararli. 3,5 aylik cocuga butun yiyeceklerden yediremezsin ki bu da demek oluyor ki yeterli vitamin ve minerallari alamaz. Bende 3 aydan sonra yaavas yavas devam sutune gecis yaptim ama ek gidaya tam olarak 6 aydan sonra basladik. 4 aydan sonra sadece alisma sureci var ek gidaya. ne biliyim havuc puresi falan. cok fazla secenek yok zaten.

Merhaba
Arkadaşların dedikleri çok doğru. Ek gıda için çok erken. Mama vermeniz gerekir yani devam sütü. Bence doktorunuz bunu kastetmiştir.
Ben Sma veriyorum. Tavsiye ederim. Tabi siz iyice araştırın bebeğiniz için hangisi uygunsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…