lutfen yardim edin :(

aysg_asn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
13
0
3 aylik bi kizin var. 2 hafta önce işe basladim. Önceden sütüm çok iyiydi sagiyordum falan. Sütum eskisi gibi yok işe giderken sagip birakiyodum. Simdi cikmiyo bebeğim doyuyo ama eve Birakmaya cikmiyo. Adet de oldum adet olmamin sütümün
azalmasiyla bi etkisi varmidir ? Sut artirici herşeyi yeyip iciyorum ama artmiyo :KK43: niye birden azalmis olabilir ? Anne sütunun azaldigi dönemler oluyormuş o donemdemiyim ?

Bol bol su tuketmelisinn

Normal.. Doğumdan hemen sonra fışkırırcasına çıkan süt üç ay sonra sadece bebeğe yetecek kadar çıkar..
Bir de makinenizden kaynaklı olabilir. Bende hem manuel hem elektirikli vardı. Elektirikliden hiç süt çıkmazken, manuel de taşıyordu..

Bildigim kadariyla vucut 3 ayda dengeyi buluyor yani bebek ne kadar emerse ona yetecek kadar sut uretiyor.ilk aylarda dolu hissedilen gogusler 4. Ayda daha sonuk oluyor bu sutun az degil bebeginize yetecek kadar oldugu anlamia geliyorki buda kadinin vucudu icin gerekli olan birsey.
Sagiyorsaniz manuel sagmayi deneyin bircok markanin elektrikli pompasi cokta verim saglamiyor.ozellikle gece bebeginiz uyudugunda sizde uyuyunki sut biriksin ozaman sagin ( tabi uyuyursa benimkinuyumuyordu mesela 1 yasinda bu uykusuzluga vucudum halasl sut uretiyor sasiyorum valla)

bebeğin hayırlı olsun.ama benim çok psikolojikti bu durum.bebeğini bıraktığında gözün arkadamı kalıyor.?yani onları kafaya takıyor olabilirsin.yada işin stresliyse oda etkiler.böyle zamanlarda ben humana çayı mı vardı öyle bişey onu içerdim.bol bol rezene çayı iç.bulgur ye kısır falan.hem sağlıklıda ve bol bol su iç.özellikle dere otu ve benzeri yeşillik tüket.ama su çok önemli...

3 aylik bi kizin var. 2 hafta önce işe basladim. Önceden sütüm çok iyiydi sagiyordum falan. Sütum eskisi gibi yok işe giderken sagip birakiyodum. Simdi cikmiyo bebeğim doyuyo ama eve Birakmaya cikmiyo. Adet de oldum adet olmamin sütümün
azalmasiyla bi etkisi varmidir ? Sut artirici herşeyi yeyip iciyorum ama artmiyo :KK43: niye birden azalmis olabilir ? Anne sütunun azaldigi dönemler oluyormuş o donemdemiyim ?
cnm günde 2 3 tane maden suyu iç hemen artacak sütün.. hemde bebekte gaz falan olmayacak..

bi aarkadaşım denedi.yaş mayayı sütle ezip yemişti.tadı çok kötüydü ama sütünün arttığını sölemişti

X