lütfen yardım edin!

teacher1990

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
184
100
13
35
Bu formu çok uzun süredir takip ediyorum.Hemen sorunuma geçmek istiyorum.Ben öğretmenim nişanlım asker.Bir evlilik yapmış ayrılmış aldatılmış.4-5 yıldır yalnızdı biz tanıştığımızda ve bu dönemde açıkçası her kadınla görüşmüş cinsellik yaşamış hiç sadık bir erkek olmamış ciddi bakmamış.Biz tanıştığımız ay benimle ciddi düşündüğünü söyledi yüzükle çıktı geldi.Bende ilk görüşte aşık olmuştum sevgili olduk derken kendi aramızda adını koyduk.Ama bana boşandıktan sonra kimse olmadı demişti.Sonradan öğrendimki hayatına giren çıkan çok kadın olmuş sana anlatsam beni istemezdin geçmişimi bırak seni seviyorum diyor.Ve cidden üstüme titriyor ne yalan söyliyeyim.Şuan aileler biliyor.2 ay sonra herkes düğün bekliyor ama ben geçmişini düşündükçe istemiyorum sanki.Yani adam hep gözümün önünde,seviyorum bir yanlışını da görmedim ama bilmiyorum.Eski yazışma,geçmişteki insanları öğrenince içimden bakmak bile gelmiyor sanki.Telefonunda erkek adıyla kayıtlı kadın vardı mesela senden önce geçmişten kalan bir şey sanane geçmişimden senden sonra gayet düzgün bir hayatım var diye çıkıştı. benden önce mi sonra mı ona bile inanmıyorum.Bundan önceki görüştüğüm insan beni terketmişti aldatıp.onunda etkisiyle güvenemiyorum belki.Şimdi bu insanı çok seviyorum yalnızken çokta huzurluyum ama geçmişini düşündükçe midem bulanıyor.Bir iki insanı sevip yaşaması sorun değildi ama bu kadar çok insanla ilişkler yaşaması beni çok soğuttu.2 ay sonra düğün bekliyor herkes ve ben sevdiğim adamın geçmişini kabul edemiyorum.Ne yapmam gerek bilmiyorum.Lütfen yardım edin :KK43: geçmiş geçmişte kalmış diye düşünüp mutluluğun tadını çıkarıp evlenmeli miyim.yoksa ayrılmalı ya da düğünü ertelemek istediğimi mi söylemeliyim cidden çok kararsızım sürekli beynimi kemiriyor bunlar.Adam iyide davransa gecmişi yüzünden güvenemiyorum.sorduğum adam aldatır mı değil.geçmişi yoksaymalı mıyım ne yapmalıyım :(

Son düzenleme:
Sinsice takip etmeye calışın bence. Ve hemen evlilik olayına dahil olmayın.
Varsa bi bityenigi cıkar meydana.

Sinsice takip etmeye calışın bence. Ve hemen evlilik olayına dahil olmayın.
Varsa bi bityenigi cıkar meydana.

hemen hemen her gün her akşam beraberiz.açıkçası işten gelir dışarı bile çıkmaz.facebook falan her şey ortak olsun istiyor.telefonu elimde bile dursa sorun etmez.ama ben şuan aldatır mı bundan çok geçmişinden o kadar çok sayısız kadınla birlikte olmuş adamı nasıl kabul edebilirim bunu düşünüyorum.Bana herşeyiyle mükemmel davranıyor ama ilişkiye başlarken bana bunları anlatmadı ve ben öğrendikçe sevdiğim halde bakınca dokunamam diyorum.Ben ondan önce kimseyle yakınlaşma yaşamadım.

Ortak facebook açar, bu haltları yemek için farklı bir hesap kullanır.
Yapmak isteyen neler yapar da ruhun duymaz.

Akıllı telefonlarla her şey yanı başımızda bir tuş ile karşımızda.

Ben evlilik için acele etme, uzun bir süre takip et derim.

belki boşanma sebebi aldatılmak degil de aldatmaktır.
acele etme, herkes evlilik bekliyor diye evlenilmez zaten. senin emin olman lazım.
kadın isimlerini erkek ismiyle kaydetmek falan..
bilmiyorum ama kaçın kurası olabilir dikkatli ol.

canım eşi aldatmış evliyken kadın boşanır boşanmaz 2 ay içindede evlenmiş zaten.Bunu baya araştırdım da.Evlilik hayatı başka aldatmak boşanmak normalde sıcak baktığı şeyler değil sinirlendiği konular.Ama o 4 yıllık sürede gezdiği kadınları bile hatırlamıyor! cidden ben aldatır mıdan çok siz olsanız seviyosanız sevildiğinizi hisssediyorsanız geçmişi yok sayabilir miydiniz bunu merak ediyorum :(

Benim eski nişanlımda hayatımda kimse olmadı 2009dan sonra demişti ilk tanıştığımızda daha sonra öğrendim ki 2009 dan sonra 2 söz atmış açıklaması da ilk başta söyleseydim beni istemezdin diye çok korktum oldu.
Neymiş 2009dan sonra hayatına giren olmuş ama kalbine kimse girmemiş.
tamam benimleyken hiçbir yanlışını görmedim ama sonuçta o geçmiş insanın sürekli aklına geliyor baştan bilsem hiç başlamazdım belki de aşık olduktan sonra öğrenince ayrılamadım.
Bazı sebeplerden ayrıldım çok severken hem de onun da beni sevdiğine emindim ama 50 gün sonra başka kız istemeye gitmiş.Adamın derdi evlilikmiş artık kiminle olursa işte..
Şüphelerle yaşanmıyor.

Ortak facebook açar, bu haltları yemek için farklı bir hesap kullanır.
Yapmak isteyen neler yapar da ruhun duymaz.

Akıllı telefonlarla her şey yanı başımızda bir tuş ile karşımızda.

Ben evlilik için acele etme, uzun bir süre takip et derim.

Peki benim asıl merak ettiğim aldatır aldatmaz değil.Size hiç yanlışı olmamış sevdiğini hissettiryor evlenmek için can atıyor sizde seviyorsunuz ama geçmişi unutabilir miydnz

hemen hemen her gün her akşam beraberiz.açıkçası işten gelir dışarı bile çıkmaz.facebook falan her şey ortak olsun istiyor.telefonu elimde bile dursa sorun etmez.ama ben şuan aldatır mı bundan çok geçmişinden o kadar çok sayısız kadınla birlikte olmuş adamı nasıl kabul edebilirim bunu düşünüyorum.Bana herşeyiyle mükemmel davranıyor ama ilişkiye başlarken bana bunları anlatmadı ve ben öğrendikçe sevdiğim halde bakınca dokunamam diyorum.Ben ondan önce kimseyle yakınlaşma yaşamadım.
Zamana bırakın derim. Gecmiş sonucta.

Merhaba hikayenizin bir kısmında kendimi buldum.benim eşim de geçmişte çok haltlar yemiş hatta benle nisanliyken eski sevgilisi ile görüştüğünü yakaladim kaç kere.bence siz biraz daha iyi tanımaya çalışın.ama evlilik için sakin acele etmeyin derim.delice sevmek bir zaman sonra bitiyor inanin gerçekleri görünce.aslinda biz kadınlar duygusal bakmadan tanımaya çalışsak erkekleri bu benim şahsi görüşüm gerçi.yasadiklarim bana çok şey öğretti.insallah hakkında hayırlısı olur canım

Benim eski nişanlımda hayatımda kimse olmadı 2009dan sonra demişti ilk tanıştığımızda daha sonra öğrendim ki 2009 dan sonra 2 söz atmış açıklaması da ilk başta söyleseydim beni istemezdin diye çok korktum oldu.
Neymiş 2009dan sonra hayatına giren olmuş ama kalbine kimse girmemiş.
tamam benimleyken hiçbir yanlışını görmedim ama sonuçta o geçmiş insanın sürekli aklına geliyor baştan bilsem hiç başlamazdım belki de aşık olduktan sonra öğrenince ayrılamadım.
Bazı sebeplerden ayrıldım çok severken hem de onun da beni sevdiğine emindim ama 50 gün sonra başka kız istemeye gitmiş.Adamın derdi evlilikmiş artık kiminle olursa işte..
Şüphelerle yaşanmıyor.

evet bende gerçekten çok aşık olduğum anda öğrendim ve ne yapmalıyım bilmiyorum

Peki benim asıl merak ettiğim aldatır aldatmaz değil.Size hiç yanlışı olmamış sevdiğini hissettiryor evlenmek için can atıyor sizde seviyorsunuz ama geçmişi unutabilir miydnz

Bu yapı meselesi.
Unutamamak en büyük sorunum :(

Ben kesinlikle unutamam ve çok takarım.

Bunun sebebi kendimi her anlamda eşime sakladığımdır ama..
Kendim gibi bir eş istemeye de hakkım var diye düşünüyorum bu durumda.;)

Merhaba hikayenizin bir kısmında kendimi buldum.benim eşim de geçmişte çok haltlar yemiş hatta benle nisanliyken eski sevgilisi ile görüştüğünü yakaladim kaç kere.bence siz biraz daha iyi tanımaya çalışın.ama evlilik için sakin acele etmeyin derim.delice sevmek bir zaman sonra bitiyor inanin gerçekleri görünce.aslinda biz kadınlar duygusal bakmadan tanımaya çalışsak erkekleri bu benim şahsi görüşüm gerçi.yasadiklarim bana çok şey öğretti.insallah hakkında hayırlısı olur canım

siz geçmişi yok sayabildiniz yani?. savunması onunda erkekler duygusal olarak bakmayarak birşeyler yaşayabiliyor kadınlar kadar duygusal yaklaşmayabiliyoruz.geçmişimi bırak şimdi mutluyum ben diyor ama bilemiyorum

canım eşi aldatmış evliyken kadın boşanır boşanmaz 2 ay içindede evlenmiş zaten.Bunu baya araştırdım da.Evlilik hayatı başka aldatmak boşanmak normalde sıcak baktığı şeyler değil sinirlendiği konular.Ama o 4 yıllık sürede gezdiği kadınları bile hatırlamıyor! cidden ben aldatır mıdan çok siz olsanız seviyosanız sevildiğinizi hisssediyorsanız geçmişi yok sayabilir miydiniz bunu merak ediyorum :KK43:

hııı ben yanlış anladım pardon :KK53:

Yani aldatılma korkusu yoksa, ben geçmişi önemsemem. yani bunu dert etmem. Karsımdaki insanın da benim geçmişimi didiklemesini istemem.
Benle olan ilişkisine bakarım. iyiysek iyiyizdir..

evet bende gerçekten çok aşık olduğum anda öğrendim ve ne yapmalıyım bilmiyorum
Bazen bazı sorunlar aşılmıyor maalesef.Benden ayrıldığı ertesi gün eski sevgilisiyle konuşmuş tamam benimleyken hiç konuşmamış baktım inceledim ama ayrılır ayrılmaz kafaları eskilere gidiyor ne bu yani beraberken bir şey yapmadım sonuçta diyordu ee sabır nerede ?

Araştırmaya biraz geç kalmış olsan da evlilik gibi önemli bir adım için geç kalmış sayılmazsın.. ben olsam karşıma alır konuşurum sana karşı tüm kalbiyle açık oldugunu anlatsın veya bır sekılde ıkna etsin.. en son yalanını yakalayalı ne kadar oldu? yanı gecmıstekı bazı durumlar neden hala kafanı kurcalıyor ya da şuan onda gördüğün , sana güven vermeyen durum ne?

Şimdi burada roller tam tersi olsaydı, geçmişinde birçok erkekle birlikte olmuş kadın olsaydı ne sıfatlar yakıştırılırdı kim bilir.

Ben kendi fikrimi söyleyeyim, böyle bir insanı açıkçası istemezdim. Kadın ya da erkek fark etmez, hayatta birçok şeyi tüketmiş biri. Evlilik hayatı onu tatmin etmez diye düşünürdüm.

Araştırmaya biraz geç kalmış olsan da evlilik gibi önemli bir adım için geç kalmış sayılmazsın.. ben olsam karşıma alır konuşurum sana karşı tüm kalbiyle açık oldugunu anlatsın veya bır sekılde ıkna etsin.. en son yalanını yakalayalı ne kadar oldu? yanı gecmıstekı bazı durumlar neden hala kafanı kurcalıyor ya da şuan onda gördüğün , sana güven vermeyen durum ne?

canım ilk ilişki başladı kimse olmadı dedi sonra aradan bir kaç ay geçti hayatıma 3 kişi girdi dedi.sonra ben eski yazışmalarını gördüm topic ve facebookta.ama biz tanışmadan önce.biz tanıştıktan önce allah var hiç bir şeyini yakalamadım.ama en son erkek adıyla kayıtlı birini gördüm whatsaapta.daha yeni. o da önceden kalmış dedi.geçmişte çok insan olmuş beyefendi hatırlamıyor bile

Arkadaşım sen nişanlının geçmişini unutmak için yöntemler arayacağına önce karşı tarafın sadakatini bi ölç tart. Tanımaya çalış.
İki ay sonra evlilik için de kimsenin bir beklentisi olmasın. Kafada geleceğe dair böyle büyük soru işaretleriyle evlenilmez.

Bu formu çok uzun süredir takip ediyorum.Hemen sorunuma geçmek istiyorum.Ben öğretmenim nişanlım asker.Bir evlilik yapmış ayrılmış aldatılmış.4-5 yıldır yalnızdı biz tanıştığımızda ve bu dönemde açıkçası her kadınla görüşmüş cinsellik yaşamış hiç sadık bir erkek olmamış ciddi bakmamış.Biz tanıştığımız ay benimle ciddi düşündüğünü söyledi yüzükle çıktı geldi.Bende ilk görüşte aşık olmuştum sevgili olduk derken kendi aramızda adını koyduk.Ama bana boşandıktan sonra kimse olmadı demişti.Sonradan öğrendimki hayatına giren çıkan çok kadın olmuş sana anlatsam beni istemezdin geçmişimi bırak seni seviyorum diyor.Ve cidden üstüme titriyor ne yalan söyliyeyim.Şuan aileler biliyor.2 ay sonra herkes düğün bekliyor ama ben geçmişini düşündükçe istemiyorum sanki.Yani adam hep gözümün önünde,seviyorum bir yanlışını da görmedim ama bilmiyorum.Eski yazışma,geçmişteki insanları öğrenince içimden bakmak bile gelmiyor sanki.Telefonunda erkek adıyla kayıtlı kadın vardı mesela senden önce geçmişten kalan bir şey sanane geçmişimden senden sonra gayet düzgün bir hayatım var diye çıkıştı. benden önce mi sonra mı ona bile inanmıyorum.Bundan önceki görüştüğüm insan beni terketmişti aldatıp.onunda etkisiyle güvenemiyorum belki.Şimdi bu insanı çok seviyorum yalnızken çokta huzurluyum ama geçmişini düşündükçe midem bulanıyor.Bir iki insanı sevip yaşaması sorun değildi ama bu kadar çok insanla ilişkler yaşaması beni çok soğuttu.2 ay sonra düğün bekliyor herkes ve ben sevdiğim adamın geçmişini kabul edemiyorum.Ne yapmam gerek bilmiyorum.Lütfen yardım edin :KK43: geçmiş geçmişte kalmış diye düşünüp mutluluğun tadını çıkarıp evlenmeli miyim.yoksa ayrılmalı ya da düğünü ertelemek istediğimi mi söylemeliyim cidden çok kararsızım sürekli beynimi kemiriyor bunlar.Adam iyide davransa gecmişi yüzünden güvenemiyorum.sorduğum adam aldatır mı değil.geçmişi yoksaymalı mıyım ne yapmalıyım :KK43: düğünü erteleyelim mi demeliyim.yoksa geçmşini kaldıramıyorum deyip uzatmamalımıyım

Back
X