Bu formu çok uzun süredir takip ediyorum.Hemen sorunuma geçmek istiyorum.Ben öğretmenim nişanlım asker.Bir evlilik yapmış ayrılmış aldatılmış.4-5 yıldır yalnızdı biz tanıştığımızda ve bu dönemde açıkçası her kadınla görüşmüş cinsellik yaşamış hiç sadık bir erkek olmamış ciddi bakmamış.Biz tanıştığımız ay benimle ciddi düşündüğünü söyledi yüzükle çıktı geldi.Bende ilk görüşte aşık olmuştum sevgili olduk derken kendi aramızda adını koyduk.Ama bana boşandıktan sonra kimse olmadı demişti.Sonradan öğrendimki hayatına giren çıkan çok kadın olmuş sana anlatsam beni istemezdin geçmişimi bırak seni seviyorum diyor.Ve cidden üstüme titriyor ne yalan söyliyeyim.Şuan aileler biliyor.2 ay sonra herkes düğün bekliyor ama ben geçmişini düşündükçe istemiyorum sanki.Yani adam hep gözümün önünde,seviyorum bir yanlışını da görmedim ama bilmiyorum.Eski yazışma,geçmişteki insanları öğrenince içimden bakmak bile gelmiyor sanki.Telefonunda erkek adıyla kayıtlı kadın vardı mesela senden önce geçmişten kalan bir şey sanane geçmişimden senden sonra gayet düzgün bir hayatım var diye çıkıştı. benden önce mi sonra mı ona bile inanmıyorum.Bundan önceki görüştüğüm insan beni terketmişti aldatıp.onunda etkisiyle güvenemiyorum belki.Şimdi bu insanı çok seviyorum yalnızken çokta huzurluyum ama geçmişini düşündükçe midem bulanıyor.Bir iki insanı sevip yaşaması sorun değildi ama bu kadar çok insanla ilişkler yaşaması beni çok soğuttu.2 ay sonra düğün bekliyor herkes ve ben sevdiğim adamın geçmişini kabul edemiyorum.Ne yapmam gerek bilmiyorum.Lütfen yardım edin

geçmiş geçmişte kalmış diye düşünüp mutluluğun tadını çıkarıp evlenmeli miyim.yoksa ayrılmalı ya da düğünü ertelemek istediğimi mi söylemeliyim cidden çok kararsızım sürekli beynimi kemiriyor bunlar.Adam iyide davransa gecmişi yüzünden güvenemiyorum.sorduğum adam aldatır mı değil.geçmişi yoksaymalı mıyım ne yapmalıyım