lütfen yardım edin!

hııı ben yanlış anladım pardon :KK53:

Yani aldatılma korkusu yoksa, ben geçmişi önemsemem. yani bunu dert etmem. Karsımdaki insanın da benim geçmişimi didiklemesini istemem.
Benle olan ilişkisine bakarım. iyiysek iyiyizdir..

yok o geçmişimi bir kere bile sormadı ne yaşadıysan geçmişte kalmıştır dedi.şuan gerçekten çok sadık bir insan ama geçmişini düşününce o kadar kadını bir git diyesim geliyor valla:KK43:

ben eşimle üni de tanıştım lisede çıktığı kız 1-2 bilemedin 5 olsun sonrasında hep beraberdik 6 yıl çıktık 7. yıldayız evleneli 1 yıl oldu..bazen o ilk çıktığı kızlar gelir aklıma onu pmuş müydü bişey yaşamışlar mıydı vs falan kıskanırım yani sizinkisi küçük de değilmiş 1 değil bilmem kaç olmuş ve cinsellik üzerineymiş yani bunu buraya yazdığına göre kaldırabileceğiniz bir şey değil ki ben olsam bende kaldıramazdım..

herkesin bakış açısı farklı geçmiş geçmiştir mutluluğunuza bakın dien çok olacaktır..ben size evlenmeyin demem ama iyi düşünün bu düşünceleri kafanızdan atabilecekseniz evliliği düşünün onunla birşeyler yaşayınca onun geçmişte yaşadıkları daha çok canınızı sıkabilir..iyi karar verin..

Bence düğün yakın herkes ne der diye bu kararı vereceksen asla verme. seni sevdiğine emin misin ya da sevgin tüm bunları göze alır mı bunları kendıne sor fakat dediğim gibi onu da mutlaka sorgula ; evlilik için emin olmak istiyorum, bana hayatın boyunca sadık kalacagına söz ver diyeceksin. ciddi ciddi konusacaksın..bunun baska bı yolu yok sanırım cunku insan kendı için ne doğru bilemiyor.. ben evlilik kararı alacagım zaman cok dua etmıstım hayırlı değilse bı sebep cıksın dıye.. senin için de dileğim bu hayırlı degılse bi sebep çıksın ; )

ben eşimle üni de tanıştım lisede çıktığı kız 1-2 bilemedin 5 olsun sonrasında hep beraberdik 6 yıl çıktık 7. yıldayız evleneli 1 yıl oldu..bazen o ilk çıktığı kızlar gelir aklıma onu pmuş müydü bişey yaşamışlar mıydı vs falan kıskanırım yani sizinkisi küçük de değilmiş 1 değil bilmem kaç olmuş ve cinsellik üzerineymiş yani bunu buraya yazdığına göre kaldırabileceğiniz bir şey değil ki ben olsam bende kaldıramazdım..

herkesin bakış açısı farklı geçmiş geçmiştir mutluluğunuza bakın dien çok olacaktır..ben size evlenmeyin demem ama iyi düşünün bu düşünceleri kafanızdan atabilecekseniz evliliği düşünün onunla birşeyler yaşayınca onun geçmişte yaşadıkları daha çok canınızı sıkabilir..iyi karar verin..

evet bende geçmişe çok takan biriyim.şuan harika bir insan cidden ama geçmiş geçmiştir diyemiyorum

Bence düğün yakın herkes ne der diye bu kararı vereceksen asla verme. seni sevdiğine emin misin ya da sevgin tüm bunları göze alır mı bunları kendıne sor fakat dediğim gibi onu da mutlaka sorgula ; evlilik için emin olmak istiyorum, bana hayatın boyunca sadık kalacagına söz ver diyeceksin. ciddi ciddi konusacaksın..bunun baska bı yolu yok sanırım cunku insan kendı için ne doğru bilemiyor.. ben evlilik kararı alacagım zaman cok dua etmıstım hayırlı değilse bı sebep cıksın dıye.. senin için de dileğim bu hayırlı degılse bi sebep çıksın ; )

her zaman bunu söylüyorum zaten ona.cidden çok sadık şuan geldim gittim her şeyi söyler hep görüşürz aynı yerde oturuyoruz cidden çokta seviyorum.ama geçmişe takan bir insanım ve geçmişinin bu kadar kabarık olan birini kaldıramıyorum sanırım

Bu formu çok uzun süredir takip ediyorum.Hemen sorunuma geçmek istiyorum.Ben öğretmenim nişanlım asker.Bir evlilik yapmış ayrılmış aldatılmış.4-5 yıldır yalnızdı biz tanıştığımızda ve bu dönemde açıkçası her kadınla görüşmüş cinsellik yaşamış hiç sadık bir erkek olmamış ciddi bakmamış.Biz tanıştığımız ay benimle ciddi düşündüğünü söyledi yüzükle çıktı geldi.Bende ilk görüşte aşık olmuştum sevgili olduk derken kendi aramızda adını koyduk.Ama bana boşandıktan sonra kimse olmadı demişti.Sonradan öğrendimki hayatına giren çıkan çok kadın olmuş sana anlatsam beni istemezdin geçmişimi bırak seni seviyorum diyor.Ve cidden üstüme titriyor ne yalan söyliyeyim.Şuan aileler biliyor.2 ay sonra herkes düğün bekliyor ama ben geçmişini düşündükçe istemiyorum sanki.Yani adam hep gözümün önünde,seviyorum bir yanlışını da görmedim ama bilmiyorum.Eski yazışma,geçmişteki insanları öğrenince içimden bakmak bile gelmiyor sanki.Telefonunda erkek adıyla kayıtlı kadın vardı mesela senden önce geçmişten kalan bir şey sanane geçmişimden senden sonra gayet düzgün bir hayatım var diye çıkıştı. benden önce mi sonra mı ona bile inanmıyorum.Bundan önceki görüştüğüm insan beni terketmişti aldatıp.onunda etkisiyle güvenemiyorum belki.Şimdi bu insanı çok seviyorum yalnızken çokta huzurluyum ama geçmişini düşündükçe midem bulanıyor.Bir iki insanı sevip yaşaması sorun değildi ama bu kadar çok insanla ilişkler yaşaması beni çok soğuttu.2 ay sonra düğün bekliyor herkes ve ben sevdiğim adamın geçmişini kabul edemiyorum.Ne yapmam gerek bilmiyorum.Lütfen yardım edin :KK43: geçmiş geçmişte kalmış diye düşünüp mutluluğun tadını çıkarıp evlenmeli miyim.yoksa ayrılmalı ya da düğünü ertelemek istediğimi mi söylemeliyim cidden çok kararsızım sürekli beynimi kemiriyor bunlar.Adam iyide davransa gecmişi yüzünden güvenemiyorum.sorduğum adam aldatır mı değil.geçmişi yoksaymalı mıyım ne yapmalıyım :KK43:
Bence guvenmemekte haklisin ki kiskanc biriysende bence bir daha dusun.Bence bosanmis degil de kendin gibi bekar biriyle evlilik dusun.

kusura bakma da bana hiç güven vermedi.Nişanlın için değil ama genel manada konuşacak olursak,çok sık sevgili değiştiribilen biri eşinden de sıkılmaz mı bir süre sonra.Bence akıllı adım at.Aşk gözünü kör etmesin.İlerde üzülmemek adına iyi düşün.Ailenden büyük aklı başında olan biriyle istişare yap biran evvel.

İyi de her aldatilan adam sonrasinda boyle mi yasiyor? İliski yasayabilir ama bi ona bi buna devamli degisik bayanlar.... neymis efendim guvenmiyormus kimseye....

Bide gecmisimden sanane diye sana cikismasi tuhaf. Ne malum seninle evlendikten sonra devam etmeyecegi. Bana guvenilir gelmedi.

Hâlâ terettutlerin var senin. Boyle guvensizligin icinde mutlu olamazsin. İyi tart iyi düşün. Hersey ask degil. Huy karakter cok onemli. Bu arada askerler cok sinirli olur, bilesin. Esimde asker, sinir gazi mubarek.

Herseyin bukadar cabuk hazirlanip yapilmasi aslinda bana sanki birseyleri ört baz edip birsey duyulmadan ise girisilmis gibi geldi .. acele etme .. o konuda yalan edebiliyorsa belkide hep yalan etmisdir? güvenilmez biri oldugu kesin..

İyi de her aldatilan adam sonrasinda boyle mi yasiyor? İliski yasayabilir ama bi ona bi buna devamli degisik bayanlar.... neymis efendim guvenmiyormus kimseye....

Bide gecmisimden sanane diye sana cikismasi tuhaf. Ne malum seninle evlendikten sonra devam etmeyecegi. Bana guvenilir gelmedi.

Hâlâ terettutlerin var senin. Boyle guvensizligin icinde mutlu olamazsin. İyi tart iyi düşün. Hersey ask degil. Huy karakter cok onemli. Bu arada askerler cok sinirli olur, bilesin. Esimde asker, sinir gazi mubarek.

sinir konusunda yok bizimki kolay sinirlenmez aşırı üstüne gitmek gerekir.ama haklısınız düğünü erteleyeceğim biraz kafamı toparlayıp karar vermek istiyorum

Herseyin bukadar cabuk hazirlanip yapilmasi aslinda bana sanki birseyleri ört baz edip birsey duyulmadan ise girisilmis gibi geldi .. acele etme .. o konuda yalan edebiliyorsa belkide hep yalan etmisdir? güvenilmez biri oldugu kesin..

düğünü erteliyorum biraz kafamı toparlaacağım olmazsa da yapamadığımı söyleyeceğim içim almıyor düşündükçe

Bide su var aldatilmis bir insan karsindakinide aldatmamayi düsünmeli degilmi yalan üstüne bir iliski kuruyor.

sinir konusunda yok bizimki kolay sinirlenmez aşırı üstüne gitmek gerekir.ama haklısınız düğünü erteleyeceğim biraz kafamı toparlayıp karar vermek istiyorum
Canim benim bende sevgiliyken nisanliyken sinir gormedim hic ama evlenince goruyorsun. Sen suan fragmani goruyorsun evlen filmi goreceksin.

canım hangi erkeğin geçmişi temiz ki sen kendini düşün eski erkek arkadaşlarınla cinsel bir şey yaşadın mı bilmiyorum ama söylediklerin eşinle ilgili güven verdi aldatmaz ve geçmişe takılma unut gitsin eğer güveniyorsan geçmişi öenmseme bekar sübyan erkekler bile neler yapıyor evlenmiş boşanmış bir erkek hayatında birileri olması normal değil ama unutulmayacak gibi de değil sana saygı duyuyorsa sevgisinden eminsen ve güveniyorsan devam et seçmişi temiz olup sonradan gözü açılan ve aldatan da var bende farklı bir bakış açısıyla bakmak istedim ama kim olsa rahatsız olur tabi ki :KK64:

canım hangi erkeğin geçmişi temiz ki sen kendini düşün eski erkek arkadaşlarınla cinsel bir şey yaşadın mı bilmiyorum ama söylediklerin eşinle ilgili güven verdi aldatmaz ve geçmişe takılma unut gitsin eğer güveniyorsan geçmişi öenmseme bekar sübyan erkekler bile neler yapıyor evlenmiş boşanmış bir erkek hayatında birileri olması normal değil ama unutulmayacak gibi de değil sana saygı duyuyorsa sevgisinden eminsen ve güveniyorsan devam et seçmişi temiz olup sonradan gözü açılan ve aldatan da var bende farklı bir bakış açısıyla bakmak istedim ama kim olsa rahatsız olur tabi ki :KK64:

ben yaşamadım canım cinsellik.gerçekten üstüme titriyor ne dersem yapıyor çevresine eşim diye tanıştırdı daha ilk başlarda dahi.herkes çok değişmişssinde diyor ona.ama bana geçmişi bildiğin dert oldu

evlilik için acele etmeyin kesinlikle
zamana bırakın
ve serbest bırakın şüpheci davranmayın
rahatlıkla istediğini yapsın
sizde görmüş olursunuz

Bana böyle erkekler çok itici geliyor. Öyle filmlerde çapkın erkeği esas kız kendine bağlıyor birden aşk böcüğü kesiliyor falan ayy ne hoş diyoruz ama yok öyle bişey. Bana ruhsuz geliyorlar. Yaptıkları da normal geldiği için böylelerine gerçek aşkı anlayacaklarını sanmıyorum. O aşk sandıkları şey bitince de büyük ihtimal o normal saydıkları aldatma vs geri gelir. Yani bence çoğunda böyle oluyodur

Sürekli beni çok seviyor,üstüme titriyor diyosun kardeşim.Zaten evlenipde burda dert anlatanların çoğu,üstüne titreyen,onu seven biriyle evlenip sonrasında sorun yaşamış kişiler.Gözün pek açılmamış senin,tecrübe denen şeyide yaşamamışsın galiba.Deli gibi biribirini severek sonrasında düşman olarak ayrılanları hiç duymadın mı?Herşey aşk değil ki,evlenince zaten 1-2 yıla o aşkda bitecek.Birbirinizin gerçekleriyle yaşamaya başlayacaksınız sonrasında.Takılmışsın beni çok seviyor muhabbetine.Ömür boyuda sevmesini arzu ederiz bizde tabi ama..Biraz bu işte mantığını devreye sokman lazım,geleceğin için..

Back
X