Davranış Bozuklukları Lütfen Yardim Edin

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Alev Boydak

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
3
0
6
37
Arkadaslar benin 1 oglum var 4 aylik sorunum su bebegin uyumaya geçişde cildiriyor uyumuyor kendine parcaliyo catlayana kadar agliyor... doktorumuza goturduk uykuya gecisinde sikinti ve ajitasyin tanisi koydu ve atarax diye bir surup yazdi 10 gun gunde 3 ogun cay kasigiyla verin dedi arastirdik okuduk bu surubu vermeye korktuk 2 gundur ilk gun 1 bugunde 2 kasik verdik onu alinca uyuyor vermeyelim dioruz bu sefer de uyumamak icin kendini yirtiyor korktugunu dusunuyoruz yaninda yatiyorum 20 dakka uyumuyor ciglikla kalkiyor basindan boyle bi olay geciren varmi yarin birdaha bi baska doktora goturucez insallah derdimi anlatabilmisimdir ne olur bana bi yardim edin cok üzülüyorum onun icin

Arkadaşım bu aylarda bu hareketler çok normal, hiç sıkmam canını, sadece uyumadan önce onu rahatlatıcı şeyler yapın, karanlık ortam, banyo sessizlik vs. Bazı beneklerin uykuya geçişleri öok zordur. Ama eğer fiziksel bir rahatsızlık yoksa, ateş kusma vs. Büyüme atağında olabilir bebek. İnternetten bebeğinizin haftadına göre atak döneminde olup olmadığına bakın. Atak dönemleri bu tarz sorunlara geçiyo çünkü

Ayrıca lütfen beni yanlış anlamayın ama 4 aylık bebeğe ataraks verilmesini hiç uygun bulmuyorum. O bir sakinleştirici ve yetişkinler kullanıyo, benim bir sürü arkadaşım var bebeği atak döneminde olan ve hep bunun gibi sıkıntıları var, merak etmeyin geçecek. Ama mutlaka başka bir doktora da götürün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…