Çok ihtiyacım var desteğinize lütfenKızlar daha 1 aylık hamileyim, ama bende acayip bir psikoloji oluştu(( çok isteyerek 3,5 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım. Hamileliğimi öğreneli daha 4 gün oldu, ama bende devamlı ağlama var işyerinde evde devamlı sebepsiz yere çok kötü ağlıyorum, dengem allal bullak. İşyerinde de rezil oldum. Ben korkuyorum nsl yeltendim bu hamileliğe hayret ediyorum, öyle bir psikolojideyim. Nasıl bakıcam, nasıl büyütücem, hayatım tamamen değişcek, bunları düşünüyorum iyice kafayı yiyorum. Bi de çocuğunu istemeyenler hamilelik depresyonu onun sonrası lohusalık depresyonu olcam gibi geliyo. Yardım edin nolur
Gerçekten mi ağlıyormuydun sende sebepsiz yere, anksiyete geçmişimde var ondan mı bu durumhormonların şuan allak bullak böyle hissetmen normal
ben ilk bebeğimi doğum yapana kadar istemedim ama onu kucağıma aldığım an bitti o duygu. sonrasında da lohusa bunalımı yaşamadım ki kesin yaşarım diyordum
annelik güzel şey
hayırlı olsun
Ya çok kötü olursamUzun zamandır bebek istiyorsunuz Rabbim nasip etmiş çok şükür. Sağlıkla hayırla buyutun inşaallah.
Hamilelik hormonları diye bit gerçek var. Kimyasını değiştiriyor insanın. :)
Sizin yapmanız gereken bu durumu stres haline getirmeyin. Salın gitsin gözyaşlarınızı :) Bahaneniz var nasılsa ?
Sadece çok derine dalmayın. Sorgulamayın bu kadar. Bebeğiniz doğduktan sonra herşey içgüdüsel devam ediyor.
Hayatınızı değiştirmeniz gerekmiyor o kendi değişiyor farkına bile varmıyorsunuz :)
ilk bir hafta kesintisiz ağladım hamilelik haberine. onun dışında da 9ay boyunca çok duygusal oluyorsun her şeye ağlayabiliyorsun yani çok çok normalGerçekten mi ağlıyormuydun sende sebepsiz yere, anksiyete geçmişimde var ondan mı bu durum
Ya çok kötü olursam
Evet lohusalık hamilelik depresyonuna yakalanırsam diye, isteyerek hamile kaldım, ama istemiyorum gibiNe için kötü olursanız ? Doğumdan sonra mı ? Onunda terapileri var. Öyle büyütülecek durumlar değil. Rahatlayın biraz.
Eşiniz desteğinizse atlatırsınız çabucak.
Lohusalık depresyonu herkesi vurmaz.
Buna odaklanmayın.
Nasıl kurtarcam kendimi3,5 yıllık evlilik zaten oturmuş bir evliliktir benim gibi evlendiğin ilk ayda hamile olduğunu öğrensen inan çok daha zor olurdu
ben çok kısa zamanda atlattım bu şoku şükürler olsun
hemen hamile kaldım yapamam edemem dedim bir kaç gün ama annelik öyle birşey ki hele doğum yapınca herşey kendiliğinden gelişiyor çok rahat adapte oluyorsunuz
ben daha eşimle aynı evde bir ay yaşamışken hamile olduğumu öğrendim sen eşini biliyorsun inan çok daha kolay olacak şuan çok yeni olduğu için böylesin
annelik o kadar güzel ki her gün bebeğinin olduğuna şükredeceksin
ben bile anne olabildiysem herkes olur
bu psikolojiden seni kurtaracak tek kişi var o da sensin
Bu duyguları yaşayanlar lütfen bi çareKızlar daha 1 aylık hamileyim, ama bende acayip bir psikoloji oluştu(( çok isteyerek 3,5 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım. Hamileliğimi öğreneli daha 4 gün oldu, ama bende devamlı ağlama var işyerinde evde devamlı sebepsiz yere çok kötü ağlıyorum, dengem allal bullak. İşyerinde de rezil oldum. Ben korkuyorum nsl yeltendim bu hamileliğe hayret ediyorum, öyle bir psikolojideyim. Nasıl bakıcam, nasıl büyütücem, hayatım tamamen değişcek, bunları düşünüyorum iyice kafayı yiyorum. Bi de çocuğunu istemeyenler hamilelik depresyonu onun sonrası lohusalık depresyonu olcam gibi geliyo. Yardım edin nolur
Gerçekten miOhooo kuzenim yolda gördüğü yavru kediye ağladı 3 gün hamile iken. herşeye ağlıyordu herşeye
Gerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?