Lütfen yardım edin:(((((

çok kolay kolay yazmam byunu ama internetten uzak durun

özellikle de bu tarz sitelerden

zira en mutlu paylaşımda bile benim de başıma şu gelmişti diye kötüyü paylaşmayı seven bir toplumuz

hepimiz yaptık, büyüttük sen de yaparsın

benden yahut ayşe den fatma dan neyin eksik

arkadaşlar var yurt dışında kimsesiz doğurup büyüten

hepsi olacağına varır

çok pimpirikli olup kendini kasma

bir doktor bul ve ona inan ne derse doğru olsun

bir ona bir buna sorma kafan karışıp gerilirsin

her şey olacağına varır deyip sakinleş

ağlamak geliyorsa içinden ağla

ayyy ağlarsam ilerde daha kötü olurum vs diye düşünme

bebekler de hamilelikler de farklıdır kimse ile kendini de kıyaslama doğunca da bebeği tabii

mutluluklar

Saldırılara hazır ol,ben böyle bir konu açmıştım uğramadığım hakaret kalmadı.

ben ilk öğrendiğimde ağlamaktan kasılmıştım.İlk zamanlar depresyona girmiştim çok mutsuzdum.Eşim dahil herkese hayatı zindan etmiştim resmen Eskisi gibi değilim şimdi,ufak ufak alışmaya çalışıyorum ama hala çok zor.Her şeyi yavaş yavaş yoluna koyup planlamaya başladım.Mesela bi kızım olacağını öğrendim.Böyle alışmaya çalışıyorum.Dua ediyorum kucağıma alınca bu isteksizliğim geçsin.Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum canım benim.

Çok sağolasın canım, inşallah sende bu kötü durumdan en kısa sürede kurtulursun. Valla 2-3 doğurupta etkilenmeyen kadına saygım sonsuz.. Ben öyle tuhaf durumlardayım ki, şaşkın, devamlı ağlama, eski ben ve eski bi hayat gibi, hiçbir şey eskisi gibi olmuycak sanki offfff bi sürü bi sürü

Olagan seyler horman dengen bozuluyor arkadasim ilk cocugun kesinlikle icinden at korkulari bilinc altinda ne varsa bebeklere bak kucum yeni yuruyen cocuklari sev bak ne kadar tatlilar sen uzuldukce bebegin hissedicek bunu kiyafetler sec dusun arastir mevlutunu nasil yapicaksin dusun hazirla kendini anne olmak guzel bir duygu kafanda gecenlere aldiris etme onlar birer vesvese

Bunlar cok normal. Anne oluyorsun ne guzel. Bebegine saglicakla kavusursun insallah. Aglamalarin seni korkutmasin. Her anne adayi bu donemde yasiyor bunlari. Annelik duygusu yerlesene kadar boyle bir surec yasiyorsun. Hamileliginin keyfini cikar.

Çok normal geldi bana durumunuz. Benimde 3 yaşında kızım var, hamileliğimde stres,gelecek kaygısı,sebepsiz yere ağlama durumu çokça yaşadım,doğum sonrası 2 ay fazlaca kötüyü düşünerek dertlendim ama inanın gećiyor zamanla. Hayatınız düzene giriyor,bebeğim iyi olsunda ne olursa olsun boyutuna geliyor insan. Kendinizi üzmeyin,strese girmeyin,herkes ama az ama ćok yaşamıştır sizin yaşadığınızı.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bebeginizi.

Yahu bir kadının yaşayabilceği en güzel deneyimlerden birinin içindesiniz.
Bu bir mucize.
Doğurursunuz da büyür de ikinci bebek de gelir.
Hayat elbette değişecek ama bu çok güzel bir değişiklik. O düzene alışacaksınız. Hatta öyle alışacaksınız ki keşke daha önceden yapsaydık bu bebeği diyeceksiniz.
Hormonal dengesizlik de olabilir anskiyete geçmişinizin etkisi de olabilir.
Keşke bir uzmana görünüp anlatsanız mevzuyu illaki faydası olacak bir şey söyler size.

bende korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım dış çevreden çok mutlu görünsemde senin gibi aklım karışıp durdu hatta daha neler düşünüyordum ben biraz kiloluyum daha zayıflayacaktım falan filan kimseye itiraf edemedim hatta o sıra böle aşırı arkadaş ortamım vardı daha erken falan die hep düşündüm sonuç bebğimi düşürdüm ogün okadar anladımki kıymetini bebeği olmayıpta çabalayan insanları okadar anladımki belkide bana bir derst ti sonra çok şükür rabbim tekrar nasip etti şuan her gün dua ediyorum sağ sağlim kuçağıma almak nasip olsun birdaha aynı acıyı yaşamayım diye..

Kucağınıza aldığınız gibi ona sahipleneceksiniz...
Anne olacaksınız
Ve inanın ki
Şuan ki isteksizliğiniz aklınıza geldikçe çok üzüleceksin...
Annelik tek kelimeyle muhteşem ve mucizevi bir duygu
Allah size layık görmüş şükürler edin
Yıllarca bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar var unutmayın...
Umarım en kısa sürece atlatırsınız

doğanın dengesi bu herkes nasıl bakıyorsa biz nasıl bakıyorsak sende oyle bakacaksın çok zor zamanlarında olacak ama onun gülümsemesi herşeyi unutturacak ... zamana bırakın herşeyi Rabbim nasip etmiş ne güzel hamileliğinizin tadını çıkarın bol bol uyuyun ...

Hormonlardn Dolayi bebek videolari acin izleyin hamileligin ilk birinci ayi kkinci ayi bakin sirasiyla bebeginizin nasil gelistigine neker oldugunu ogrenin icinzde bebk sahibi olamayanlar var sukredin ki bebisiniz olack oda istenmedigini anlar ona zarar vermeyin toplanin bebek mağazalarında göz gezdirin çok guzl bir duygudur annelik ayrıca doğum ypmk artık eskisi kadar zor değil epidural doğum var basit.. BBüyütmeye ggelince annenz varsa ablaniz faln yardımc oolacaktır lütfen böyledusunme şimdi karnının nasıl bbüyüdüğünü zevkle izle o tekmeler o his varya cook güzel.. Bnm bebis iki aylık bnde senin gibiydim ama o hormonlrdn kaylananan birşey şimdi kızım sşimdiuyuyor inan o uykuda bile insan ozluyor kalksada opsem diosun o ggülüşüzaten oömre bedel

Son düzenleme:
Ben en çok işimde kaçıracağım fırsata ağlamıştım 2 yıllığına yurtdışına gidip çalışma fırsatı.Tabii sonra savaştım o hakkımı geri kazandım,doğumdan sonra eylül ayında gidiyoruz ailecek.Her şey değişecek tabi ama,bazen bakıcıya bazen anneme bırakarak karı koca gezip tozucaz.Ben zaten değil 3.yü, 2.yi bile hayatta düşünmüyorum.Olmaz yani yapamam, zaten daha 24 yaşındayım genç kızlıktan yeni çıkmıştım.Eşime de bu kararımı bildirdim başka çocuk yok dedim.Kabul etmezse gerisini kendi bilir.

İnşallah en kısa sürede geçer, ben de böyle hissetmek istemezdim. Yaşım da 35 küçük de değilim, isteyerek hamile kaldım. Ama bu durum çok tuhafmış zırıl zırıl ağlıyorum(

ben hamile olduğumu bilmiyordum. öğrenince afalladım, şok oldum. bi tuhaf oldum. istediğim veya beklediğim birşey değildi. ilk günler öyle sıkıntılı rüyalar gördümki anlatamam. sonra yavaş yavaş internetten gebelik konularına baka baka alıştım. onun benim bir parçam olduğunu hissettim. 6-7 haftalık düştüğünde de 1 ay kendime gelemedim. oluyor böyle şeyler. önce şok geçiriyorsun ama sonra alışıyorsun.

İnşallah canım alışırım bende(

Canim 52 gunluk anneyim ilk zamanlarim inanilmaz zor gecti dogumdan sonra ama alistim merak etme hersey kendiliginden rayina oturup cozume ulasiyor sadece bu surecte sakin ol mesela benim gibi surekli kitap oku rahatlarsin

Şuan yine mi hamilesiniz ?

Şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…