Lutfen yardim edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi msy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
115
60
98
33
Merhaba benim 8 aylik bebegim var hic durmayan cok hareketli bir bebek bende universiteye hazirlaniyorum sinavlarim var ama malesef hic calisamiyorum benim gibi bebegi kucukken okuyan var mi nasil ders calisabilirim lutfen yardimci olun

Konuyu okurken, bu bebeği kime vereyim - sahiplendirmek istiyorum der gibi derdini sıralamışsın. Korktum resmen böyle bişey okuyacağım diye

Minik bir bebek varken uykuya fırsat bulamıyolarken sınava çalışmak nasıl olcak bilemedim ben.
Kaç yaşındasın ?

Hic de oyle bebegimi birine vereyim derdinde degilim istesem babaannesi gelip bakar ama kendim ilgilenmek istedigim icin kimseye birakamiyorum ama hem bakip hemde ders calisabilmeyi nasil basarabilirim diye sordum

Cevabiniz icin tesekkurler ama yanlis anladiniz bebegimi basimdan atmak icin sormadim hem bakip hem calismak istiyorum yasim 24

Uyuyunca çalışın ev iş yapmayın çok

Bir de açın videoları dinleyin bebek ile de oynayın o zaten konuşamadığı için siz de dinlersiniz

Cevabiniz icin tesekkurler ama yanlis anladiniz bebegimi basimdan atmak icin sormadim hem bakip hem calismak istiyorum yasim 24

Yok öyle anlamadım sadece aklıma geleni söyledim, tabiki öyle bişey olamaz.

Uyuyunca çalışın ev iş yapmayın çok

Bir de açın videoları dinleyin bebek ile de oynayın o zaten konuşamadığı için siz de dinlersiniz
Dinlemeyle degil malesef soru cozmem gerekiyor matematik gunduz uykusu pek yok gunduz uyuyunca da yemek is ancak yapiyorum bu aralar kayinvalidem evde

Uyuyunca çalışın. .

Dinlemeyle degil malesef soru cozmem gerekiyor matematik gunduz uykusu pek yok gunduz uyuyunca da yemek is ancak yapiyorum bu aralar kayinvalidem evde

O zaman uykundan fedakarlık edeceksin gece çalışacaksın

Ya da bu seneyi gözden çıkaracaksın

Ygs iyi ise sık dişini çalış

Reactions: msy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…