Lutfen yardim edin

sedefuysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
35
20
3
33
Geçen haftadan beri kahverengi akintim var doktorum Protestan verdi sabah akşam kullanıyorum tık oldu tuvalete gitmeye korkuyorum Daha Kalp atışları başlamamış bebeğimin7haftaligim çok korkuyorum ilk bebeğimin göğüs kafesi olusmamis normal doğum oldum4.5 aylıkken Allahima dua ediyorum yavrumu bana bağışlasın

Canım Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin, benim de düşük riskim vardı korkunu çok iyi anlıyorum
Daha önce sigara kullanıyordum lanet olası şeyi bırakamıyorum günde bi tane içiyorum.
Eşimde çok rahatsız bu durumdan kendimi suçluyorum sürekli
Inşallah birşey olmaz bebeğime o kadar çok özeniyorum ki etrafimdakilere bende anne olmak istiyorum artık

Allah yardımcınız olsun, umarım bir sonraki kontrollerinizde herşey yolunda çıkar.
Bol bol dinlenin çok yormayın kendinizi, demekki çok dikkat etmeniz gereken bir gebelik geçiriyorsunuz.
Siz de buna göre hareket etmelisiniz.

Geçen haftadan beri kahverengi akintim var doktorum Protestan verdi sabah akşam kullanıyorum tık oldu tuvalete gitmeye korkuyorum Daha Kalp atışları başlamamış bebeğimin7haftaligim çok korkuyorum ilk bebeğimin göğüs kafesi olusmamis normal doğum oldum4.5 aylıkken Allahima dua ediyorum yavrumu bana bağışlasın
Bazen sigara içmek icmemekten daha az zarar veriyor bebeğine.Dr.lar günde 4e kadar izin verebiliyor tiryakilik durumuna göre. Ben de içiyordum kalp atışını duyunca vicdanım izin vermedi.inşallah sen de kalp atışını duyarsin ve birakirsin.ama bu kadar stres sıkıntı da zararlı bebeğine kendini rahatlatmaya çalış.

Geçmiş olsun. Annem bana hamileyken sigara içtiği için kalp kapakçığım yetersiz doğdum. Bir arkadaşım da damar hastalıkları yaşıyor. Moralini bozmak değil amacım ama içmenin ciddi zararları var bilmelisin

Çok haklısınız inşallah yarın kontrolümde herşey yolunda gider bebeğim için vazgeçmeye hazırım o sigaradan.
Bu benim Son sansimmis gibime geliyor korkuyorum çok korkuyorum

Çok haklısınız inşallah yarın kontrolümde herşey yolunda gider bebeğim için vazgeçmeye hazırım o sigaradan.
Bu benim Son sansimmis gibime geliyor korkuyorum çok korkuyorum
korkma canım ama bir şekilde sigarayı bırakmalısın :( kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama son şansın olduğunu neden düşünüyorsun ki? streste bebeğine zarar

24yaşındayım son şansım diyorum çünkü eşimle tartıştık ve bana dedi ki bu bebegede zarar verirsen üçüncüye denemem bile korkum bundandır öte anlatabiliyorum dimi

Bu kadar stres yapma bebeğine zarar verirsin kendini suçlama ben de sigara içiyorum sağlıklı birsey değil ama ilk çocuğum çok sağlıklı doğdu Rabbime şükür bu karnımdki de çok sağlıklı sigarayla alakası yok yani Rabbim nasip etmedi mi hiç birsey olmaz canım Rabbim inşallah nasip eder bebeğini sana

24yaşındayım son şansım diyorum çünkü eşimle tartıştık ve bana dedi ki bu bebegede zarar verirsen üçüncüye denemem bile korkum bundandır öte anlatabiliyorum dimi
ya ne demek bu bebeğe de zarar verirsen? bilerek mi yapıyorsun sanki. ne kadar sığ bir düşünce :(
inşallah bu sefer bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım :dua::dua:

ya ne demek bu bebeğe de zarar verirsen? bilerek mi yapıyorsun sanki. ne kadar sığ bir düşünce :KK43:
inşallah bu sefer bebeğini kucağına sağlıkla alırsın canım :dua::dua:
İnsan bilerek kendini Atar mi uçurumdan tek sorun bi tanede olsa içiyorum işte bırakamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum ama bugün söz verdim kendime hiç icmicem bebeğim için Rabbim sağ saglim kucağıma aldığım günleri Nasip etsin inşallah

İnsan bilerek kendini Atar mi uçurumdan tek sorun bi tanede olsa içiyorum işte bırakamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum ama bugün söz verdim kendime hiç icmicem bebeğim için Rabbim sağ saglim kucağıma aldığım günleri Nasip etsin inşallah
canım benim arkadaşımda içmişti hamileliği boyunca. hatta başka bir arkadaşım resmen aş ermişti sigaraya ve doktoru o zaman içeceksin demişti. peki senin tek sıkıntı günde bir sigara içmen mi?

canım benim arkadaşımda içmişti hamileliği boyunca. hatta başka bir arkadaşım resmen aş ermişti sigaraya ve doktoru o zaman içeceksin demişti. peki senin tek sıkıntı günde bir sigara içmen mi?
Aynen tek bir sigara içmem canım o bile beni huzursuz ediyor eşimin öyle konuşması kötü olan ne biliyormusun kayimvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ne kayinvalidem ne kayinpederim sigara kullandığımı bilmiyorlar insanlar sürekli bebeğin beyin gelişimi için ceviz badem findik ve balık alıyorlar kendime kızdığım konulardan biride bu onları değil kendimi kandırıyorum sanki

Aynen tek bir sigara içmem canım o bile beni huzursuz ediyor eşimin öyle konuşması kötü olan ne biliyormusun kayimvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ne kayinvalidem ne kayinpederim sigara kullandığımı bilmiyorlar insanlar sürekli bebeğin beyin gelişimi için ceviz badem findik ve balık alıyorlar kendime kızdığım konulardan biride bu onları değil kendimi kandırıyorum sanki
anlıyorum canım seni. Sigara konusunu doktorunla konuş istersen günde bir taneden zarar gelir mi diye

Back
X