• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

Benim kuzenimde ablama aşıktı ablam kendi aşık olduğu kişi ile evlendi,kuzenime ne oldu biliyormusunuz kafayı yedi resmen kendi kendine sürekli konuşmaya başladı Ve akrabaları aracılığı ile teyzesinin kızı ile yani kuzeni ile evlendi iki ay önce eşinin yanında insan sevdiği ile evlenmeli diyor bana,hala aklı bi karış havada.yani sizde benim kuzen gibi olmayın bence vazgeçin bu sevdadan yol yakınken belkide kuzeniniz başka birine ilgi duyuyordur bilemesiniz ki

Benim kuzenimde ablama aşıktı ablam kendi aşık olduğu kişi ile evlendi,kuzenime ne oldu biliyormusunuz kafayı yedi resmen kendi kendine sürekli konuşmaya başladı Ve akrabaları aracılığı ile teyzesinin kızı ile yani kuzeni ile evlendi iki ay önce elinin yanında insan sevdiği ile evlenmeli diyor hala aklı bi karış havada.yani sizde benim kuzen gibi olmayın bence vazgeçin bu sevdadan yol yakınken belkide kuzeniniz başka birine ilgi duyuyordur bilemesiniz ki
Başka birine ilgi duyup duymadığını bilmiyorum ama bana ilgi duyduğunu biliyorum. Sadece korkuyor bence o da benim gibi. Delireceğimi falan da düşünmüyorum Allah korusun :) Sadece burayı uzun zamandır okuyorum ve derdim büyük olmasa yazmazdım inanın.

Ya haklısınız ama insan kime aşık olacağını seçemiyor lütfen yargılamayın.
Bu kliseye de hastayım. Gayet de secebilirsin. İlk anda kimden hoslanacagini etkileneceğini secemezsin belki ama imkan verip ileriye götürmek iradenle karar verecegin bir şey. Onu tanımak istiyorum diyorsun, bunu iradenle söylüyorsun. Tanımaya calismazsan unutursun gider. Sen bu ilişkiyi yanlış görmediğin için alıcı gözle bakmışsın zaten.

Başka birine ilgi duyup duymadığını bilmiyorum ama bana ilgi duyduğunu biliyorum. Sadece korkuyor bence o da benim gibi. Delireceğimi falan da düşünmüyorum Allah korusun :) Sadece burayı uzun zamandır okuyorum ve derdim büyük olmasa yazmazdım inanın.
Anladım ama benim etrafımda da çok var kuzen olup evli olan bazılarının çocuklarında genetik rahatsızlık var bazıları mutsuz pişman ne bileyim bana pek mantıklı gelmedi tabi karar sizin bişey diyemem

Anladım ama benim etrafımda da çok var kuzen olup evli olan bazılarının çocuklarında genetik rahatsızlık var bazıları mutsuz pişman ne bileyim bana pek mantıklı gelmedi tabi karar sizin bişey diyemem
Şöyle ailede var zaten genetik rahatsızlık. Yani 3 kuzenim de var. Bunun tehlikelerini de gayet iyi biliyorum. Mantıklı bir insanım zaten buraya yazmadan önce hep mantığımla hareket etmeye çalıştım ama onu görünce işler değişiyor.

Sonuçta nikah düşüyor... evet çocuklarınızın engelli olma ihtimali var ama asla bir kardeş yerine koyulmaz kuzen.

engelli bir çocuk annesi olmak kolay mı sanıyorsuuz? bunu göze alıyor olabilirsiniz ama çocuğa yazık değil mi?

Bu kliseye de hastayım. Gayet de secebilirsin. İlk anda kimden hoslanacagini etkileneceğini secemezsin belki ama imkan verip ileriye götürmek iradenle karar verecegin bir şey. Onu tanımak istiyorum diyorsun, bunu iradenle söylüyorsun. Tanımaya calismazsan unutursun gider. Sen bu ilişkiyi yanlış görmediğin için alıcı gözle bakmışsın zaten.

Evet ya şu ''kaderin oyunu,hayatımın erkeği'' modundan çıkın bir rica ediyorum.Bugün üzülürsün yarın üzülürsün ertesi gün alışırsın artık,hayat böyledir uzatıp zorlaştırmayın kendinize.
Gidin sosyal çevre edinin,başkalarıyla konuşun,tanışın.

Buraya yazacak olan herkese söylüyorum kuzenimle evlilik düşünmüyorum şu anda. Sadece onu tanımak istiyorum. Hepsi bu. Herkes tek bir ağızdan engelli çocuk yazmasın ben gayet her şeyi biliyorum,farkındayım zaten.

Yaşın daha çok küçük. Kuzenin sana karşı kardeş gibi sevgisini, yaklaşmasını, koruyup kollamasını sen farklı algılıyor olabilirsin.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bazılarınız tasvip etmeyebilir biliyorum. Konu kuzenimle ilgili. Kuzenime aşığım. Ama öyle böyle değil. Yani çok seviyorum ama diğer taraftan bunun yanlış olduğunu biliyorum. Ailemde çok fazla akraba evliliği ve kuzen evliliği de var ama evlenmek için daha çok gencim yani 20 yaşındayım. Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ama daha birbirimize açılamadık. Eğer ilişkimiz olursa ailelerimizin öğrenmesinden korkuyorum ya da ayrılırsak daha kötü olacağını düşünüyorum. Başına benzer şeyler gelmiş tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum. Ne yapmalıyım? Bazılarınızın hoş karşılamadığını biliyorum,anlıyorum. Aşık olduğunuz kişiyi seçemiyorsunuz maalesef. Şuna aşık olayım,evleneyim olmuyor yani. Ya da çok iyi diye tanıdığınız kişi o kadar da iyi çıkmıyor. Onu tanımak istiyorum dedim evet. Bunu derken onunla sevgili olmayı kastettim. Çünkü her ne kadar kuzen olsakta onu derinlemesine tanımıyorum. Beni rezil edeceğini ya da insanlara yayacağını düşünmüyorum çünkü kendisi de var işin içinde yapamaz. Benim durumuma yakın şeyler yaşayan, yargılamayan ablalarımdan mesaj bekliyorum mümkünse. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.
Yol yakınken hızla uzaklaş bence... birincisi kuzenin kardeşin gibidir. İkincisi akraba evliliği çocuklarınızın sağlıklı olması açısından risk yaratır. Üçüncüsü flörtünüz ayrılıkla da evlilikle de sonuçlansa ailelerin arası çok daha kolay bozulur.

Oraya yazamadım şuraya yazayım.

O evlenmeyi düşünmüyorum ayakları hikaye. Eninde sonunda evlenecek ya da evlendirileceksin kuzeninle bir ilişkiye başlarsan.

Aynı şekilde kardeş gibi görmedik kısmı da hikaye. Bilim diyor ki amca çocuklarınızla %95 kardeşsiniz. Aynı dna'yı aynı genleri paylaşıyorsunuz. Sen görsen de görmesen de bu böyle. Bilimsel doğrular kişiye göre değişmez, kesin ve nettir.

Buraya yazacak olan herkese söylüyorum kuzenimle evlilik düşünmüyorum şu anda. Sadece onu tanımak istiyorum. Hepsi bu. Herkes tek bir ağızdan engelli çocuk yazmasın ben gayet her şeyi biliyorum,farkındayım zaten.
Evlilik düşünmemeniz ne güzel. Uzman yardımı alın bu saplantılı beğenidende kurtulun. 20 yaşındasınız erkek nesli tükenmedi daha.

Yaşın daha çok küçük. Kuzenin sana karşı kardeş gibi sevgisini, yaklaşmasını, koruyup kollamasını sen farklı algılıyor olabilirsin.
Ne demek istediğinizi anladım ama çocuk değilim ikisi arasında ki şeyi anlayabilirim. Zaten aramızda abi kardeş ilişkisi yok bir yaş var üstelik diğer kuzenlerimle kardeş gibiyim zaten o bir istisna.

Herşeyin farkındaysan fikir sormana da gerek yok. Dışardan bakan kimsenin yüreğinin götürdüğü yere git diyeceğini sanmam canım.

valla daha onceboyle bir kobu vardi orada ensest dedim diye hirpalandim.ama hala ayni fikirdeyim. kuzen kardestir gozumd boyle bir ask sapkinlikla esdegerdir.

KARDESINE asik olan bir kisi daha allah akil fikir versin kendin soyluyosun diyer kuzrnlerle kardez gibiyim

Nasıl kan bağınız var diye tanımak zorunda değilseniz, aşık olmak zorunda da değilsiniz. Hiç görüşmeseniz bile kan bağı vardır ve o senin kanındandır. Neyse devam edin bakalım sonunuz hayrola.
Aşık olmak öyle bir şey değil zaten kendiliğinden oluyor, belli ki hiç olmamışsınız. İnsan sadece mantıktan meydana gelmiyor duygusalız da hatta çoğu zaman ona göre karar veriyoruz. Benim kanımdan olsa bile duygulara söz geçirmek çok zor ben çok savaştım kendimle. İnsan başına gelmeden anlayamaz.

KARDESINE asik olan bir kisi daha allah akil fikir versin kendin soyluyosun diyer kuzrnlerle kardez gibiyim
kardeş gibiyim dedim. Kardeş ve kuzen arasında fark var ikisi bir tutulamaz. Biri her kültürde yanlış sayılan iğrenç bir durum. Kuzenle bir tutmayın lütfen.

öncelikle kardeş den farkı KARDEŞ OLMAMAN ikinci olarak kardeş gibi diye birşey yoktur ya kardeşsindir ya da değilsindir şuna sapıklık veya ensest diyenler ensest durumunu bir araştırsınlar.ama aynı akraba içinden evlilik sana hayatta hiçbir şey kazandırmaz aksine zarar verir.çünkü ikinizin hayatı bütün sülaleyi ilgilendirecek artık ve bunu gibi sorunlar.ama aşık olmuşsun dediğin gibi kimse aşık olacağı insanı seçemez ama dinen ve kanunen ve hatta örfii olarak yanlış bir durum yok.

Back
X