- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 98
- 35
- Konu Sahibi Pamuktanbebek
-
Çok geçmiş olsunsonrası sancılı süreç 19.günnümdeyim hala normal yaşama dönemedim şikayetli bir burnunuz yoksa olmayın yeni burnuma da alışamadım
Amin çok teşekkür ederim.Evet genel anestezi alıcam.Öyle yalnızımki hastane de bile tek kalmak zorundayım yanımda refakatçi olmucak.Eşim çocuklara bakacak ertesi gün çocuklarla beni alıp eve gelicek.O kadar yaniAllah yardimcimiz olsun ama zor bir süreç, ikizleri emzirmiyorsunuz sanirim değil mi? Ancak operasyondan sonra uzun bir sure yuk kaldirmamaniz gerekecek yani çocuklarınızi kucakta tasimaktan kacinmalisiniz, yuzunuze darbe almaktan korunmalisiniz. Anestezi nedeniyle en azindan ilk günlerde bas donmesi denge problemleri yasayabilirsiniz. Genel anestezi alacaksaniz ilk gece hastanede kalacaksiniz. Zor ama imkansiz degil, yine de yaninizda hem sizin hem cocuklarin bakimi icin bir yardimciya -belki bir komşu, bir arkadaş- ihtiyaciniz var derim ben.
Size de çok geçmiş olsunTamponlar benim 3. Gun cikti. Ilaclardan dolayi halsizlik olabiliyor. Size yardimci olacak kimse yok mu? Eger varsa bir hafta gelse iyi olur. Ya da esiniz izin alsa cok iyi olur.
Anliyorum doktordan doktora degisiyor tampon cok zorladi beni onlar cikinca gayet rahattim. Size de simdiden gecmis olsun iyi sekilde atlatirsiniz umarim.Size de çok geçmiş olsun
Bu gün eşim burun estetiği olmuş biriyle konuşmuş tamponlar 1 hafta sonra çıktı demiş ben burnum tıkalı hiç bi şekilde uyuyamıyorum 1 hafta diyince çok korktum.İnşallah sizinki gibi benim tamponlarımda 3.günde çıkarılır.
Eşim sadece ameliyattan sonraki ilk gün yanımda olabilicek sonrası yalnız kalıcam
yasemin hanım merhaba bende doktor araştırıyorum .bende yanlizim ve 1 yaşı.da oğlum var.siz nerde olacaksınız fiyat öğrenebilirmişim.birde kan mi plastik cerrahmiBurun estetiği olan arkadaşlar
Haftaya perşembe ameliyat olucam
Hem kemik eğriliği düzeltilicek hemde estetik olucak
Sorunum şu ki 8 aylık ikizlerim 5 yaşında kızım var hepsine tek bakıyorum kimsem yok.Ameliyattan sonra normal hayatıma dönmeye mecburum.Dediğim gibi kimsem yok
Tampon kaç gün sonra çıkarılıyor
Çok ağrı oluyormu
Ameliyattan değil sonrasından korkuyorum
Benim tamponlarim hemen sonraki gun cikmisti bu arada, operasyonun nekadar invaziv olduguna ve kanamanizin durumuna gore degisiklik gosteriyor olabilir. Simdiden kolayliklar dilerim.
Benim tamponlarim hemen sonraki gun cikmisti bu arada, operasyonun nekadar invaziv olduguna ve kanamanizin durumuna gore degisiklik gosteriyor olabilir. Simdiden kolayliklar dilerim.
yasemin hanım merhaba bende doktor araştırıyorum .bende yanlizim ve 1 yaşı.da oğlum var.siz nerde olacaksınız fiyat öğrenebilirmişim.birde kan mi plastik cerrahmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?