Lütfen yardım edin :(

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
35
Burun estetiği olan arkadaşlar
Haftaya perşembe ameliyat olucam
Hem kemik eğriliği düzeltilicek hemde estetik olucak
Sorunum şu ki 8 aylık ikizlerim 5 yaşında kızım var hepsine tek bakıyorum kimsem yok.Ameliyattan sonra normal hayatıma dönmeye mecburum.Dediğim gibi kimsem yok
Tampon kaç gün sonra çıkarılıyor
Çok ağrı oluyormu
Ameliyattan değil sonrasından korkuyorum :( :( :(

sonrası sancılı süreç 19.günnümdeyim hala normal yaşama dönemedim şikayetli bir burnunuz yoksa olmayın yeni burnuma da alışamadım

Allah yardimcimiz olsun ama zor bir süreç, ikizleri emzirmiyorsunuz sanirim değil mi? Ancak operasyondan sonra uzun bir sure yuk kaldirmamaniz gerekecek yani çocuklarınızi kucakta tasimaktan kacinmalisiniz, yuzunuze darbe almaktan korunmalisiniz. Anestezi nedeniyle en azindan ilk günlerde bas donmesi denge problemleri yasayabilirsiniz. Genel anestezi alacaksaniz ilk gece hastanede kalacaksiniz. Zor ama imkansiz degil, yine de yaninizda hem sizin hem cocuklarin bakimi icin bir yardimciya -belki bir komşu, bir arkadaş- ihtiyaciniz var derim ben.

Tamponlar benim 3. Gun cikti. Ilaclardan dolayi halsizlik olabiliyor. Size yardimci olacak kimse yok mu? Eger varsa bir hafta gelse iyi olur. Ya da esiniz izin alsa cok iyi olur.

sonrası sancılı süreç 19.günnümdeyim hala normal yaşama dönemedim şikayetli bir burnunuz yoksa olmayın yeni burnuma da alışamadım
Çok geçmiş olsun
Yıllardır takıntı haline getirdim kurtulamadım bu takıntımdan
Özgüvenim 0
Olmaya mecbur hissediyorum kendimi :(
Sizin nereye 1 ay olmuş inşallah alışırsınız yeni şekline sizde

Allah yardimcimiz olsun ama zor bir süreç, ikizleri emzirmiyorsunuz sanirim değil mi? Ancak operasyondan sonra uzun bir sure yuk kaldirmamaniz gerekecek yani çocuklarınızi kucakta tasimaktan kacinmalisiniz, yuzunuze darbe almaktan korunmalisiniz. Anestezi nedeniyle en azindan ilk günlerde bas donmesi denge problemleri yasayabilirsiniz. Genel anestezi alacaksaniz ilk gece hastanede kalacaksiniz. Zor ama imkansiz degil, yine de yaninizda hem sizin hem cocuklarin bakimi icin bir yardimciya -belki bir komşu, bir arkadaş- ihtiyaciniz var derim ben.
Amin çok teşekkür ederim.Evet genel anestezi alıcam.Öyle yalnızımki hastane de bile tek kalmak zorundayım yanımda refakatçi olmucak.Eşim çocuklara bakacak ertesi gün çocuklarla beni alıp eve gelicek.O kadar yani :(
Kucağıma almaya mecburum ama yüzümden uzak tutmaya elimden geldiğince eğilmemeye özellikle dikkat edicem
Alerjim var zaten uykusuz kalınca daha kötü oluyorum hemen grip oluyorum
Ameliyattan sonra hastalanmaktan korkuyorum.Lütfen bana dua edin şu süreci hayırlısıyla atlatıyım.Ağrı falan hiç önemli değil yeterki çocuklarıma bakıcak dermanım olsun :(

Tamponlar benim 3. Gun cikti. Ilaclardan dolayi halsizlik olabiliyor. Size yardimci olacak kimse yok mu? Eger varsa bir hafta gelse iyi olur. Ya da esiniz izin alsa cok iyi olur.
Size de çok geçmiş olsun
Bu gün eşim burun estetiği olmuş biriyle konuşmuş tamponlar 1 hafta sonra çıktı demiş ben burnum tıkalı hiç bi şekilde uyuyamıyorum 1 hafta diyince çok korktum.İnşallah sizinki gibi benim tamponlarımda 3.günde çıkarılır.
Eşim sadece ameliyattan sonraki ilk gün yanımda olabilicek sonrası yalnız kalıcam

Size de çok geçmiş olsun
Bu gün eşim burun estetiği olmuş biriyle konuşmuş tamponlar 1 hafta sonra çıktı demiş ben burnum tıkalı hiç bi şekilde uyuyamıyorum 1 hafta diyince çok korktum.İnşallah sizinki gibi benim tamponlarımda 3.günde çıkarılır.
Eşim sadece ameliyattan sonraki ilk gün yanımda olabilicek sonrası yalnız kalıcam
Anliyorum doktordan doktora degisiyor tampon cok zorladi beni onlar cikinca gayet rahattim. Size de simdiden gecmis olsun iyi sekilde atlatirsiniz umarim.

Benim tamponlarim hemen sonraki gun cikmisti bu arada, operasyonun nekadar invaziv olduguna ve kanamanizin durumuna gore degisiklik gosteriyor olabilir. Simdiden kolayliklar dilerim.

Burun estetiği olan arkadaşlar
Haftaya perşembe ameliyat olucam
Hem kemik eğriliği düzeltilicek hemde estetik olucak
Sorunum şu ki 8 aylık ikizlerim 5 yaşında kızım var hepsine tek bakıyorum kimsem yok.Ameliyattan sonra normal hayatıma dönmeye mecburum.Dediğim gibi kimsem yok
Tampon kaç gün sonra çıkarılıyor
Çok ağrı oluyormu
Ameliyattan değil sonrasından korkuyorum :KK43: :KK43: :KK43:
yasemin hanım merhaba bende doktor araştırıyorum .bende yanlizim ve 1 yaşı.da oğlum var.siz nerde olacaksınız fiyat öğrenebilirmişim.birde kan mi plastik cerrahmi

Ben nevşehir/ürgüpteyim Kayseri de olucam Plastik cerrah estetisyen doktorum
Benim tamponlarim hemen sonraki gun cikmisti bu arada, operasyonun nekadar invaziv olduguna ve kanamanizin durumuna gore degisiklik gosteriyor olabilir. Simdiden kolayliklar dilerim.

yasemin hanım merhaba bende doktor araştırıyorum .bende yanlizim ve 1 yaşı.da oğlum var.siz nerde olacaksınız fiyat öğrenebilirmişim.birde kan mi plastik cerrahmi

Arkadaslar lutfen burun ameliyati cok zor bi amliyat. ameliyat en kolayi sonrasi cook sancili bi surec bende olumlu yazilari gaza gelip oldum hicte oyle dehilmis ilk 1 hafta zaten kabus gibi saga sola donmek yok yuz goz sis bi hal de oluyorsunuz hasta gibi. Ilk hafta gecince yavas yavas burnunza dokunabiliyorsunuz temizlemek icin ama hamur gibiydi ilk 15 gun nereye donsem o tarafa donuyor gibiydi. Ilk 15 gun kizima bile doya doya sarilamadim. 1 aydan sonra normallesmeye basladim yan donup uyumaya banyoda abdest alip su cekmeye esimle ssrilmaya olali 1. 5 yil oldu suanda kemer alinan yerde hafif cokuntu derdiyle ugasiyorim. 1. 5 yildr ben iyiki hic diyemedim. Keske kemerli burnum olsaydi yine ama kendi burnumdu bu burun 1 gun bile bana ait olmadi. 1. 5 gecti hala kolluyorum lutfen olmayin bin kez dusunun sevgiler

Merhaba eğer ilk hafta şişliklerinizde olursa 3-4 gün sizin için çok zor olur özellikle bu üç dört gün için bir yakınızın size destek olması gerekir. Ayrıca hastanede buz koyma faslı ayağa kalkma durumlarında birine ihtiyacınız olacaktır. Ben kolay atlatanlardan olmakla birlikte yine de üç çocuk soru işareti oldu kafamda. Pişman mıyım hayır yine olsa yine yaparım ama destek lazım mı bana beş buçuk yaşındaki oğlumla lazımdı size de lazım olcaktır.

Back
X