Sivilceli Ciltler lütfen yardım ediniz :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
herkese merhaba sivilcelerimle ilgili daha önce bir açmıştım. Ama bu çoook acil sevdiğim bey askerden geliyor yarın ve uzun zamandır çıkmayan sivilcem tam burnumun ortasında cıktı ve kıp kızarık bir gecede biliyorum ki yok edilemez en azından şişkinlik veya kızarıklığı hafifletecek bir şey var mıdır? yardımlarınızı bekliyorummm böyle çıkamammm

Şeyi duymuştum “çay ağacı yağı”
Söndürüyormuş zannedersem, umarım yanlış hatırlamıyorumdur
Sevdiğiniz bey özlemiştir sizi, sivilceyi görmez bile :)

Çinkolu pişik kremleri var. Örneğin sudokrem. Ben bunları sürüyorum işe de yarıyor, kızarıklığı da azaltıyor.

Başlığı ve sevdiğim bey kısmını okuyunca dedim konu sahibesi 60-70 arası

Sivilceyi okuyunca dumur oldum

2.dünya savaşından dönmüyorsa bu bey tabi

Momecan diye bir krem var, yok etmese de söndürüyor, kızarıklık falan bırakmıyor. Umarım işinize yarar.

Görsellik kısmı için direkt sağlıksız bir yorumda bulunacağım;

İyice bi yıka temizle, sonra kolonya sür, sık (Ucu biraz bile belliyse tabi).
Benzamycin sür.
Akşam yıka, az bekle, yatmadan yine sür.
Sabahına da yıka fondöten pudrayı bas.

Yani bu yapacaksan, tek sefere mahsus yapacağın bi şey olsun.
Sonra tabi güzelce yıka, kendi haline bırak oynama, dinlensin iyileşsin.

Sivilcenin canını çıkarttın zavallı çıktığına çıkacağına bin pişman olmuştur

Benim abim sivilcesini sıkarken fışkırtıp banyo aynasını baya baya halletmisti o geldi aklıma yorumunu okuyunca :)

Doğru sıkarsan, uçan sineği bile vurursun

Sevdiğin bey seni burnundaki sivilcenle sevsin ayol ne yani senin elinde mi bu sanki?
Oda saçsız sakalsız bisküvi çocuğu gibi geliyor ıyy mı dicen? Heyecandan sivilce çıkardım sevdiğimm bey dersin

bayaa sağlıksız olmuş bu yağlı cildim ve sivilceme dokununca baya acıyor kocaman ya :/

sevdiğim bey beni böyle görsün istemiyoruuuum
Fotosunu at, sivilceyle konuşup ikna edelim gitmesi için
Yaşlar küçük sanırım:)
Bende eskiden takardım ama şimdi sevdiğim bey askerden gelse salya sümük sarılırım sivilce masum kalır mesela

Güzelce sabunla yıka sebamet olabilir .
Üstüne de fondöten sürersin merak etme sevdiğin bey seni seviyorsa dert etmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…