Oncelikle canım benim fikrim sevmeyen adam evlenmeye kalkismaz oyalarda oyalar seni sevmski ciddi bakmis sana bakıyo her seyide o üstlenmiş bence biraz alttan almayindin çünkü çalışan ve kafasi dolu olanin bu tur seyleri dusuncek vakti ve enerjisi kalmiyi ama evde oturanin yapicak biseyi yok ve ne yazikki böyle kurup kurup saldırıyoruz bence ara ve Özür dile ama kendinide fazla edirme ozur diledi diye tepene cikmasn hayirlisi olsun canım
ve ne olursa olsun seven insann ayrılma yapma etme demesii gerekmez mıydıı ? böyle deyınce de diyor ki,Seven insan zaten ayrılmayı ağzına dahi alamaz,içinden dahii geçiremez kii ben önüne gecsem ne olur sen her seyi bitirmişken diyorr :26:ALLAH Razı olsun kardeşimm(( Amin Ecmain.. ama bi insan nasıl 3 gün boyunca aramaz. ben de bundan ötürüü ,ilgisiz diye ayrıldımm (
ALLAH Razı olsun kardeşimm(( Amin Ecmain.. ama bi insan nasıl 3 gün boyunca aramaz. ben de bundan ötürüü ,ilgisiz diye ayrıldımm (
ve ne olursa olsun seven insann ayrılma yapma etme demesii gerekmez mıydıı ? böyle deyınce de diyor ki,Seven insan zaten ayrılmayı ağzına dahi alamaz,içinden dahii geçiremez kii ben önüne gecsem ne olur sen her seyi bitirmişken diyorr :26:
Arkadaşlar kafam çok karışık ve çok üzgünümmmm. Sızın düşüncelerınıze ve yardımlarınıZa ıhtıyacım vaarr ;( ben nışanlıyım. Nışanlımla 16 saatlik bır uzaklıktayız. Bırbırımızı de görmuyoruz halıyle. Bu yuzden tartıstıgımızı,aramızın soğuk oldugunu düşünüyorm. Ama kımı zaman b,yle olmuyorrnıye bır öyle bır böyle dıyorum. O da ışınden ötürüü böyle oldugunu,ışının cok yoğun,streslı ve yorucu oldugunu söyluyor bana. Bu hafta 3 gün boyunca Hıç Konusmadk. ben de ınsan nasıll sevdıgını 3 gün aramadan,konusmadan durabılırr dedım 5 dkıka da olsa ınsan bi arar dedmm. O da dedı bu bana söyledıgını sen de yapabılırsın. Halbukı senn çalısmıyorsun yanlıs anlama,24 saat evdesn. Ama ben aaramaynca suç olyyor. Sen aramaynca bır sey Yokk. Dedı. Dün de kardeşı geldı urfadan orada kardesı polıs. Kırk yılda böyle memleketıne gelebılıyor ıste. Ben de msj attım dedm ıı geceler herhlde gecelerı de çalısıyorsn dıye laf soktumm. O da laf soktugumu anlamadı yok hayır kardesım geldı onunla oturuyorz,henüz ış çıkmadıı dedı. Kendısı bu hafta nöbetcı oldugu ıcın cıddı söyledıgımı zannettı. Neys,ben de trıp yaptm ı tm ıı geceler dedm. Yazmadı. Neden yazmıyorsn falan dedm. Sonra baya saydırdım bagırıp çağırdmm aramıyor sormuyor sevmıyor vssdıye söylndm. O da dedı Kübram ALLAH Aşkına bugün yeternce kavga ettım gergınım bı de senınle kavga etmk ıstemıyorm dedı. Ben de önumuzdekı hafta sonu nısanlımın memleketıne gıdıcem daha doğrusu gıdıcez annemle. Evımızı yerlestırıcz,nıkahımız olucak,çeyızım gıdıck vs.. Bunun ıcın. Dedım ben de dün aksam gelmıyormm sevındırıcı bı haber senın ıcınn dedım. Neden :Ss dedı. Salak mıyım ben ıstenmedıgım yere gıdıcem dedmm. Yazmadı.ne oldu ısıne geldı demı yazmıyorsn dedım. Geleceksın tabıkıde benı yarı yolda bırakıcak halın yokk dedıı. Kavga etmemek ıcın susuyorum geleceksın Kübra dedıı. Neyss,bu yarın sabahta yanı bugün de erken kalkacagı ıcın yattı. Ben de gece psıkopata bağladmm msj attım. Dedım kıı, Ben senınle evlenmek Istemıyorum. Benımle ılgılenmıyorsn. Sen bana mal mülk para verdn ama mutluluk veremedın. Bu saatten sonra naparsan yapp çoook gec artık dedım. o da sabah ezanında cevp vermıs. Son kararın mı çok ıyı düşündün mü dedııı. Cok sınırlendm bu msja ben de evettt dedımm. Tamam son kararın yanıı,bana soylıcegın bı sey var mı vss dedıı. Sonra aradm bunu ne kadar rahatsın demek kı sen de böyle olmasını ıstıyordn dedımm. Oyle olmasını ısteseydm sana kalmadann ben derdım. Bunca zahmete de kalkısmazdm. ( bu arada her seyı o yapıyor oğlan evıde o kız evı de ,benım harclıgıma varana kadar o verıyor ) ama sen bana senınle evlenmek ıstemıyorum dersen,bu kadar cıddı bır ılıskıde evlencegız sonucta bunu dıyebılıyorsn sevmıyorsndr zaten ben sevsem ne olur sevmesem ne olurr. Bugün, bu her sey hazırken,evımızı tutup eştalarımızı perdelerımızı almısken sen bana hala ayrılmktan bahsedıyorsan 3 gün boyunca neden aramadıgımı da söyledıgım halde ıslerden ötürüü arayamadm öğle arasına bıle cıkmadm aksam da geldm hemen yattım dedıgım halde ayrılmktan bahsedebılıyorsan kım bılr yarın öbur gün belkıde bır anlık bosanırsn bıle. O zaman botecegıne bastan bıtsın o zaman Kübra dedıı. Iste böyle kızlar. Dusuncelerınızı almak ıstıyorummm ;( ??
ayy canım sanki biraz fazla üzerine gitmemiş tamam aramamış bu çok kötü bir şey ama bahanesini de söylemiş yani keşke ayrılma lafını ağzına almasaydın belli seviyor seni evlenmek için bu kadar uğraştığına göre sen çok üzerine gitme adamın yumuşatmaya çalış haklısın abarttım de bence yani bu benim fikrim tabi böyle basit bir şey için güzelim ilişkinizi bitirmeye hiç gerek yok bence
Uzaklıkta ilişki yürütmek çok zor seni anlıyorum.
Nişanlının işi ne bilmiyorum ama yorucu,stresli bir işi varsa gerçekten
daha anlayışlı olman gerekir..
Üstelik senin ısrarla üstüne gelmene rağmen oldukça alttan almış,
sakin kalmayı başarabilmiş.
İyi be defol da diyebilirdi.
Evet sevdiği halde!
Sen sevdiğin halde nasıl evlenmek istemiyorum dediysen o sinirle işte..
5 dk da olsa arayabilirdi doğru.
Yemek yerken bile konuşabilirsiniz bence.
Konuştuğumu bilirim.
Ama tatlı tatlı anlat bunları.
İtici davranmışsın insan soğur :S
bu kadar kaşınmışsın adam sana aşık idare etmiş bence . kıymetini bil 1 hafta kala bunlar yapılmaz
İnşaALLAH Bizim bu İLİŞKİSİZLİĞİMİZİN sebebii bu pc ve telefondurr uzaklıktırr ! bundan da şüphelıyım. Acaba bununla ilgisi yok muu ? bütün uzakta ilişki yaşayanlar bızım gibi mi yoksa tatlı tatlı geçiniyorlar mıı ?!(((( @
Tabiki bununla ilgisi var.
Yanında olsa bir bakışına erirsin.
İki gülüşüne susarsın.
Telefonda kavga, kötü söz kolay.
Diline geleni söylüyor insan.
Karşındayken söylemeye kıyamazsın ki..
Uzatmaya da kıyamazsın..
Uzak olup da iyi gidiyorsa ilişki eğer, emin ol karşılıklı sonsuz anlayış,hoşgörü
söz konusudur..
Bunu başarabilmek de kolay değil malesef :S
Uzaklıkta ilişki yürütmek çok zor seni anlıyorum.
Nişanlının işi ne bilmiyorum ama yorucu,stresli bir işi varsa gerçekten
daha anlayışlı olman gerekir..
Üstelik senin ısrarla üstüne gelmene rağmen oldukça alttan almış,
sakin kalmayı başarabilmiş.
İyi be defol da diyebilirdi.
Evet sevdiği halde!
Sen sevdiğin halde nasıl evlenmek istemiyorum dediysen o sinirle işte..
5 dk da olsa arayabilirdi doğru.
Yemek yerken bile konuşabilirsiniz bence.
Konuştuğumu bilirim.
Ama tatlı tatlı anlat bunları.
İtici davranmışsın insan soğur :S
Canım bana göre arayıp sormalı insan gün içinde 5 dk da olsa fırsat bulmalı ama sen de sanki fazla üzerine girmişsin erkekler sürekli eleştirilip şikayet edilmekten nefret ederler herkes öyledir aslında
Bence anlatmak istediğini daha sakin konuyu ayrılığa getirmeden ifade etmelisin
Ve bence seviyor seni
Sen istemekte çok haklısın ama haklıyken haksız olmuşsun
Ve erkekler bizim gibi ince düşünemeyebiliyorlar maalesef
Benim eşim de öyle eminim sevgisindn öl desem ölür ama incelik sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?