Lütfen yardım edınnn :(((( aciiiilllll ;(((

seven insan bıırakmaz derken kimi kast ettın canım,benı mii ? ://

:) . Pekı,sevdığını neye dayanarak söyluyrsun canım ? . Bana bagırıpp,çağırıyor. Ufacık bı syde terslıyorr.. @@:/

Azıcık tartışsak mahvolur beni üzdüğü için ben hep onun ince olmamasından şikayet ederim o çok üzülür ama yapısı öyle konuşmayı seven biri değil ama nişanlıyken çok arardı
Vakitsizlik diye birşey olmaz bana göre yemek yerken wc giderken işten çıkınca eve giderken de mi çalışıyor sanki

Onun aramasını beklediğim için sınır oluyor. sen oturuyorsun benı arasın ben aramıcam dıyorsun. böyle dersen böyle kavga ederiz işte. bu 5 dkikalık zamanın fazlası sende mevcud halbuki. ama bencillik yapıyorsunn dıyor. ilgilenmıyorsun ilgilenmıyorsun dıyorsun bana. 3 gün boyunca sen de benı aramadın,sen çok mu ilgilenıyorusn pki Kübra ? dedi.

Iyide tek taraflı olmuyor maalesef yıpranıyor insan bide düğün arefesinde insan daha da hassas oluyor doğrumu yapıyorum filan diye
Daha çok ilgi bekliyor
Benim arkadaşım bir yıl nişanlı kaldı toplasan 10 defa bile aramamıştır nişanlısı hep o arardı ve tabi hep problem olurdu evlendi sonra şimdi mutlu ama ilk başlarda zorlanmıştı şimdi alıştı yani onun karakteri öyle öyle kabul edeceğim dedi
Yani sen böyle kabul ediyorsan eğer ve sevgisinden şüphe etmiyorsan konuştuğunuzda soğuk davranmıyorsa eğer problem yok bence kimin ne dediği de önemli değil hayat senin
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler bence sen çok haklısın beklemekte bana göre ifade etmen yanlış olmuş sadece
Kırmadan şikayet etmeden sadece bu duruma üzüldüğünü belli ederek ifade etmek lazım belki de
Amaaaan zor bu işler ya)

Aramamasi sormamasi tabikide kötü, ama bence sende
fazla üstune gitmissin...

Eger aramama sebebleri gercekten varsa , sen ara belki o
kosusturuyor ve aklina gelmiyo.
Uzaktan uzaga iliski yurutmek zor , seni anlamamak mumkun degil.
Ama zaten dugune az bi zaman kalmis sabir canim.

Bence nisanlindan ozur dilemelisin , ve ayrilik.lafi gecmemeli..ne olursa olsun, en son soylenecek seyi basta soyleme.

Bence nişanlının biraz dinlenmeye ihtiyacı var
hem sürekli çalışıp hem düğün işleri vs artık kafa kalmaz ki.
o kadar aradıgına bile şükretmen lazım bence
dediği gibi hep de karşıdan beklememek lazım o aramazsa sen ara. yarın bir gün evleneceksiniz
bu kadar basit ayrılalım vs demek hoş değil sevgili değilsiniz siz.
zaten nişanlın da muhtemelen her zaman ki kızgınlıkların oldugunu düşünüp üstüne düşmemiştir.

yok canim seni değil nisanlini kastettim ben. ewet bide ben aramadim ama sende aramadin diye üste çıkıyorlar. ama yine de sen ara yoksa soğukluk giriyor araya tatlim

seven ınsan bırakmaz derken,ben ayrılmak ıstesem bıle bırakmaz mı demek ıstedın ?

Nişanlın haklı yaa. Seni aldatmamış etmemiş. Liseli aşık değilsiniz ki heran msj arama felan olsun

o da Seven ınsan zaten bırakmaz,ayrılığı ağzına Alamaz dıyenlerden. Bu zamana kadr ben ona HeP ayrılık lafı ettm. Ve benı süreklı uyardıı. Bana ayrılık lafı etme Kübraa dedı. Yok böyle bır sey. Gıtme etme dedi. Ama bu nışandan sonra, ış çok cıddıye bındıgı ıcın, bı de nışanlım muhafazakar bır ınsandır. Bunun da cok etkısı oldugunu düşünüyorm. Sevmedıgını düşünmek Istemıyorum yaa bu yuzden de dıyor kı,eger sen benı Istemessen,benımle evlenmek Istemessen,bu ALLAH Katında sahih bır evlılık olmaz Kübra. Çünkü ALLAH Rasulü,nıkahın geçerlı ve sahih olması ıcın kızın rızası ve şahidlerın huzurunda olması gerekır dıye buyuruyor. Sen hala neyden bahsedıyorsn Kübra dıyor. :S. Ben de dıyorum,benı svıp sevmedıgını ölçmek ıstıyorum bu yuzden söyluyorm aslında dıyorumm. Ha sen kendıne yalvartmak ıstıyorsun öyle mı Kübra. Bıraz empatı kurr. Ben sana aynısını yapsamm, ayrılmak ıstedıgımı söylesemm,senı yalvartsam dalga gecer gıbıı. Sonrada desem senı ölçtümm. Dıye dedıı

her bayan şımartılmak sevildiğini duymak ister ben anlıyorum seni
ama işte her insan da bunları kolayca gösteremez demek ki nişanlın da öyle. işin ilgi göstermek değil de mantık kısmına bakıyor.
o halde sen de ayrılmakla tehdit etmekle değil de başka türlü sevdiğini göstermesini sağla.
ne bileyim konuşurken hayaller kurarız ya ona kurdur evlilik hayalinizi.
ve yahut başka şirinlikler yap böyle kendiliğinden gelişir onun göstermesi de.
onun dilinden konuş yani

Bak benim ki de aynıydı lafı ayrılığa getirme sakın derdi hep ben öyle demm derdi ben çok gittim üstüne en sonunda nasilda burnumdan getirip gitti herşeyi iste. sen svgisinden eminsen eğer çok tatlı dille anlat bi orta yol bulun ama uygulasin yani o da. ne bilim o da kendince haklı olduğunu düşünüyor bence o yüzden ağzına laf verme büyüklük sende kalsın ama baktın degisen bisey yok hâlâ sorumsuzsao zaman ddüşün derim ben tatlım benim.. ama inşallah dediğin gibi muhafazakar dir ve seviyordur ve insallah gönlünce mutlu olursunuz canim *amin*

gerekmezdi. erkekler gurur yapıyor çoğu zaman, altta kalmamak için. tutup da nolur beni bırakma moduna girenler daha azdır.

kaç yaşındasın?
nişanlın nereli?
keşke harçlığını ondan almak için evlenmeyi bekleseydin... bütün ipler eline geçmiş.

bir de böyle işkolik erkekler vardır. arkadaşımın sevgilisi vardı, aynı şehirde bile haftada bir gün ayıramazdı, üstelik akşamları telefonda konuşurken de uyuyakalırmış inşaatçıydı gerçekten yoğunluktan böyleydi ama tabi tüm örnekler aynı olmayabilir ilgisizlik konusunda...

haksızsın malesef.
bu kadar kolay evlenmeyelim diyebiliyorsan bence de evlenmeyin.

alemsin yaaa ilişki monotonlaşmasın diye gecenin 2' sinde insan aranırmı telefonla... adam ertesi gün erkenden uyanıp işe gidecek ve sen uykusunu bölüyosun ayrıca uyku sersemliğiyle senle ne konuşmasını umuyorsun sevgilin sana iyi sabrediyor valla kusura bakma... üstüne sütlük bir de sen ayrılmak isteyen tarafsın :))))))

Ben ondan cerben para almıyorum !. Yatırma,ıstemıyormm sen kendıne bakk. Dedıgım zaman. Işıtmedıgım laf kalmıyor. Hemen sınırlenıyo senı ı mı varrr. Bu ne demek sımdı @ dıyor. Ben 20 yasındayım. Nışanlımda K.Maraşlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…