seven insan bıırakmaz derken kimi kast ettın canım,benı mii ? ://Valla bizde öyleydik aynı siz gibi ama inanki istedikleri zaman çok güzel zaman yaratabilirler bence hiç olmazsa lavaboya giderken bile iki dakika da olsa arayabilirler. bizde çok tartıoşıyorduk uzakta olduğumuz için. ama sonra aramız iyice açıldı hiç aramamaya başladı sonra beni bayağı bi kahretti aylarca acı çekip süründüm.. umurunda bile değildi ben allah ın her günü ağlarken o gezip tozup düğünlere gitmiş meğersem.. ben onu bunu bilmem seven insan nolursa olsun sevdiğini üzmez.. zaten bu tartışma sırasında susuyolar ya daha da tepem atıyo benim. ama tabi çalışınca biraz stresli oluyolar tamam alttan alıp anlayış göstermek lazım ama 3 gün aramamanın bi bahanesi olamaz bence.beni de 3 gün aramadı bende sen gibi tartıştım en sonunda koptu onlar için herşey çok kolay malesef biz gibi değller. ama seven bırakmaz kardeşim... allah hakkında hayırlısını nasip eylesi. kolay gelsin canım..
:). Pekı,sevdığını neye dayanarak söyluyrsun canım ? . Bana bagırıpp,çağırıyor. Ufacık bı syde terslıyorr.. @@:/
seven insan bıırakmaz derken kimi kast ettın canım,benı mii ? ://
Azıcık tartışsak mahvolur beni üzdüğü için ben hep onun ince olmamasından şikayet ederim o çok üzülür ama yapısı öyle konuşmayı seven biri değil ama nişanlıyken çok arardı
Vakitsizlik diye birşey olmaz bana göre yemek yerken wc giderken işten çıkınca eve giderken de mi çalışıyor sanki
Onun aramasını beklediğim için sınır oluyor. sen oturuyorsun benı arasın ben aramıcam dıyorsun. böyle dersen böyle kavga ederiz işte. bu 5 dkikalık zamanın fazlası sende mevcud halbuki. ama bencillik yapıyorsunn dıyor. ilgilenmıyorsun ilgilenmıyorsun dıyorsun bana. 3 gün boyunca sen de benı aramadın,sen çok mu ilgilenıyorusn pki Kübra ? dedi.
yok canim seni değil nisanlini kastettim ben. ewet bide ben aramadim ama sende aramadin diye üste çıkıyorlar. ama yine de sen ara yoksa soğukluk giriyor araya tatlimseven insan bıırakmaz derken kimi kast ettın canım,benı mii ? ://
yok canim seni değil nisanlini kastettim ben. ewet bide ben aramadim ama sende aramadin diye üste çıkıyorlar. ama yine de sen ara yoksa soğukluk giriyor araya tatlim
seven ınsan bırakmaz derken,ben ayrılmak ıstesem bıle bırakmaz mı demek ıstedın OTE]
ewet canım aynen öyle. kendinden yola çık sen onsuz nasıl yapamayacağını düşünüyorsan o da öyle olmalı. benim fikrim bu tabii
her bayan şımartılmak sevildiğini duymak ister ben anlıyorum senio da Seven ınsan zaten bırakmaz,ayrılığı ağzına Alamaz dıyenlerden. Bu zamana kadr ben ona HeP ayrılık lafı ettm. Ve benı süreklı uyardıı. Bana ayrılık lafı etme Kübraa dedı. Yok böyle bır sey. Gıtme etme dedi. Ama bu nışandan sonra, ış çok cıddıye bındıgı ıcın, bı de nışanlım muhafazakar bır ınsandır. Bunun da cok etkısı oldugunu düşünüyorm. Sevmedıgını düşünmek Istemıyorum yaabu yuzden de dıyor kı,eger sen benı Istemessen,benımle evlenmek Istemessen,bu ALLAH Katında sahih bır evlılık olmaz Kübra. Çünkü ALLAH Rasulü,nıkahın geçerlı ve sahih olması ıcın kızın rızası ve şahidlerın huzurunda olması gerekır dıye buyuruyor. Sen hala neyden bahsedıyorsn Kübra dıyor. :S. Ben de dıyorum,benı svıp sevmedıgını ölçmek ıstıyorum bu yuzden söyluyorm aslında dıyorumm. Ha sen kendıne yalvartmak ıstıyorsun öyle mı Kübra. Bıraz empatı kurr. Ben sana aynısını yapsamm, ayrılmak ıstedıgımı söylesemm,senı yalvartsam dalga gecer gıbıı. Sonrada desem senı ölçtümm. Dıye dedıı
ve ne olursa olsun seven insann ayrılma yapma etme demesii gerekmez mıydıı ? böyle deyınce de diyor ki,Seven insan zaten ayrılmayı ağzına dahi alamaz,içinden dahii geçiremez kii ben önüne gecsem ne olur sen her seyi bitirmişken diyorr :26:
Arkadaşlar kafam çok karışık ve çok üzgünümmmm. Sızın düşüncelerınıze ve yardımlarınıZa ıhtıyacım vaarr ;( ben nışanlıyım. Nışanlımla 16 saatlik bır uzaklıktayız. Bırbırımızı de görmuyoruz halıyle. Bu yuzden tartıstıgımızı,aramızın soğuk oldugunu düşünüyorm. Ama kımı zaman b,yle olmuyorrnıye bır öyle bır böyle dıyorum. O da ışınden ötürüü böyle oldugunu,ışının cok yoğun,streslı ve yorucu oldugunu söyluyor bana. Bu hafta 3 gün boyunca Hıç Konusmadk. ben de ınsan nasıll sevdıgını 3 gün aramadan,konusmadan durabılırr dedım 5 dkıka da olsa ınsan bi arar dedmm. O da dedı bu bana söyledıgını sen de yapabılırsın. Halbukı senn çalısmıyorsun yanlıs anlama,24 saat evdesn. Ama ben aaramaynca suç olyyor. Sen aramaynca bır sey Yokk. Dedı. Dün de kardeşı geldı urfadan orada kardesı polıs. Kırk yılda böyle memleketıne gelebılıyor ıste. Ben de msj attım dedm ıı geceler herhlde gecelerı de çalısıyorsn dıye laf soktumm. O da laf soktugumu anlamadı yok hayır kardesım geldı onunla oturuyorz,henüz ış çıkmadıı dedı. Kendısı bu hafta nöbetcı oldugu ıcın cıddı söyledıgımı zannettı. Neys,ben de trıp yaptm ı tm ıı geceler dedm. Yazmadı. Neden yazmıyorsn falan dedm. Sonra baya saydırdım bagırıp çağırdmm aramıyor sormuyor sevmıyor vssdıye söylndm. O da dedı Kübram ALLAH Aşkına bugün yeternce kavga ettım gergınım bı de senınle kavga etmk ıstemıyorm dedı. Ben de önumuzdekı hafta sonu nısanlımın memleketıne gıdıcem daha doğrusu gıdıcez annemle. Evımızı yerlestırıcz,nıkahımız olucak,çeyızım gıdıck vs.. Bunun ıcın. Dedım ben de dün aksam gelmıyormm sevındırıcı bı haber senın ıcınn dedım. Neden :Ss dedı. Salak mıyım ben ıstenmedıgım yere gıdıcem dedmm. Yazmadı.ne oldu ısıne geldı demı yazmıyorsn dedım. Geleceksın tabıkıde benı yarı yolda bırakıcak halın yokk dedıı. Kavga etmemek ıcın susuyorum geleceksın Kübra dedıı. Neyss,bu yarın sabahta yanı bugün de erken kalkacagı ıcın yattı. Ben de gece psıkopata bağladmm msj attım. Dedım kıı, Ben senınle evlenmek Istemıyorum. Benımle ılgılenmıyorsn. Sen bana mal mülk para verdn ama mutluluk veremedın. Bu saatten sonra naparsan yapp çoook gec artık dedım. o da sabah ezanında cevp vermıs. Son kararın mı çok ıyı düşündün mü dedııı. Cok sınırlendm bu msja ben de evettt dedımm. Tamam son kararın yanıı,bana soylıcegın bı sey var mı vss dedıı. Sonra aradm bunu ne kadar rahatsın demek kı sen de böyle olmasını ıstıyordn dedımm. Oyle olmasını ısteseydm sana kalmadann ben derdım. Bunca zahmete de kalkısmazdm. ( bu arada her seyı o yapıyor oğlan evıde o kız evı de ,benım harclıgıma varana kadar o verıyor ) ama sen bana senınle evlenmek ıstemıyorum dersen,bu kadar cıddı bır ılıskıde evlencegız sonucta bunu dıyebılıyorsn sevmıyorsndr zaten ben sevsem ne olur sevmesem ne olurr. Bugün, bu her sey hazırken,evımızı tutup eştalarımızı perdelerımızı almısken sen bana hala ayrılmktan bahsedıyorsan 3 gün boyunca neden aramadıgımı da söyledıgım halde ıslerden ötürüü arayamadm öğle arasına bıle cıkmadm aksam da geldm hemen yattım dedıgım halde ayrılmktan bahsedebılıyorsan kım bılr yarın öbur gün belkıde bır anlık bosanırsn bıle. O zaman botecegıne bastan bıtsın o zaman Kübra dedıı. Iste böyle kızlar. Dusuncelerınızı almak ıstıyorummm ;( ??
ben bu ılışkı de kendıme de çokk sınır oluyorum zaten, bır orta yolu bulamayan bır ınsanı. Arıyorum olmuyor. Aramıyorum olmuyor. Gece yarısı arıyorum ılışkımız monotonlaşmasın,bır degısıklık katayım dıye. Bır sabredıyor ıkı sabredıyır. Ben sana her zaman arayabılırsn derken,gecenın 2sını de kast etmemeıstım be Kübra dıyorr. Hadı aramayayım,kendısı dınlenık oldugunda arar dıyorum o da böyle kımı zaman aramıyor ışte @ ;(. Bu arada kendısı de Katıp. Katıp olanlar varsa bılgılendırebılır mıı. Bu ka zor mu bu katıplıkk. Bunun abarttıgı kadaarrrr ;(@@@
Ben ondan cerben para almıyorum !. Yatırma,ıstemıyormm sen kendıne bakk. Dedıgım zaman. Işıtmedıgım laf kalmıyor. Hemen sınırlenıyo senı ı mı varrr. Bu ne demek sımdı @ dıyor. Ben 20 yasındayım. Nışanlımda K.Maraşlı.gerekmezdi. erkekler gurur yapıyor çoğu zaman, altta kalmamak için. tutup da nolur beni bırakma moduna girenler daha azdır.
kaç yaşındasın?
nişanlın nereli?
keşke harçlığını ondan almak için evlenmeyi bekleseydin... bütün ipler eline geçmiş.
bir de böyle işkolik erkekler vardır. arkadaşımın sevgilisi vardı, aynı şehirde bile haftada bir gün ayıramazdı, üstelik akşamları telefonda konuşurken de uyuyakalırmışinşaatçıydı gerçekten yoğunluktan böyleydi ama tabi tüm örnekler aynı olmayabilir ilgisizlik konusunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?