lütfen yardım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

ecemim2001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.019
1
116
Ankara
arkadaşlar 17+2 günlük hamileyim son kontrolümde idrar tahlilinde az lökosit görüldü bunun üzerin idrar kültürü istedi allahtan üreme görülmedi bir kaç gün bekleyelim bol su iç tekrar bakalım olmazsa ilaç tedavisi yaparım dedi canım sıkıldı çok migrenim olmasına rağmen bir ağrı kesici bile içmedim sizlerden bu sıkıntıyı yaşayanınız oldu mu ilaç kullanmadan doğal yolla düzeltebilir miyim lütfen cevap verin:çok üzgünüm:

canım geçmiş olsun bendede iltihap oluştu doktorum tek kullanımlık toz halinde bir antibiyotik verdi eğer Dr un ilaç uygun gördüyse mutlaka kullanmalısın benim fikrimce sevgiyle ve sağlıcakla kalyerimseniben

bende de oldu canım monurol dıye tek içimlik bı antıbıyotık var o içiliyo zararı olsa dr verır mı

benimde 7.ayda iltihap olmuştu.doktorumun verdiği ilaçları kullandım.çünkü tedavi edilmezse onunda zararı var bebek için. doktoruna güven şu anda 1 aylık maşallah canavar gibi bir oğlum var:)))

bende 18 +4 haftalık hamileyim bendede 3 gün önce idrar yolu enfeksiyonu çıktı. doktorum tek içimlik monurol verdi birde alfasilin antibiyotik bende önce tereddüt ettim ama doktorum önerdiğine göre içmeliyim dedim. Şimdi 3-4 gün daha içiçcem sonra tekrar tahlil yapılacak. inşallah geçer ilaç içmeyi hiç sevmiyorum.

bende her yıl tekrarlayan idrar yolları enfeksyonu olurdu.hamileliğimin ikinci ayında böbreklerimde kum tespit edildi.tabi idrar yollarında acayip enfeksiyon bakteri ne ararsan vardı yani.kültürde üreme de oldu.ben varya acayip kötüydüm ateşleniyordum ağrı sancılar allah birdaha yaşatmaz inşallah.doktorum bana uygun bir antibiyotik verdi onu kullandım.şimdi iyiyim az su içtiğim zamanlarda yine hafif yanma oluyor.bence sen korkma kültürde üreme olmadıysa bu iyi haber.antibiyotik almicaksın demekki.bol bol su iç hatta elinden şaşalı düşürme geçer tatlıma.s.

canım bendede oluşmuş bende on haftalık hamıleyım doktor bol su iç boyle belkı atlatırız dedı bırde ılk uç ay hıç bır ılaç vermıyorlar ama sonra doktor uygun gorurse içebılıyorsun çok fazla dert etme kendıne atrık ıkı tanesınız onu da duşun sen ne kadar bırseylere sabıt kalırsan o kadar etkılenıyor

çok teşekkür ederim arkadaşlar doktorumda aynı şeyi söyledi pazaresine kadar bol su içecem tekrar tahlil inşallah biter allah hepimizin bebişlerini korusun

benim de 6 haftalık.. az önce öğrendim tahlillerden enfek. olduğunu. 2 gün sonra randevum var inş bişi olmas:sinifsinif:

geçmiş olsun arkadaşım, üzülme zaten üreme falan gözlenmemiş. bol bol su iç, idrar yolların yıkansın, bu şekilde bile geçebilir. olmadı monurol şase yazabilir doktorun

Bende 17+2 hamileyim dün doktora gittim iltihap çıktı doktorum bana cec 1000 mg suya atılan ilaç verdi ve bol su içmem gerektiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…