lütfen yardım hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi a2020
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a2020

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
92
15
18
27
arkadaşlarım merhaba ben şubat14 de adet oldum 2 Mayıs'ta yumurtam 20mm çatlatma iğnesi oldu 3 Mayıs'ta birlikteliğimiz oldu ve bunun öncesinde de zaten iki gün arayla düzenli ilişkiye giriyorduk yaklaşık 1 haftadır belki daha fazla inanılmaz vücudumu sınıyor sürekli ateş basıyor ve az oranda terliyorum ve bir anda geçiyor buz gibi oluyorum acaba gebelik olabilir mi bu tarz bir şey başınıza geldiyse bana yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

arkadaşlarım merhaba ben şubat14 de adet oldum 2 Mayıs'ta yumurtam 20mm çatlatma iğnesi oldu 3 Mayıs'ta birlikteliğimiz oldu ve bunun öncesinde de zaten iki gün arayla düzenli ilişkiye giriyorduk yaklaşık 1 haftadır belki daha fazla inanılmaz vücudumu sınıyor sürekli ateş basıyor ve az oranda terliyorum ve bir anda geçiyor buz gibi oluyorum acaba gebelik olabilir mi bu tarz bir şey başınıza geldiyse bana yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim
Mart mı demek istiyorsun?

Merhaba bazı kişiler iğne etkisini yaşıyor yan etkisi yani bazısında olmuyor 15. Gün anca çıkıyor sonuç yani bu ayın 15inde gebelik testi yapabilirsin şuan yapsan iğne içinde HCG hormonu içerdiği için yalancı pozitif görüceksin 9-10 gün kadar sonra negatife dönüyor ve sonrasında gelen pozitif testler yani 14/15 günde pozitifse hayırlı olsun😀

Back
X