• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hanımlar :(

kdrdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
388
19
33
8 aylık evliyim 18 yaşındayım . Eşimle kaçarak evlendik. Esimde 20 yaşında . Yaşıma göre olgun ev isi bilen ve konusmasini bilen bir kızım aynı zamanda misafir Perver. Benim sıkıntım şu. Kayinvalidemle bir oturuyorum eşimin askerliği var diye ayrı ev vermiyorlar . Normalde zaten bir binanın içinde yaşıyoruz. Ayrı ev olsa bile . Şuan eşimle çatı katında kalıyoruz ve 7 aylık hamileyim . Kaynim evlencek 1 ay sonra sunun farkına vardım kaynanam çok ayrım yapıyor bana bir tane yeni çarşaf bile vermezken yeni geline herseyi yapıyor ve 2 haftadır çatışan aşağıya inmiyorum sormuyor bile hamilesin ne yersin içersin demiyor yeni gelinle birlikte oruç acıyorlar asagida beni sormuyor bile. Ayrı ev isteme hakkım var dimi ayıp değil dimi hiç huzurum yok bunalimdayim

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
Hakkiniz var olmasina var da esiniz ne diyor bu duruma?
Ah be, evlilik icin cok erken degil mi arkadasim?

7 aylık evliyim 18 yaşındayım . Eşimle kaçarak evlendik. Esimde 20 yaşında . Yaşıma göre olgun ev isi bilen ve konusmasini bilen bir kızım aynı zamanda misafir Perver. Benim sıkıntım şu. Kayinvalidemle bir oturuyorum eşimin askerliği var diye ayrı ev vermiyorlar . Normalde zaten bir binanın içinde yaşıyoruz. Ayrı ev olsa bile . Şuan eşimle çatı katında kalıyoruz ve 7 aylık hamileyim . Kaynim evlencek 1 ay sonra sunun farkına vardım kaynanam çok ayrım yapıyor bana bir tane yeni çarşaf bile vermezken yeni geline herseyi yapıyor ve 2 haftadır çatışan aşağıya inmiyorum sormuyor bile hamilesin ne yersin içersin demiyor yeni gelinle birlikte oruç acıyorlar asagida beni sormuyor bile. Ayrı ev isteme hakkım var dimi ayıp değil dimi hiç huzurum yok bunalimdayim

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
7 aylık evliyim 18 yaşındayım . Eşimle kaçarak evlendik. Esimde 20 yaşında . Yaşıma göre olgun ev isi bilen ve konusmasini bilen bir kızım aynı zamanda misafir Perver. Benim sıkıntım şu. Kayinvalidemle bir oturuyorum eşimin askerliği var diye ayrı ev vermiyorlar . Normalde zaten bir binanın içinde yaşıyoruz. Ayrı ev olsa bile . Şuan eşimle çatı katında kalıyoruz ve 7 aylık hamileyim . Kaynim evlencek 1 ay sonra sunun farkına vardım kaynanam çok ayrım yapıyor bana bir tane yeni çarşaf bile vermezken yeni geline herseyi yapıyor ve 2 haftadır çatışan aşağıya inmiyorum sormuyor bile hamilesin ne yersin içersin demiyor yeni gelinle birlikte oruç acıyorlar asagida beni sormuyor bile. Ayrı ev isteme hakkım var dimi ayıp değil dimi hiç huzurum yok bunalimdayim

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

Neden 18 yaşında kaçarsınız, bir de hemen çocuk yaparsınız. Bunların hepsini kaçtığınız için yaşadığınızın farkındasınız değil mi?

cnm durumunuz musaitse ayrı eve ckın.. ev ev ustune olmaz.. ayrı evıın olsun huzurun olsun..

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

Yavrucum kaçarak bir eve gelin gelmişsin.
O insanlar gelip seni istememiş..
Çok daha fazlasıylada karşılaşabilirdin.
Neden güzelikle olması gereken şeyleri ailelere dayatma ile yaptırıp sonrada ayrımcılık yapıldığında zorunuza gidiyor?

Son düzenleme:

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

ah be ablacım sen ne yaptın yaa...
tamam kaçtın evlendin de, bari askerden dönene kadar çocuk yapmasaydın.
biz sana şimdi ne diyelim?
eşin çalışıyor mu?
kimseden bir şey bekleme zaten, sana çarşaf vermek zorunda değiller. (destek olsalar tabiki iyi ama evlenip çocuk yapmayı bilen kişiler ev geçindirmeyi, kendi ihtiyaçlarını karşılamayı da bilmeli)
eşin askere ne zaman gidecek?

seni zor günler bekliyor farkındasın değil mi? seni üzmek için söylemiyorum, bu günlere hazır olman için uyarıyorum.

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

Ah be kızım niye kaçtın ki sen çocuksun karnında cocuk :( sen kaçmışsin sana verir mı yeniyi o kadin. Eldesin sen zaten mecbursun :/ insallah hayatın bundan sonra istedigin gibi olur:( soruna gelimce ayrı ev istemek tabi ki hakkın ayıp bisey yok yeter ki versinler

Keşke ailenin yanında kalsaydın, keşke kaçmasaydın ne kadar çok sevsen bile... Keşkeler, keşkeler...
Ben de eşinle konuşmanı tavsiye ediyorum, hamilesin el üstünde tutulman gerek yeme içme bakımından özellikle sen iki canlısın ve torunlarını taşıyorsun. Kendini kimseye ezdirme senden ricam bu:43:

Son düzenleme:
kusura bakma canım kaçmış gitmişsin o eve..bence kötü davranmadığına sevinmelisin...çünkü kaçarak evlenen hiçbir gelinin değer gördüğünü görmedim...eltin olacak kız teliyle duvağıyla geliyor o eve kaynana istemiştir muhtemelen örf adet anene bunlar yerine gelecek tabiki daha çok benimser..

allah yukunu hafıfletsın hata yapmışşın gunahına keffaret olsun inşallah

Canım 7 aylık evliyim 7 aylıkta hamileyim demişsin. Eğer hamile oldugun içinde kaçtıysan sana böyle davranıyo olabilirler:ssz: eğer öyle bişey varsa bebeği aldırmayıp sorumluluk alıp dogurmak büyük başarı ama bunları kafaya takmıycaksın malesef düşünmemeye çalış. Çatı katında mutfak varmı? Eşin alışveriş yapıyodur heralde eğer öyleyse boşver ye iç yat üst katta takma hiç

Keske sende bu kadar erken kacmayip o gelin gibi nazlansaydin daha degerli olurdun. Uzgunum ama seni hakli bulamicam ben. Bu kadar erken yasta kacmissin, birde hemen cocuk yapmissin, ustelik esin askers bile gitmemis. Cok fazla sey beklemd kayinvalidenden. Uste cikmaya da calismak yerins onlarla iyi anlasmaya bak. Esin yokken onlarla kalicaksin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olan olmuş artık kaçmışssın vah vah diyip can sıkmaya ne gerek var ? arkadaş fikir istiyo zor durumdayım diyo daha fazla üstüne gitmek bir şeyi değiştirmez ki... evet hatalar bu sonuçları doğurmuş olabilir fkat şuan bu konuda yapıcak bir şey yok eşinle konuşcaksın..çocuk olunca durum daha farklı olur merak etme

Kardeşim yaşın çok küçük
O yüzdendir ki sağlıklı düşünemiyorsun
7 aylık eli ve hamilesin 18 yaşında olduğuna göre 17 de evlendin
Ailenin rızası olmadan evlenemezdin reşit olmadığın için
Ben senin yerinde olsam eşimin annesinden ev istemek yerine önce kendi anneme babama kızardım
Beni niye okutmadınız ? Verecek ekmek suyunuz mu yoktu da 17 de çocuk gelin kervanına beni de eklediniz derdim ?

( Kimse kimseye bişey vermek zorunda değil hele ev çok pahalı bi istek, tuz istemiyosun ki. Öz ailen bile veremez sanırım )

Son düzenleme:
zaten eşine kaçarken ne bekliyordun sana el bebek gül bebek bakmazlardı bunu annende demiştir eminim el kapısında bizi çok ararsın demiştir anne babanın hayır duasını almadan kaçmışsın mutlu olmayı hiç bekleme bence inşallah ayrı eve çıkarsınınz diycem de çok zor bu devirde ya Allah yardımcın olsun hamilesin birde...

Ben 7 aylık hamile deyince
17 de evlendi sandım
Kaçmış öyle mi
Demek ki 18 dolar dolmaz kaçtılar
Kendine yazık etmişsin, başkasına değil

Kardeşim yaşın çok küçük
O yüzdendir ki sağlıklı düşünemiyorsun
7 aylık eli ve hamilesin 18 yaşında olduğuna göre 17 de evlendin
Ailenin rızası olmadan evlenemezdin reşit olmadığın için
Ben senin yerinde olsam eşimin annesinden ev istemek yerine önce kendi anneme babama kızardım
Beni niye okutmadınız ? Verecek ekmek suyunuz mu yoktu da 17 de çocuk gelin kervanına beni de eklediniz derdim ?

( Kimse kimseye bişey vermek zorunda değil hele ev çok pahalı bi istek, tuz istemiyosun ki. Öz ailen bile veremez sanırım )

konu sahibi kaçarak evlenmiş ailesinin ne şucu var ki zincire vuramazlardıya kızlarını, kendisi istemiş.. okumayı da eminim kendisi istememiştir.

Ah ablacim benim bu yasta keske aileni dinleseydin boyle hatalar etmeseydin. Insallah hayatin boyunca tek uzuntun bu olur.

Bunlar senin icin ogut cunku baska birsey denecek bie hikaye degil bu.

Birkac ay sonra 28 ime gececegim. Hala dusunuyorduk birkac aya kadar bir bebek sorumlulugunu alabilir miyiz diye. Senin kadar cocuk biri var karsinda erkek daha gec olgunlasir ustelik.

Ahh tatlim malesef adaletsizliklere alisicaksin cunku sen aileni ezip gectin onlarda seni ezecek. Sen soyledikce onlar gelmeseydin kacmasaydib diyecek. Sen ayri ev dedikce onlar kacmayi bildin evde tutun diyecek.

yeni gelin. Nazini da yapar nispetini de. Kopru gecilmedi daha gecene kadar herseyi yaptirir. Bunlara alisip cocugunla dusunmemeye calisicaksin. Baska yol yok. Rabbim yardimcin olsun.

Back
X