• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hanımlar :(

konu sahibi kaçarak evlenmiş ailesinin ne şucu var ki zincire vuramazlardıya kızlarını, kendisi istemiş.. okumayı da eminim kendisi istememiştir.

Sonradan fark edip ikinci yorumu yaptım
Konu da haklılık payı sıfır
Çocukluk bitmeden kadın olmak istemiş, olmuş.
Kira, fatura, geçim gökten zembille inmiyor, zorluk çekmesi çok normal
Ama bana ev verin demek çok tuhaf, bi tutam tuz mu bu ?
Çatı katında oturtmalarına şükür..

katılıyorum.
şimdi eşi çalışıyo olsa bile ev tuttular eşya aldılar fatura vs. derken ee askere gidicek eşi, sonra nasıl ödenecek o kira fatura falan. o yüzden mümkün değil başka eve çıkmaları şu anda.. :50:

katılıyorum.
şimdi eşi çalışıyo olsa bile ev tuttular eşya aldılar fatura vs. derken ee askere gidicek eşi, sonra nasıl ödenecek o kira fatura falan. o yüzden mümkün değil başka eve çıkmaları şu anda.. :50:

İki kişi çalışanlar bile zor evleniyor bu devirde
17 yaşında çocukların hele de biri hamile ve çalışmıyoken zorlanmaları sürpriz değil

Bu saatten sonra yapılacak tek şey var konu sahibi
Doğumdan sonra kayınvaliden torununa bakarsa sen de çalışabilirsin
İstediğin şartları çalışmadan hem de birlikte çalışmadan elde edemezsin

evet gözünüzden kaçmış orasını eger ailesi evlendirseydi tek suçlu onlar olacaktı orası ayrı... çatı katı dediği nasıl bir yer bizim evin çatı katısı her katından güzeldir eger kötüyse yasadıgı yer hamile bir bayan orada yaşatılır mı ama işte kocası becerikli biriyse gider ayrı ev de tutar karısını gül gibi yaşatır ama ailesinin agzının içine bakan biriyse çok zor birde ayrımcılık yapıyorlar ki insan sinir olur bu duruma öbür gelini el üstünde tutuyorlar..

Ben açıktan okuyorum ve lise bitti zaten 19 a 2 ay önce girdim ve kendi imzamla evlendim evleri var zaten bize ayrılan ev var ve kayinpederim beni çok seviyor hepsi çok seviyor sadece kayinvalidem öyle o da ben doğuluyum diye kaçmak alakası yok ve tek bana ayrım değil kendi oğulları arasında da ayrım yapıyor çünkü benim eşim çalışıp kendine harcamış parasini ama Kaynim annesine para vermiş diye ayrım yapıyor kimse bana yüklenmesi ve aileme laf etmesin büyük konusmasin kimse essimde ayrı ev istiyor konuştuk bu konuyu ama babası beni çok seviyor bu yüzden benim konuşmamı istiyor bu konuyu çünkü kayimpederim beni çok seviyor bu arada kaçtın dua söyle böyle yapmıyorlar demeyin benim babam ilk kactigimda kayinpederime ben kabul etmiyorum ediyorsanız her şartı kabuk edersiniz dedi ve onlar ettiler suan annem babam bana daha çok destek

note3 kadinlar_klubü

Borçları ödeyecek kadar paramiz var zaten annem babamda eşya konusunda destek olucak. Ev kendimizin .

note3 kadinlar_klubü

Bu durumda sorunun ne olduğunu anlayamadım ben. Kayınpederinizle konuşun ayrılın, ayıp değil.

Yok yani insanlar o kadar sert yorumlar yapıyorlar ki ben kaçmış olabilirim ama sonuçta resmi nikahı evliyim. Evlilik dışı beraberlik yaşayanlar belki bu kadar tepki almıyor . Benim tek sorunum ayrı ev yani yoksa kaynanam ayrı ev için bahane ve eşimle gayet mutluyum zaten ayrı ev olsa bile bi alt kat olacak kira falan değil . Kaçtım ama enayi de değilim

note3 kadinlar_klubü

Yeni gelin evlendi mi? Yani sizinle birlikte mi kalıyor? Ayrı ev tuttular mı ona?

Yok yani insanlar o kadar sert yorumlar yapıyorlar ki ben kaçmış olabilirim ama sonuçta resmi nikahı evliyim. Evlilik dışı beraberlik yaşayanlar belki bu kadar tepki almıyor . Benim tek sorunum ayrı ev yani yoksa kaynanam ayrı ev için bahane ve eşimle gayet mutluyum zaten ayrı ev olsa bile bi alt kat olacak kira falan değil . Kaçtım ama enayi de değilim

note3 kadinlar_klubü

Kimse sert yorum yapmamış arkadaşım evlenmek için yaşın çok genç demişler...

note3 kadinlar_klubü

Yorum yapanlar sizi kırmak ya da kınamak istememişti. Aksine mutsuz olduğunuzu düşünüp, sizin adınıza üzülmüşlerdi. Ayrıca burada genelde kaçtığı için pişman ve mutsuz olan kadınların konularını okuduğumuz için öyle düşünebiliyoruz. Herkes sizin gibi şanslı olamayabiliyor. Tek sorununuz buysa uygun bir dille konuşup evinizi ayırmaya çalışın. Kayınvalidenizi de takmayın, eşinizin kardeşinden aldığı parayı bir nevi hediyelerle iade ediyor.

Birazdan okuyup meslek sahibi olmus bayanlarimiz gelecek ve senin uzerinden bol bol ego tatmini yapacak. Cok cahil ve aptalsin keske olsen diyecekler. Akliselim olanlar da olan olmus genclik hatasi diyip sana yol gosterecek..
Birinci gruba prim verme.

1 ay sonra düğün . O da küçük yani 20 yaşında 1 yaş var aramızda da

note3 kadinlar_klubü

Hayata cok erken baslamissin.
Resmi nikahliyim kim ne karisir diyorsun da bi erkek icin aileye asla sirt cevrilmez. Kaynanan tabi deger vermez sana, bir de el ustunde tutulmayi mi bekliyorsun.onun dusunce yapisi bu su anda.
Benim ailemle ne sorunlarim olmustu evlenmeden once, karsi da ciktilar. Ama ben bekleyip mucadele etmeyi sectim ve sukurler olsun kazandim.
Simdi yaptiklarin sana cok dogru geliyordur eminim, ama her seyin farkina ne zaman varacaksin biliyo musun, esin annesinin doldurusuna gelip surekli senle hirlastigi zaman. Senin zaten bisey soylemeye hakkin yok o kadina gore. Cunku sen kacarak her seyi kabullendin zaten.
Allah yardim etsin.

Konuya yorum yapamadim pardon.
Zaten o evde mutlu degilsen evleri ayirmaniz daha mantikli.
Esinle konus, kabul ettirebilirsen gerisi kolay zaten.
Ailenle gorusuyor musun peki?

Eşin askerdeyken belki annenin yanında kalırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaslar anlamiyorsunuz galiba eşim zaten annesinden sikayetciydi bana babam seni sevsin der yeter derdi kaynanam bana değil oğluna da ayrımcılık yapıyor bugüne kadar da ondan bi maddi destek görmedik kendimiz yaptık ev kursak kendi paramiz la kurcaz sıkıntı yok yani

note3 kadinlar_klubü

Back
X