• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hanımlar :(

O zaman kendi duzenini kur vakit kaybetmeden. Siginti gibi goruyorlar seni su an.

Aynı fikirdeyim ha catida kalmışım ha ayrı evde . En azından düzenim olur annem babam kalmaya gelirler yanıma. Doğum yapcam evim olmadığı için annem yanına getircek benle bebeği kırkı çıkana kadar ayrı ev olsa onlar gelirdi.

note3 kadinlar_klubü

Tamam bi hata yapmışsın,erkenden evlenmişsin ama arkadaşlar gitmeyin üstüne bu kadar.Bi hata yaptı olan olmuş bitmiş kaç yaşında kadın bu kız cahil insan yol yordam gösterir.Bi kap yemek çokmu zor bu kız hamile bide,ne yani kaçtı evlendi diye bu kadar üstüne gidilmez ki.Anlamıyorum bazen insanları al gelinlerini oturun yiyin için,kötü olunca ne oluo yani bağrına bassana kızı yazık ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konuyu aynı başlıkla kaçmadan önce açmanı o kadar isterdim ki.
Şimdi olan olmuş susup ne yazık ki kaderine razı olmaktan başka çaren yok kardeşim ..

Tamam bi hata yapmışsın,erkenden evlenmişsin ama arkadaşlar gitmeyin üstüne bu kadar.Bi hata yaptı olan olmuş bitmiş kaç yaşında kadın bu kız cahil insan yol yordam gösterir.Bi kap yemek çokmu zor bu kız hamile bide,ne yani kaçtı evlendi diye bu kadar üstüne gidilmez ki.Anlamıyorum bazen insanları al gelinlerini oturun yiyin için,kötü olunca ne oluo yani bağrına bassana kızı yazık ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ki herkes benim cana yakinligimi hizmetimi becerikkigimi konuşuyor kaynanam bana bişey almadı ama ben ona anneler gününde hediyeler normal günlük hediyeler alıyordum evet kaçmış olabilirim ama asla kötü bişey yapmadım inanın herkes bunun farkın da

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
bir tanıdığımız var.büyük oğlu askerden geldi,evlendirmek istediler.bir kızı çok istediler gide gele o kızı zorla nişanladılar.küçük oğlunun da kız arkadaşı vardı.daha lisede idi.tutturdu bunlar da evleneceğiz diye.istemeye istemeye nişan yaptılar ve 2 düğünü birlikte yaptılar.düğünden kısa süre sonra da küçük askere gitti.büyük gelini el üstünde tuttular.küçükte zamansız evlenmesinin sıkıntısını epey yaşadı:50:

Bu konuyu aynı başlıkla kaçmadan önce açmanı o kadar isterdim ki.
Şimdi olan olmuş susup ne yazık ki kaderine razı olmaktan başka çaren yok kardeşim ..

Ben kader mi kaynanamla degik eşimle. Yaşamak istiyorum ve ondan başka sıkıntı da yok aslında

note3 kadinlar_klubü

bir tanıdığımız var.büyük oğlu askerden geldi,evlendirmek istediler.bir kızı çok istediler gide gele o kızı zorla nişanladılar.küçük oğlunun da kız arkadaşı vardı.daha lisede idi.tutturdu bunlar da evleneceğiz diye.istemeye istemeye nişan yaptılar ve 2 düğünü birlikte yaptılar.düğünden kısa süre sonra da küçük askere gitti.büyük gelini el üstünde tuttular.küçükte zamansız evlenmesinin sıkıntısını epey yaşadı:50:

Ben bişey istemiyorum kimseden sevgiden saygida ayrı evde çocuğumla kocami beklerim zaten kayimpederim yeter bana

note3 kadinlar_klubü

ayrı eve çıkmak için maddi durumunuz yeterli mi?
Yoksa babasının boynunun borcu mu? Nasıl olsa oğlu yapacak gibi bir durum var mı?

ayrı eve çıkmak için maddi durumunuz yeterli mi?
Yoksa babasının boynunun borcu mu? Nasıl olsa oğlu yapacak gibi bir durum var mı?

Ya evimiz var zaten bi eşyalar var onuda iki taraflı alincak yani sıkıntı yok birikmiş paramiz var biraz zaten

note3 kadinlar_klubü

Ya evimiz var zaten bi eşyalar var onuda iki taraflı alincak yani sıkıntı yok birikmiş paramiz var biraz zaten

note3 kadinlar_klubü

Yani aslında kızıyorum. 18 yaşında sen, 20 yaşında eşin 7 aylık hamile… ne diyim ki çıkın o zaman.
Siz küçük olunca sizi böyle yönetirler işte.

Sen nasıl kaçarsın gel bakalım buraya deyim de yeter diye bağır sende.

Neyse olan olmuş hakikaten kaçman değil şuanki sorun.

Ayrım görmen... Neyse ki bunun çözümü yok insanlar kendi anne babalarından kardeşleri arasında ayrım görüyorlar ama çözüm bulamıyorlar. Demekki kaynana onu daha çok sevecek napalım?

Sen kendinden eminsin herhalde ki ben becerikli saygılı Vs. Diyorsun kendinden de eminsen artık yapacağın birşey kalmamış.

Sana bir yeni çarşaf vermedi ise buda kaçtın diye ise ki bence haksızlık. Ben kaçmadım kaçılmasına da karşıyım. Aileme asla yakıştırmam ama herkesin şartları farklı. Yapılmış sonuç sıkıntı doğurmamış ki ailen affetmiş aran düzelmiş kayınvalidenin haksızlığını da allaha havale etmek lazım.

Bu çatı katını merak etmedim değil onlar iftar yaparken sen yemeği içmeyi nerden buluyorsun? Mutfak Vs varsa orası bir ev zaten. Bir se kapısı varsa ha alt olmuş ha üst takma bence. Kiracı falan çıkarmaya yanaşmazlar givi geliyor bana kocana yardımı dokunmadı diye ayrım yaptıklarına göre para mühim şey herkes için olduğu gibi.

Neyse uzun yazdım... Selametle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi sende şimdi hamileliğin getirdiği stres de var, evlenmeseydinleri geç evlenmişin zaten ,senin yapacağın onlar gelmiyosa sen git yemeğinide ye, çayınıda iç, kalda orada elinide bişeye sürme dokunma işe güce hamilesin çünki kocanda ancak askerden gelsin iste evini o zaman anladığım kadarıyle durumlarda müsait, bu arada tabiki yüzünde gülecek onlara karşı emin ol sonra senden iyisi olmaz :nazar::nazar::nazar:

tabi sende şimdi hamileliğin getirdiği stres de var, evlenmeseydinleri geç evlenmişin zaten ,senin yapacağın onlar gelmiyosa sen git yemeğinide ye, çayınıda iç, kalda orada elinide bişeye sürme dokunma işe güce hamilesin çünki kocanda ancak askerden gelsin iste evini o zaman anladığım kadarıyle durumlarda müsait, bu arada tabiki yüzünde gülecek onlara karşı emin ol sonra senden iyisi olmaz :nazar::nazar::nazar:

Sen nasıl kaçarsın gel bakalım buraya deyim de yeter diye bağır sende.

Neyse olan olmuş hakikaten kaçman değil şuanki sorun.

Ayrım görmen... Neyse ki bunun çözümü yok insanlar kendi anne babalarından kardeşleri arasında ayrım görüyorlar ama çözüm bulamıyorlar. Demekki kaynana onu daha çok sevecek napalım?

Sen kendinden eminsin herhalde ki ben becerikli saygılı Vs. Diyorsun kendinden de eminsen artık yapacağın birşey kalmamış.

Sana bir yeni çarşaf vermedi ise buda kaçtın diye ise ki bence haksızlık. Ben kaçmadım kaçılmasına da karşıyım. Aileme asla yakıştırmam ama herkesin şartları farklı. Yapılmış sonuç sıkıntı doğurmamış ki ailen affetmiş aran düzelmiş kayınvalidenin haksızlığını da allaha havale etmek lazım.

Bu çatı katını merak etmedim değil onlar iftar yaparken sen yemeği içmeyi nerden buluyorsun? Mutfak Vs varsa orası bir ev zaten. Bir se kapısı varsa ha alt olmuş ha üst takma bence. Kiracı falan çıkarmaya yanaşmazlar givi geliyor bana kocana yardımı dokunmadı diye ayrım yaptıklarına göre para mühim şey herkes için olduğu gibi.

Neyse uzun yazdım... Selametle.

Ama size Şunu demek istiyorum bi yerde huzurumuz yoksa orda yemek yemek istermisiniz üstelik eşinle aran çok iyi düşünün . Konuscam kayinpederimle açık açık . Ben zaten çok stresli bi ailede büyüdüm daha sıkıntı Yaşmak istemiyorum. Sadece sizce nasıl konu açıp konusmaliyim ? Kaynanam in kızıda kaçmış beni anlaması gerekti ama

note3 kadinlar_klubü

Son düzenleme:
bence sen gerçekten insanların sinirini bozmuşsun, KV özellikle bu yuzden sana böyle davranıyor.

Yani aslında kızıyorum. 18 yaşında sen, 20 yaşında eşin 7 aylık hamile� ne diyim ki çıkın o zaman.
Siz küçük olunca sizi böyle yönetirler işte.

Ben buna izin vermek istemiyorum işte inan ki yaptığım Yemek hizmet hitap örf adet kaynanamdan bile iyi yani o derece bi evi gecindiririm

note3 kadinlar_klubü

Ama size Şunu demek istiyorum bi yerde huzurumuz yoksa orda yemek yemek istermisiniz üstelik eşinle aran çok iyi düşünün . Konuscam kayinpederimle açık açık . Ben zaten çok stresli bi ailede büyüdüm daha sıkıntı Yaşmak istemiyorum. Sadece sizce nasıl konu açıp konusmaliyim ? Kaynanam in kızına kaçmış beni anlaması gerekti ama

note3 kadinlar_klubü
Sakin ve sabırla konuşulduğında her zaman derdini anlatırsın yeterki karşıdaki anlatmak istesin.

Ama ben kayınvalide olsan evinin olmasını isteyen buna heveslenen, daha çok kendime ait yaşamım mutfağın aile hayatım olduğunda mutlu. Olacağını dile getiren gelinine anlayışlı olurdum. Acıtasyon hep iş görür.

Ama başlangıçta belli bir süre bu şart da yaşamayı kabul ettiysen bu uğurda huzurunu deşeleme derim ben

note3 kadinlar_klubü

Peki yeni evlenecek kaynın ayrı evde mi oturacak

Ya ne alaka diyorum ki herseyi yaptım anlamiyorsunuz galiba :sebatiye: ben hamileyken bana koltuk kaldirip hali silkelitiyordu hakkı yok buna !

note3 kadinlar_klubü

onun engin bilgilerinden yararlanmak isticeksin hamilesin sonuçta hiçmi bi yerin ağrımıyo :emir_bebek: ya bak kim isterki zaten huzursuz olmayı ama bu türlü daha mutsuz oluyorsun hani biraz sabretmemiz gerekiyoya, ileride gülüp geçeceksin emin ol ama dediğimi de yap, bir hafta sonra patik örmeye başlar :46:

Back
X