• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hanımlar :(

Sakin ve sabırla konuşulduğında her zaman derdini anlatırsın yeterki karşıdaki anlatmak istesin.

Ama ben kayınvalide olsan evinin olmasını isteyen buna heveslenen, daha çok kendime ait yaşamım mutfağın aile hayatım olduğunda mutlu. Olacağını dile getiren gelinine anlayışlı olurdum. Acıtasyon hep iş görür.

Ama başlangıçta belli bir süre bu şart da yaşamayı kabul ettiysen bu uğurda huzurunu deşeleme derim ben

Bende güzel sakin ce konuscam kendi tarafimdan anlaticam kayinpederim bana anlayış gösterecek eminim

note3 kadinlar_klubü

bence sen gerçekten insanların sinirini bozmuşsun, KV özellikle bu yuzden sana böyle davranıyor.

Neye dayanarak bunu diyorsun yapamadığın bişey için yorum yapamazsın hiç seni böyle yorum yaptıramaz büyük konuşma !

note3 kadinlar_klubü

Ya ne alaka diyorum ki herseyi yaptım anlamiyorsunuz galiba :sebatiye: ben hamileyken bana koltuk kaldirip hali silkelitiyordu hakkı yok buna !

note3 kadinlar_klubü

ama ortada bir sorun var, kaç aydır o evdesin ilk zamanlarda da böyle değillerdi heralde.

Evet onun evi hazırlanıyor suan

note3 kadinlar_klubü

Keşke daha önce söyleseydin kayınpederine kıskandı diyecekler şimdi.

Ama olsun yinede konuş eşinde konuşmanı istiyor madem,

Baba bizimde ayrı evimiz olsa artık sizi çok seviyorum ama kendi yuvamda büyütmek istiyorum çocuğumu diye söyle.

Ama eşin askerdeyken nasıl geçineceksin orayı kaçırdımmı galiba gelmişmiydi askerden gidecekmiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onun engin bilgilerinden yararlanmak isticeksin hamilesin sonuçta hiçmi bi yerin ağrımıyo :emir_bebek: ya bak kim isterki zaten huzursuz olmayı ama bu türlü daha mutsuz oluyorsun hani biraz sabretmemiz gerekiyoya, ileride gülüp geçeceksin emin ol ama dediğimi de yap, bir hafta sonra patik örmeye başlar :46:

Hamileigim umrunda değil şimdiye kadar bebekle ilgili hiç bişey sormadım bile kendi babam bile farkına vardı bunun kaynanan seninle ilgilenmiyor mi diye . Madem beni insan yerine koymuyorsa aynı evde yasamaya gerek yok bence

note3 kadinlar_klubü

Bende güzel sakin ce konuscam kendi tarafimdan anlaticam kayinpederim bana anlayış gösterecek eminim

note3 kadinlar_klubü

tabii ki konuş,konuşmaktan zarar gelmez de,çok zengin bir aile değilse düğün yapacak insanların 2. bir ev açması pek kolay değildir.sürekli ev var diyorsun da o evden de kira geliyor.ihtiyaçları varsa kolay değil:34:

Canım 7 aylık evliyim 7 aylıkta hamileyim demişsin. Eğer hamile oldugun içinde kaçtıysan sana böyle davranıyo olabilirler:ssz: eğer öyle bişey varsa bebeği aldırmayıp sorumluluk alıp dogurmak büyük başarı ama bunları kafaya takmıycaksın malesef düşünmemeye çalış. Çatı katında mutfak varmı? Eşin alışveriş yapıyodur heralde eğer öyleyse boşver ye iç yat üst katta takma hiç

8 aylık evliymiş

Keşke daha önce söyleseydin kayınpederine kıskandı diyecekler şimdi.

Ama olsun yinede konuş eşinde konuşmanı istiyor madem,

Baba bizimde ayrı evimiz olsa artık sizi çok seviyorum ama kendi yuvamda büyütmek istiyorum çocuğumu diye söyle.

Ama eşin askerdeyken nasıl geçineceksin orayı kaçırdımmı galiba gelmişmiydi askerden gidecekmiydi

Ya o konuda sıkıntı yok kayimpederim sağolsun destek olur bir insanın yükü ne olucak sanki kendi babamda para verir eve alışveriş yapar annem yanımda kalır arada eşim zaten bi miktar para birakcak bana

note3 kadinlar_klubü

Canım benim, yani tezek mi var şu evlilikte?ne bu aceleniz?
yahu eşin daha askerlik yapmamış,işi gücü de yoktur yani neden bu kadar acele ettiniz yaş 18?
kaynanan seni istememiş, büyük ihtimalle ailen de vermedi seni.
e ne bekliyordun ki?kaynanan seni ezecek de ezecek şimdi.. bir de hamile kalmışsın bari onu yapmasaydın

Ya o konuda sıkıntı yok kayimpederim sağolsun destek olur bir insanın yükü ne olucak sanki kendi babamda para verir eve alışveriş yapar annem yanımda kalır arada eşim zaten bi miktar para birakcak bana

note3 kadinlar_klubü

Tamam o zaman bir sorun kalmadı ortada konuşacaksın
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Yorum yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum, burada "bekaretimi kaybettim" diye konu açanlara 'tabiki de seksi tadacaksın sevdiğinle beraber olacaksın bu gayet normal' deniliyor fakat evlenmiş insana niye evlendin, sorumluluğu nasıl kaldıracaksın bla bla bla deniyor. Sevgilisinden hamile kalanlara doğurun diyorsunuz rızkıyla gelir ama kız helalinden kocasından hamile olduğu halde ah niye çocuk yaptın nasıl bakacaksınız diyorsunuz.. Ya hani rızkıyla geliyordu?
Yapmayın Allah aşkına, yaşında hiçbir sorun yok, tek sorun kaçması olmuş ama insan oğlu hata yapabilir, araları da düzelmiş zaten, her şeyin hayırlısı..

Konu sahibi sana gelecek olursak, sadece takmayacaksın kocanla mutlu mesut yaşayacaksın.. Selametle...

Yaşında sorun yok mu?
17 yaşında evlenmiş nerdeyse arkadaş. O yaşta lise 3de olması gerekiyor ÇOCUK olması gerekiyor, çocukluğunu yaşaması gerekiyor. Size göre okumak gerekmiyor sanırım? Tabiki biraz sert çıkılacak ki bu forumu okuyan diğer genç kızlarımızın aklında bu durum normalleşmesin.
Ayrıca karşılaştırdığınız şeylerle bunun ne alakası var insanlar bu tepkiyi nikahlı kocası olduğu, ondan bebek yaptığı için değil YAŞINDAN dolayı veriyor.
Eğer yaptığı çok doğru bir şey olsaydı buraya konu açıp dert yanmazdı zaten. Mutlu mesut yaşıyor olurdu.

Yorum yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum, burada "bekaretimi kaybettim" diye konu açanlara 'tabiki de seksi tadacaksın sevdiğinle beraber olacaksın bu gayet normal' deniliyor fakat evlenmiş insana niye evlendin, sorumluluğu nasıl kaldıracaksın bla bla bla deniyor. Sevgilisinden hamile kalanlara doğurun diyorsunuz rızkıyla gelir ama kız helalinden kocasından hamile olduğu halde ah niye çocuk yaptın nasıl bakacaksınız diyorsunuz.. Ya hani rızkıyla geliyordu?
Yapmayın Allah aşkına, yaşında hiçbir sorun yok, tek sorun kaçması olmuş ama insan oğlu hata yapabilir, araları da düzelmiş zaten, her şeyin hayırlısı..

Konu sahibi sana gelecek olursak, sadece takmayacaksın kocanla mutlu mesut yaşayacaksın.. Selametle...

Sana katılıyorum neler okuyoruz buralarda

Hayat iste kimini böyle sürüklüyor.. ayni hataya düsmek üzere iken uyandim o kabustan.. Cok sevdigimi zannediyordum .. Ama ne olduysa sonra bi anda okuyana kadar fikrim degismezse gene ayni adamla nasil olsa evlenirim hem oda seviyorsa oda beni bekler dedim. Lise universite meslege adim atmak derken iyy dedim nesini begendim ben bunun meger onu sevdigimi sandigimda cocukmusum ;) rabbim herkese hayirli eş aile ve evlat nasip etsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sonuçta sen zaten kaçtığın için herhangi bi hazırlık yapılmış olmaması nırmal..
ve yine kaçtığın için onun ailesiyle yaşamayı kabul etmişsin otomatik olarak...
ayrı ev istemek elbette hakkın hatta bundan daha doğal bi istek olamaz...
eşinle konuşman lazım bu konuyu..
öncelikle eşin ikna olmalı ayrı ev konusuna...
allah ayrdımcın olsun...

Yaşında sorun yok mu?
17 yaşında evlenmiş nerdeyse arkadaş. O yaşta lise 3de olması gerekiyor ÇOCUK olması gerekiyor, çocukluğunu yaşaması gerekiyor. Size göre okumak gerekmiyor sanırım? Tabiki biraz sert çıkılacak ki bu forumu okuyan diğer genç kızlarımızın aklında bu durum normalleşmesin.
Ayrıca karşılaştırdığınız şeylerle bunun ne alakası var insanlar bu tepkiyi nikahlı kocası olduğu, ondan bebek yaptığı için değil YAŞINDAN dolayı veriyor.
Eğer yaptığı çok doğru bir şey olsaydı buraya konu açıp dert yanmazdı zaten. Mutlu mesut yaşıyor olurdu.

Kız 18 yaşında evlenmiş, nikahını kına günü kıymışlar, devlet 18 diye izin veriyorsa bence kimseye laf düşmez. Tamam kızlarımız evlenmesin ama evlenmeden her gelenle yatıp seksi tatsınlar dimi? Bizim böyle örnek olmamız gerekiyordu, doğru.. Evlilik out - bekarken seks in !!!!!!!!!
Kim nasıl örnek oluyor diğer forumlarda görüyoruz. Ayrıca kız okuyormuş, açıktan 2.senesindeymiş ben bir sorun görmüyorum. Ben de okurken evlendim 23 yaşımda. Akıl yaşta değil baştadır, evlilik için herhangi bir engel göremedim ben....

8 aylık evliyim 18 yaşındayım . Eşimle kaçarak evlendik. Esimde 20 yaşında . Yaşıma göre olgun ev isi bilen ve konusmasini bilen bir kızım aynı zamanda misafir Perver. Benim sıkıntım şu. Kayinvalidemle bir oturuyorum eşimin askerliği var diye ayrı ev vermiyorlar . Normalde zaten bir binanın içinde yaşıyoruz. Ayrı ev olsa bile . Şuan eşimle çatı katında kalıyoruz ve 7 aylık hamileyim . Kaynim evlencek 1 ay sonra sunun farkına vardım kaynanam çok ayrım yapıyor bana bir tane yeni çarşaf bile vermezken yeni geline herseyi yapıyor ve 2 haftadır çatışan aşağıya inmiyorum sormuyor bile hamilesin ne yersin içersin demiyor yeni gelinle birlikte oruç acıyorlar asagida beni sormuyor bile. Ayrı ev isteme hakkım var dimi ayıp değil dimi hiç huzurum yok bunalimdayim

note3 kadinlar_klubü

note3 kadinlar_klubü

yeni evi isteme hakkın var ama kocandan isteyeceksin bunu ailesinden değil.ayrıca bütün bunları göze alarak evlenmişsin keşke biraz daha büyüseydin yaş olarak.k.validen kaçarak evlendiğin için sana tavır almış olabilir o yüzden sana bi şey yapmamış olabilir.

eşin askerliğini yapmamış,sen hamilesin,k.valideyle birliktesin neresinden tutan elinde kalan bir durum.

Kız 18 yaşında evlenmiş, nikahını kına günü kıymışlar, devlet 18 diye izin veriyorsa bence kimseye laf düşmez. Tamam kızlarımız evlenmesin ama evlenmeden her gelenle yatıp seksi tatsınlar dimi? Bizim böyle örnek olmamız gerekiyordu, doğru.. Evlilik out - bekarken seks in !!!!!!!!!
Kim nasıl örnek oluyor diğer forumlarda görüyoruz. Ayrıca kız okuyormuş, açıktan 2.senesindeymiş ben bir sorun görmüyorum. Ben de okurken evlendim 23 yaşımda. Akıl yaşta değil baştadır, evlilik için herhangi bir engel göremedim ben....
Benim ağzımdan seksle ilgili bir şey çıktı mı? Önüne gelenle yatmasın da 18 yaşında kaçarak okulu bırakıp evlenmesin de. Onu yapacağına bunu yapsın gibi bir tutum kabul edilemez. Karşılaştırdığınız konular alakasız. Her evlenmeyen önüne gelenle seks yapmıyor. Ki 18 yaş bence küçük bir yaş ve kaçarak evlenmiş, kimse alkış tutamaz burda kusura bakmayın.
Neyse herkesin kendi görüşü, iyi günler.

Boyleydi. Hiç biseyim le ilgilenmedi. Ortada desinleri oynadı sadece

note3 kadinlar_klubü

bir şey bekleme o zaman kadın baştan istemiyormus.konusmakta fayda etmez, kocan gelecek ayrı eviniz olacak, onun dışında KV ile olan ilişkinde bir gelişme olacagını sanmıyorum.

Back
X