• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım hanımlar :(

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.
Bebeğini doğurduktan sonra çalış derim ben, eşinde askere gidecekmiş. Eğer annen bakabiliyorsa annen bakar bebeğine, yoksa kayınvalidene baktır. Eşin askerdeyken iyice yok saymasınlar seni. Ama muhakkak çalış, ekmeğini paranı kendin kazan.
Yoksa çok ezmeye çalışırlar seni.
Yaşın küçük diye tepene çıkmasınlar dikkat et.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saçmalıklar var yalnız.

1 ay sonra düğün var, 2 ay sonra doğum var ve şimdi ayrı eve çıkmaya kalkışıyorsun.

hem ev kiradaymış. kiracıyı doğumdan önce çıkarma hakkınız yok zaten. :) hadi güle güle diyebilecekseniz ne ala. nasıl olacak o iş? 7 aylık hamile halinle nasıl ev düzmeyi düşünüyorsun?

hamile hamile ev düzmek de ağır bir iş, erken doğum riski bile var üstelik...

işte yaş küçük olunca insan pek ayrıntılı düşünemiyor.

ama ben esas sorunun ne olduğunu bu konuda anlamadım. kayınvalide mi esas sorun? ya da ev mi? babaya söylemek ki? karışık anlatmış bölük pörçük

Son düzenleme:
Ya anlamıyorsun galiba
Okumadın galiba
Kes sesini
Sen kimsin
Vs bu nasıl bir üslup ya ben buradan daraldım yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim hayatıma kimse yorum yapamaz kimse kimseden üstün degil isterse doktor olsun avukat olsun benim konu yazma sebebim sizce bu konuyu nasıl acmaliyim die

note3 kadinlar_klubü

iyi de insanlar yani çoğu kötü bişey demiyo ki.neden o yaşta kaçtın neden evlendin diyorlar.k.validen bu yüzden sana ısınamamıştır yeni gelini daha çok benimsemiştir diyorlar.senin gibi kaçarak genç yaşta evlenmeyi düşünen kızlara bazı şeyleri göstermek için yazıyorlar yoksa senin hayatın sana bizi ilgilendirmez ki.cefasını da çeken sensin sefasını da..

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin.
Bebeğini doğurduktan sonra çalış derim ben, eşinde askere gidecekmiş. Eğer annen bakabiliyorsa annen bakar bebeğine, yoksa kayınvalidene baktır. Eşin askerdeyken iyice yok saymasınlar seni. Ama muhakkak çalış, ekmeğini paranı kendin kazan.
Yoksa çok ezmeye çalışırlar seni.
Yaşın küçük diye tepene çıkmasınlar dikkat et.
Caliscam allahın izniyle emekli olana kadar zaten dışardan okulumu da okuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

note3 kadinlar_klubü

bende kaçıp evlendim seni çok iyi anlıyorum üstelik daha yeni 1ay bile olmadı ailem vermedi çulsuz dedi fakir dedi üstelik anam yok babam yok babannemlerle yaşıyorum onlarda burada sayılan ve tanınan insanlar vermediler biz ünlüyüz adımıza yakşmaz fln dediler bnde 19 yaşndayım ama şuan kaynvalidemden çok memnunum kendi evlatlarından ayırt etmez uzun süredir görüşüyoduk zaten eşimle snnda karar verdik evlendk bi ay snra da bana düğün yapacaklar beyaz gelinliğimide giyiyorum ama işte dedğim gibi gerçekten ev ev üstüne olmuyo sen kmsenin dediğine bakma senin hayatn kader de boyun eğ herşeyin en güzel tarafına bakmaya çalş bn öyle yapıyorumm...:40::1:

Okumak zorunda değildin madem kafanı ütülüyorum bunları okuyup laf yetiştirene kadar evinde yemek yapsaydin BACIM kimse zorlamadi

note3 kadinlar_klubü

bak canım çok samimi olarak söylüyorum, üslubunu düzeltmedikçe sana 40 tane ev de verseler o kapını kimse çalmayacak.. torun-morun da hikaye.. kendini her zaman sığıntı gibi hissedeceksin.. üstelik şimdi yeni gelin de yok ortada.. o gelince bir de onun tribini çekeceksin ve yine gelip konu açacaksın.. üstelik eşin de askerde olacak.. insanları boşuna kırma burada kimse seni tanımıyor.. :34:

Birazdan okuyup meslek sahibi olmus bayanlarimiz gelecek ve senin uzerinden bol bol ego tatmini yapacak. Cok cahil ve aptalsin keske olsen diyecekler. Akliselim olanlar da olan olmus genclik hatasi diyip sana yol gosterecek..
Birinci gruba prim verme.

Katiliyorum efenim :42:

hamile hamile ev düzmek de ağır bir iş, erken doğum riski bile var üstelik...

işte yaş küçük olunca insan ek ayrıntılı düşünemiyor.

ama ben esas sorunun ne olduğunu bu konuda anlamadım. kayınvalide mi esas sorun? ya da ev mi? babaya söylemek ki? karışık anlatmış bölük pörçük

Konu şuydu ben kayinvalidemle anlasamiyorum ayrı eve çıkmak istiyorum ama kayimpederime demeye çekiniyorum onu kircam diye nasıl demeliyim falan maşallah insanlar hemen namus bekçisi kesildi

note3 kadinlar_klubü

Sana yardımcı olmaya çalışan insanlara verdiğin yorumları görünce kayınvalidenin sana neden öyle davrandığını anlamak zor değil.

bence çook yanlış değerlendiriyorsunuz. kaçarak evlendin diye bunları yaşıyorsunuz demek çok ağır bi itham.. eminim ki o da böyle olsun istememiştir. bende kaçarak evlendim çok şükür herşey yolunda... lütfen kendinizi onun yerien koyarak yardımcı olun nacizane fikrim...

Sizler şanslı olabilirsiniz ama benim gözlemlediğim kadarıyla anne baba desteği olmadan küçük yaşta evlenenler bir çok sıkıntı yaşıyor.

bende bu hatunları anlamıyorum. yahu arkadaşım sa-na-ne ister kaçıp evlenir ister camdan atlar evlenir.

milleti yargılamak atıp tutmak ne kadar hoşunuza gidiyor. bu sitede şahit olup tepemi attıran tek şey de bu!

kadın açmış derdini anlatmış ve sormuş; ARKADAŞLAR AYIP MI AYRI EV İSTEMEK BUNALIMDAYIM.

gelen cevap; kaçmışsın, kaçmasaydın, haketmişsin, neden kaçtın hakaret vesaire...

tatlı dille güzellikle ah be canım keşke yapmasaydın dense hadi tamam ama saldırıyorsunuz! rezillik!

bazılarının bağnazlıklarına cahilliklerine şaşmamak elde değil. kendi doğruları dışında bir şey oldu mu eyvah kaç ordan. siz kimsiniz be? soruya cevabın varsa yaz, üzüldüysen tatlı dille söyle keşke yapmasaydın de kaçmasaydın de. ama yok yargılayacaklar! münasebetsizler.

bende istemem aklı ermeyen küçük kızlarımız okusun böyle şeyler, kaçsınlar, özensinler vesaire. ama bunlar hayatın gerçekleri bir yerde. ayrıca konu sahibi evlenmiş sevmiş ve bir çocuğu olacak; yani bir yanlış yapmamış. hata etmiş, beklememiş; örd adetimize uygun gelin gitmemiş o yüzdende üzüntüsünü sıkıntısını, getirisini yaşıyor orası ayrı. ama olan olmuş.

konu sahibi sende bölük pörçük yazıp farkında olmadan insanları geriyorsun. biraz açık ol kesik kesik yazma. dert senin derdin, sen akıl istiyorsun o yüzden biz sormayacağız sen anlatacaksın.

ayır evini al kocanı git mutlu yaşa. biz kadınız aklımıza koyarsak her şeyi yaparız.

sevgiler!

Konunun daha baslarinda belirli bir grubun gelip bu kizcagizin uzerinden hamile olduğuna bakmasizin ego tatmini yapacagini yazdim. Aynen oyle olmus. Wayyy cok iyi analiz ettim artik ben forumu.
Calismayan kadina, babanin parasini yedin hep, simdi de koca parasi yersin diyeni de gördüm.
Hatayi asagilayarak, tuuuuu sana diyerek konu sahiplerini rencide edenleri de gorduk.
Allah kadinlardan korusun Yarabbim dinimiz amin.

hanımlarrr...
bende kaçarak evlendim çook şükür herşey yolunda el bebek gül bebek davranıyorlar eşimin aileside... kaçarak evlendin bunlara katlanacaksın o zaman demek bence çook yanlış.. eminim o da böyle olsun istememiştir. aileden aileye karakter kişilik yaşayış biçimleri kültür denilen kavramlar değişikliş gösterebilir. ne evliler görüyorum 3 ay sonra (misal) boşanıyorlar.. bunlarıda düşünün

Yorum yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum, burada "bekaretimi kaybettim" diye konu açanlara 'tabiki de seksi tadacaksın sevdiğinle beraber olacaksın bu gayet normal' deniliyor fakat evlenmiş insana niye evlendin, sorumluluğu nasıl kaldıracaksın bla bla bla deniyor. Sevgilisinden hamile kalanlara doğurun diyorsunuz rızkıyla gelir ama kız helalinden kocasından hamile olduğu halde ah niye çocuk yaptın nasıl bakacaksınız diyorsunuz.. Ya hani rızkıyla geliyordu?
Yapmayın Allah aşkına, yaşında hiçbir sorun yok, tek sorun kaçması olmuş ama insan oğlu hata yapabilir, araları da düzelmiş zaten, her şeyin hayırlısı..

Konu sahibi sana gelecek olursak, sadece takmayacaksın kocanla mutlu mesut yaşayacaksın.. Selametle...

Katiliyorum..
Herkesin kendi hayati kendi çevresi
Benim bbulunduğum şehirde 19 20 evlilik yaşi görünür.
Teyzem 30 yasinda bekar, kendi karari evlenmedi kime ne bundan ?

24 haziranda bir mesajında, hastanede hasta hakları bölümünde çalışıyorum demişsin. Ben anlamadım gitti.

bence arkadaş çok yaratıcı. :D çünkü biri bir eleştiri yaptı mı hemen bir şey çıkıyor ortaya. ben zaten okuyorum, ben zaten çalışıyordum, zaten ailemle barıştık, zaten kayınvaliden umrumda değil kayınpederim bana çok iyi davranır, zaten eşim de ayrı eve çıkmak istiyor, zaten eşime evi benim üstüme yaptı, zaten babamın de bi sürü evi var, bana da verdi, zaten ben çalışacağım, zaten kiracı kirayı ödemiyor vs vs. :D

bence arkadaş çok yaratıcı. :D çünkü biri bir eleştiri yaptı mı hemen bir şey çıkıyor ortaya. ben zaten okuyorum, ben zaten çalışıyordum, zaten ailemle barıştık, zaten kayınvaliden umrumda değil kayınpederim bana çok iyi davranır, zaten eşim de ayrı eve çıkmak istiyor, zaten eşime evi benim üstüme yaptı, zaten babamın de bi sürü evi var, bana da verdi, zaten ben çalışacağım, zaten kiracı kirayı ödemiyor vs vs. :D

:)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X