Erkek İnfertilitesi Lutfen yardim! Hersey normal.SPERM SIFIRRR:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sen şu an hamile misin ?
Canım yeni gördüm mesajını malesef şuan eşim tekrar test verdi kovit olduk herşey güzel gidiyordu bakalım ne olacak celalettin hocamızın hastalarında çoğunda sperm çıkışı oldu bizde verdik 3 gün devamlı verecek eşim bakalım.cikarsa döndürüp tupbebek basliyacagiz nasipse

Dün bir doktorla daha konuştum o da aynısını söyledi sıfır spermle nasıl tüp bebek olabilecek diye. Sonra nette araştırırken bir aktar buldum van da. Azospermi kesin çözüyorum diyor. Sonuç olumlu olmazsa para almam diyor. Bizim daha önceden hazırlattığımız macunlar var. Onlar bitince bu aktarla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Dün den beri araştırıyorum kızlar. :KK43:
Van da hangi aktar acaba ismini hatırlıyor musunuz

hormonlar normal sperm tahlilleri hep 0 sonra tese yapalım dediler salak gibi kabul ettik sonuç kök hücre olmayışı yani germ hücre aplazisi ve fokal leyging hücre çıktı tedavi edemediler ayrıca genetik tahlillerin hepsi normal herşey normal Celalettin Peru ya gittik sizden sperm hücresi oluşmaz olamaz diyenler vardı tedavi oluyoruz HAMDOLSUN şuan ELONGE SPERMATİDLER çıktı arkadaşlar İNŞALLAH TÜP BEBEK yapacağız DUA edin lütfen imkanınız varsa Uzm. Dr. Celalettin Peru (@celalettinperu) • Instagram fotoğrafları ve videoları inceleyin 0533 465 1131 asistanını arayın selametle kalın
Aynı bizim gibi sızın sınuçta teseden sonra aynı cıktı hiç olmaz dediler Celalettin hocaya gıdecegiz inşaallah

Arkadaslar bu celalettin hocaya kac seans gitmek gerek acaba? Yurtdisinda yasiyoruz biz, herhafta gidemeyiz yani. Ama 3 defa filan ayri ayri gidebiliriz türkiyeye hoca görünmek icin. Yeterli olurmu?

Back
X