Lütfen yardım, kafam çok karışık

sevdajin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
68
24
38
39
Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim, geçen hafta kırmızı bir şekilde kanamam oldu hemen doktora gittik doktor düşük ridkimin olduğunu söyledi iğne ve ilaç verdi... Bunları kullanmama ragmen bir haftadır lekeldnmem devam ediyor ara ara da kırmızı şekilde kan geliyor tekrar doktora gittim doktor korkma sadece dinlen dedi... Benim gibi sürekli lekelenme yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl yaptınız? Kafamda çok fazla soru işareti var, özele gitmeme rağmen doktor doğru dürüst bir bilgi vermiyor ne yapacağımı şaşırdım, lütfen bana yardımcı olun... Bu şekilde bebeğime bir zarar gelir mi

Cnm konuyla ilgili bir bilgim yok ama sen icini ferah tut doktorun dediklerini yap Hersey Allahin elinde o ol demen hicbirsey olmaz bol bol dua et InsAllah hayirlisiyla kavusursun bebegine ..

Cnm konuyla ilgili bir bilgim yok ama sen icini ferah tut doktorun dediklerini yap Hersey Allahin elinde o ol demen hicbirsey olmaz bol bol dua et InsAllah hayirlisiyla kavusursun bebegine ..

Nilsutoprak teşekkür ederim cevabın için ama elimde olmuyor her an korkuyorum ya bir şey olursa diye önceden de bu şekilde bir düşük yaşayınca aynı şeyleri yaşayacam diye korkuyorum

Seni anliyorum cnm cok zordur eminim.. Rabbim tez zamanda icini ferahlatsiz insAllah bu sefer salikla kavusursun bebegine ..

Benim komşumun ablasıda öyle sürekli kanaması oldu kadının doktor dinlen dedi sürekli suan 4 aylık atlattı hemen hemen. Sizde dinlenin iş falan yapmayın ilk 3 ay çok önemli Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin

Esrefunda teşekkür ederim yardımcı olduğun için ben de sürekli dinleniyorum, lavabo için tek kalkıyorum... İnşallah Allahım isteyen herkese hayırlısı ile nasip eder

Canım benım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla zor Zamanları atlatırsın ıns bak doktorun dınlen dediyse yat sırf tuvalete gitmek ıcın kalk ayağa o bebıs sana tutunmaya çalışıyor sakın zorlama hıc kendini ıcınde bir canlının olduğunu unutma mutlu ol ol ki o da bunu hissetsin..tuvalette ıkınma sakın çok katı şeylerle beslenme senı tuvalette zorlamasın dikkat et..hapşırınca Yada öksürünce ayaklarını karnına doğru Çek..tabi bunlar çare degıl ama işte minik minik tedbirler diyelim..

Teşekkür ederim bilgilerin için bunların hiçbirini bilmiyordum, bundan sonra bunlara da dikkat edecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…