Kalıcı Makyaj Uygulamaları LÜTFEN YARDIM KAŞLARIM!!!

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Rayhanhannnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
3
0
1
30
Merhabalar arkadaşlar 2 sene önce kalın kaş modasına uyup kaşlarıma kontör yaptırdım.Çok pişman oldum çünkü istediğimden kalın ve koyu oldu. Kurtulmak istiyorum.Sildirm konusunda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Lazerlerin zarar verdiği söyleniyor yukardaki hanımın bahsettiği silme işlemi hakkında bilgisi olan yada yaptıran var mı? Bide sildircez derken daha kötü olmayalım sonra .

Merhabalar arkadaşlar 2 sene önce kalın kaş modasına uyup kaşlarıma kontör yaptırdım.Çok pişman oldum çünkü istediğimden kalın ve koyu oldu. Kurtulmak istiyorum.Sildirm konusunda bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Lazerlerin zarar verdiği söyleniyor yukardaki hanımın bahsettiği silme işlemi hakkında bilgisi olan yada yaptıran var mı? Bide sildircez derken daha kötü olmayalım sonra .
ah canım emınım bır sure sonra senın gıbı pısman alacak o kadar ınsan olacak kı
ınsan nasıl yuzunde boyle bı degısıklıge cesaret edebılır hayret edıyorum
tv. de carsıda pazarda butun ınsanların kasları aynı kalınlık ve sekılde
moda denen sey gecıcı ,degısken her sene ayrı bı sekıl oluyo
ama en guzelı ınsanın dogal gorunenı bana gore...

arkadaşlar benimde kaşlarımla ilgili problemim vardı çok şükür çözdüm
bununla ilgilide sayfamda paylaşım yapıcam bloguma bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Reyhan hanım
Bende daha önce yazmıştım uzun ve sonu kötü biten bir kaş konturü hikayem olmuştu. Geçen sene nisan ayı gibi Ayten kömürcü ile tanıştıktan sonra silineceğine ikna olup işlemlere başlamıştım. Benim dah önce iki kez üst üste yapıldığı için ve ikinci seferinde dövme şeklinde yapıldığı için pek umudum yoktu aslında. Ayten hanımda normalden uzun srebileceğini söylemişti bana. Benim kaşım 3 seansda epey silinmesine rağmen ben tamamen kurtulmak istediğim çin 4 ve 5 seanslarıda yaptık. Gayet güzel oldu. Arkasından dün Ayten hanım bana yeniden kaş yapılması için anlaştık ve randevulaştık.
Akşama kaşlarım silineden ve silindikten sonraki fotoları paylaşırım, yeniden yapılacak olanıda daha sonra yollarım size.
Ben kabusumdan kurtudum sizede kolaylıklar dilerim.

Merhaba Melek hanım
Öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim.Bende Ayten hanımı duymuştum.En kısa zamanda gidicem.Sizinde paylaşımlarınızı takip edicem .

Tekrar merhaba melek hanım Ayten hanımın iş yerine gittim. Benimle çok iyi ilgilendiler sağolsunlar.Kaşlarımıda sildirme işlemini bitirdik.Bende yeniden kaş yaptırıcam bizde anlaştık Ayten hanımla. Çok memnun kaldım .Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.

ben ten renginde dövme yaparak sildiklerini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum artık

ben ten renginde dövme yaparak sildiklerini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum artık

Merhabalar

Kaş silmede ten rengiyle boya uygulamak çok karşılaştığımız bir sorun ihtiva ettiği için size bizzat cevap verme ihtiyacı hissettim.
Maalesef sildirmeye gelenlerin çoğunluğu bu yolu denetmiş; sonuç tabi ki çok başarısız olduğu için bu defa ten renginden kurtulmak için bize başvurmuş.
2 veya 3 seansta çıkacak olan pigment 4 veya 5 seans sürebiliyor üzerine ten rengi uygulanmış ise

inşallah aydınlata bilmişimdir:)

Back
X